Bobocei de sept-oct 2008, la soare (299)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
anamonacitat din mesajul lui piolica
Apropos de pozele tale, mi-au placut pantalonii tai, gen salvari, aici se numesc sarouel, da-mi un pont de unde ti i-ai luat:)

ma bucur ca iti plac, si eu sunt innebunita dupa ei. I-am luat de la Desigual, un brand spaniolesc. Pacat ca nu am mai vazut genul de pantaloni la alte magazine pe la noi si nici prin Anglia...e drept nici nu maai merg asa des prin magazine acum...
Tu ai vreun pont pt mine, pe unde ar trebui sa caut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

NEatza, haidetila si

Nerantula mai da' cat de scump e Gruia

Crina mea era ffff infometata: a ancat un ou ochi fiert si o budinca

Ada cum mai e Dorel, dar Radu?

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

neatza.

va vine sa credeti ca azi noapte am dormit? bine, s-a trezit Edi de vreo 2 ori, am sfarsit prin a dormit cu el de pe la ora 01.00 pana dimineata, pe la 06.00 s-a cuibarit si Robi cu noi, insa am dormit!! nu-mi vine sa cred, e clar ca functioneaza treaba: sa ma plang la voi!
serios acum, i-am culcat mai tarziu, pe la 22.15. or fi fost mai obositi, o fi fost prea devreme cum ii culcam pana acum, nu stiu... vedem in continuare daca merge reteta.
in rest, sunt ff fericita, de vreo 2 zile ii lauda doamnele de la cresa f mult, ca s-au adaptat fff bine, ca papa toot si fara mofturi, ca sunt f activi si se joaca f frumos, ca si-au luat de o grija cu ei. parca respir si eu mai usurata! n-a fost asa greu.

astazi aniversam 4 ani de casnicie. de fapt, si ieri, ca pe 14 am avut cununia civila, insa noi mereu am sarbatorit pe 15.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

stati cumintele, ca incerc sa fac cap nou, bine?

si rabdaare cu mine, ca n-am facut multe capitole pana acum.

Mergi la inceput

CAPITOL 300

sper ca e ok, sa se mai uite pls fetele cu experienta.

Mergi la inceput