Puiuti de Randunici 2008 ! (429)
Raspunsuri - Pagina 19
Kya spune:
Iuhuu! Stiam eu ca e scumpa galushca mititica!
Misto pozele alea cu ursul maaaaare de pe podea
Si am vazut si burtik! 
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
daciana.t spune:
kya, ursu ala mare e al fratelui meu din Bucuresti si cand mergem acolo e "calarit" de daciana. multumim de aprecieri 
apropo de burtik, e multa grasime acolo
dupa care bebe, mic inca, am o burta asa de mare...frate! zici ca am 25s 
cand mai ai timp mai poti intra gasesti si alte poze pe acelasi link![]()
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
+16 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
mstela spune:
Pupici fetelor.
Sunt stupefiata si eu de Madalina Manole, nu mai imi revin si nu stiu ce sa mai cred
..
Suntem bine,slava Cerului,dar am niste zile GROAZNICE la serviciu
...seful e de cateva zile cu c... in sus rau, tuna si fulgera, ameninta,nu-l mai recunosc
..il stiam un om f echilibrat...ne-a indus o teribila stare de stres,desi mi-am propus sa nu ma afecteze
...mdea,asta mai lipsea,ca tot viata-i foarte frumoasa.Asa ca nu mai imi permit sa va citesc si tare e gheu![]()
Daca vrea Domnul
,sper sa ajungem la mare ultima sapt a lunii...sanatosi sa fim,ca restul va fi.
Inteleg ca trebuie sa tin pumnii Catalinei-Tuchi...nu stiu de ce,dar voi tine si eu
.
Ma rog pentru bb Siluan sa depaseasca obstacolele.
Pupici tuturor si sanatate,dragoste si stare de spirit maxime.

mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
bitza037 spune:
hello
ce fac fetele???
am citit si eu cap. asta printre picaturi...
am vazut cateva poze cu fatzuca angelica de Luca si cu Miha
am vzut si cateva poze cu Daciana cu cerceii de cirese

Tuchi iti tin pumnii stransi
, chiar vreau sa beau in seara asta....sau ma rog, cand dai tu beutura![]()
Simo, si eu iti stau la dispozitie daca te pot ajuta cu ceva legat de Fundeni.....fac sapaturi si gasim noi pe cineva sa ne ajute, daca ai nevoie
....
si eu sunt shocata moartea Madalinei, nu pot sa inteleg de ce a recurs la un gest ca asta....mai ales ca avea un sufletel de crescut.....Dumnezeu sa o ierte!
Dudu si cu Daci...am citit zilele trecute ca intrebati de mine
,da, am fost extrem de ocupata...si perioada urmatoare tot asa se anunta
...poze cu gargaritza mea nu am acum la mine(sunt la servici) poate reusesc zilele astea sa descarc cateva, pana atunci va arat alte poze care sunt deja descarcate(daca aveti timp)
:
http://entertainment.webshots.com/album/577853477RLokLZ
multi

pentru toate
edit:de fapt, dau si multi 
speciali pentru burticoasele crengutzei

Clabuc spune:
Pup fetele! 
Simo, multa sanatate micutului Siluan.
Zoze, Bitza 
Azi am fost in parc cu Clari si am stat pe paturica pe iarba, la umbra. A "desenat", s-a uitat pe-o carticica, a fost placut, mai ales ca n-a trebuit sa alerg dupa ea prin tot parcul.
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
27+
Poze Clarinda
Poza preferata Clarinda
Poze Clarinda 2 ani
numeioana spune:
Multumesc pt incurajari! Audiograma n-o sa-i fac, pentru ca aude ff. bine, chiar si ce nu trebuie
. Am incercat de mai multe ori sa-l testez in sensul asta si nu are nicio problema. Bine, daca nu vrea sa auda pot sa-i tip in ureche de mii de ori, ca nu reactioneaza. Dar asta e valabil pt toti copiii, mai ales pt cei caposi ca al meu.
Si, Mimo, nu cred ca e acelasi lucru. David nu vrea sa repete nimic, nu pronunta niciun cuvant. Absolut niciunul! Mi s-a parut de cateva ori ca zice cate ceva (aseara "apte"=lapte si "api"=apa), dar niciodata nu repeta. Oricat as insista!
Simo, Doamne ajuta! Multa sanatate lui Siluan!
Daciana, si eu am burtica f vizibila deja. Cica asa e la a doua sarcina. Nu ma mai incape nimic
.
Va pup pe toate!
mami de David si samburica 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
bitza037 spune:
Ioana...eu cred ca la David este doar problema de timp ca sa inceapa sa vorbeasca...sa stii ca nici Antonia nu se omoara cu vorbitul....sau mai bine zis trancane intr-una dar pe limba ei.....mai zice si cuvinte care le intelegem, dar eu la doi ani si ceva ai ei, ma asteptam sa stie mult mai multe cuvinte.......cand am fost la tara, mas plangeam si eu ca Antonia nu prea se omoara cu vorbitul, si sora matusa-mii are o fata de 12 ani.....care zicea ca nu vorbea deloc si la trei ani a inceput brusc sa vorbeasca si acum nu-i mai tace gura.....(de fapt am vazut si eu ca era mai toata ziua la noi )
daca tot zici ca se vede burtica....si eu vreau sa o vad
VALENTINA C spune:
Bitza, minunate aranjamentele
.. Am vazut ca ai decorat sala din Hotel Parc Ramada, unde am fost si noi sambata seara la nunta unor prieteni...
Ramo, eu as suna...ca sa stiu o treaba..
Miha, cu Scotia m-ai terminat
...Ne-am programat si noi anul viitor o vacanta in GB, dar la Londra, unde sta fratele meu..

Doamne-ajuta!!