Puiuti de Randunici 2008 ! (429)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Am vazut pozele cu Daci scumpa tare si burtik

Bitza faine tare aranjamentele!

Ioana, nu te stresa, ti-am zis de varul meu care a vorbit tarziu si ffffff corect

Ramo, suna draga, ce ai de pierdut

Zoze

Stela nu pune la suflet, ignora-l

Kya, azi vine iubita acasuca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

bitza ce lucruri minunate faci tu acolo

ioana daca te consoleaza, nici pe mine nu ma mai incape nimic, am ajuns sa port din lucrurile maica-miiasta pentru ca bugetul e de austeritate am hainutele de cand am fost gravi prima data undeva bine "ascunse" in niste cutii, cand oi face curat in balcon sper sa le gasesc. blugi gata! ma jeneaza, pantaloni de gravi care i-am purtat la prima sarcina pana la 6 luni acum gata nu ma mai tin...offf si eu nici nu sunt genul cu burtica la vedere dar noi a fim sanatosi.
Poate David isi v-a da drumul la vorba cand o sa intre in colectivitate...ma gandesc si eu! incearca sa nu te mai superi pe acest motiv, fiecare copil e unic si are propriul ritm de dezvoltare.

stelasa treaca stresu' si ziua de azi mai repede.

cum o fi naty cu Iulia?

dudurutza

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia+16 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

430

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Salut!

De aseara am tot deschis pagina sa scriu si eu cateva randuri si de fiecare data am renuntat. Parca nu prea am cuvinte, desi va citesc si ma delectez cu poze. Vestea cu Madalina Manole este tare trista...Si de Siliuan imi este tare mila,ca e asa de mic-mic si asa de incercat... Simo, putere va doresc si va fi bine! E doar o incercare a vietii si sunt sigura ca Dumnezeu nu te va lasa!

In rest, noi suntem bine. Mai vizitam una-alta, ne mai ocupam de aspecte administrative...de astea. Thea a inceput deja sa rupa ceva engleza si asta ma bucura mult. Am fost sa ne inscriem la medic, zilele trecute...Sa va mai povestesc cum, sau mai bine sa nu va intristez cu asta? In tara mea, roman fiind si om cat de cat educat su bun simt (zic eu...), nu am fost niciodata tratata cu atata respect ca in Anglia, in ipostaze de astea. Si o spun nu cu admiratie pt tara asta, ci cu mare-mare tristete pt tara mea...Suntem cu zeci de ani lumina in urma cu tot ceea ce inseamna respect fata de semeni si toleranta (cu privire la rasa, sex, orientare sexuala, persoane cu dizabilitati...tot...)In fine, eu as povesti, dar mai sunt fete plecate si parca numai eu par venita aici din cine stie ce 'hartoape' si-s impresionata...

Revin si eu cu scrisorica...

Mergi la inceput