Userul Dodo_pui nu se poate loga
Va rugam sa verificati userul Dodo_pui, de 2 zile nu se poate loga pe DC, s-a delogat si la intoarcere nu a mai recunoscut user/parola.
Multumim .
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_____________________"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
Raspunsuri
marius spune:
Poate reseta parola.
http://forum.desprecopii.com/forum/password.asp
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Floric spune:
Mesaj de la Dodo-pui ... " spune-i lui Marius ca am incercat dar nu primesc nici un email inapoi desi n-am schimdat mail-ul".
Ce s-a intamplat cu logarea lui Dodo?
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
DanaAlex spune:
"te rog intra tu aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154138
si spune-i lui Marius ca am incercat dar nu primesc nici un email inapoi
desi n-am schimdat mail-ul
Multumesc mult"
Marius problema lui Dodo-pui continua, nu se poate loga la forum...mai sus ai cererea ei asa cum mi-a fost trimisa chiar de Dodo
Speram sa se remedieze curand !
Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)
kokiy spune:
Nu cred ca se va remedia curand ,cineva a hackerit-o pe Dodo ,oare cine?Normal ca nu primeste mail cu parola pentru ca e schimbata ,la fel si adresa de mail.daca am intrat sa-i scriu pe mess direct de pe Dc imi apare Just sign into Yahoo! Messenger to start talking to danutz2ebogdan. Dodo nu recunoaste acest ID ...la un moment aparea availeble la acet id ,cand am intrebat ceva s-a speriat si a inchis ...ne poate ajuta un moderator sa identificam IP-ul sa vedem cine intra de pe el si pe ce nick???
Bazar desprecopii
De vanzare
Bazar4baby
kariguld spune:
la mine apare pe mess, acum la ora asta. si vad ca pot comunica cu ea, sper sa fie ea!
cred ca de la concurs i se trage.....
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
kokiy spune:
Kari,pe mess e Dodo ,n-are nici o legatura cu DC-ul ...prolema e pe DC, daca vrei sa ii trimiti membrului dodo-pui de pe DC un mess apare un alt ID,banuiesc ca si alt mail ...clar cineva a avut acces la butoane ...
Bazar desprecopii
De vanzare
Bazar4baby
kariguld spune:
sper sa se rezolve cat mai repede sitautia, iar vinovatul sa fie pedepsit drastic. mie nu-mi vine a crede, la ora asta din noapte, cat de jos se pot cobori unii oameni.
Bazar general pe DC
marius spune:
Nu a mai accesat DC din data de 10.07.2010. Am trimis un mail de pe DC pe adresa de mail inregistrata de ea. As dori sa confirme sau sa infirme dupa caz daca a primit acest mail de la mine.
Oricum am preluat problema - se va verifica.
Pt dodo_pui o rog sa imi trimita un mail pe marius@rdsor.ro ca sa pot discuta cu ea.
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Nu a mai accesat DC din data de 10.07.2010. |
foarte interesant! aseara la ora 11 (ora mea) era logata si aparea on-line. bine, nu ea......cine a intrat pe contul ei. ca eu vb cu ea pe mess si nu s-a putut loga pe DC.
Bazar general pe DC
marius spune:
Nu prea as crede - Tehnic discutand avem o problema - se va remedia curand cu trimiterea mailurilor de pe DC.