Aspirante optimiste > 20 ani (538)
Raspunsuri - Pagina 14
kitty-27 spune:
walkiria fii optimista....poate-poate mai este o sansa si luna aceasta.eu sunt in ziua 15 si am avut ovulatie undeva prin ziua 10...deci au trecut doar cateva zile si am tensiune in sani....cred ca si luna asta nu este nimic....offfff sunt atat de dezamagita.
bebelu86 spune:
kitty nu ai de unde sa sti
p mine m-a luat imediat dupa ovulatie mancarimi ale sanilor.
dar ma manacau de imi venea sa rup pielea depe mine.
au inceput urinarile dese, am inceput sa pap de dim..sau ma rog..cat mai aproape de mom in care ma trezeam..eu care papam la 4 prima masa.
si in z26 am facut test care abia se vedea a doua liniuta. dar era acolo.
asa k nu iti pierde speranta.
aaaaa si inca nu eram sigura k ovulam dvrm.dar atunci s-a nimerit cand am facut0o k in zilele alea de 12-16 nu mai situ ce a fost..si au fost zile moarte...si teoretic nu aveam sanse.
dar uite..k acu mai am o sapt si fac 4 luni.
Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+
858 SMS PT COPII
walkiria spune:
Bebelu, eu stiu ca dupa ovulatie trebuie sa existe minim 14 zile pana se elimina ovulul daca nu a fost fecundat. Aceasta faza se numeste faza luteala.
Este adevarat ca eu stiam ca aceasta per este numai de 14 zile...insa acum am aflat si eu de la Cosminutza ca poate fi intre 14 si 16 zile.
Intra pe site-ul contra boli, adica da search pe google faza luteala contra boli si gasesti acolo.
Insa eu nu sunt medic, prin urmare nush daca ceea ce am scris este relevant. Asta am inteles si eu de prin articole.
Iar cu TB, mi-am luat-o cam la aceeasi ora ( cu diferente de cateva minute), inainte de a ma ridica din pat.
Este ciudat ce mi se intampla...nici eu nu mai stiu.
kitty-27 spune:
bebelu ai dreptate...nu se stie...oricum eu am momentan doar o tensiune in ei...nici durere nu pot sa spun ca este...parca sfarcurile sunt mai sensibile.nu vreau sa-mi fac nici o speranta pt ca e mai greu apoi
bebelu86 spune:
ar fi bine dc ai merge la un medic
pana la urmanu costa asa mult un controlsi o consultatie
macar sti si tu ce si cum
cred k e cel mai bine asa
Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
858 SMS PT COPII
dyadyazuza spune:
buna fetelor. nu am mai scris pana acuma dar va-am citit asa pe sarite. astazi sunt mai bucuroasa ca niciodata.de vreo trei luni am inceput si eu sa tot sper la bebe si in sfarsit azi am vazut cele 2 liniute mult asteptate. mie trebuia sa imi vina uratii pe 1 iulie si pe data de 4 iulie mi-am facut un test si a iesit negativ. dar nu m-am lasat si am continuat sa muncim la proiectu asta si slava domnului e bine
deci daca pe 4 era negativ si azi pe 11 e pozitiv inseamna ca meu e fffff micutz. si mi-am facut azi testul pentru ca aseara am fost de servici si am facut comanda la pitzza si dupa ce am mancat-o mi-a fost greata toata noaptea si am stat mai mult in baie dar nu am reusit sa vomit. va urez si voua sedere cat mai scurta aici si spor la cat mai multe liniute
walkira tu incearca sa nu mai fii asa stresata stiu ca e greu dar incearca sa fii putin mai indiferenta si mai putin stresata ca si asta e un motiv pentu care e posibil sa nu se prinda bebita.
la toate fetele
walkiria spune:
Bebelu ai aici linkul...scuze ca il pun asa , dar altefel nush. sper sa se vada
http://www.contraboli.ro/insuficienta-de-faza-luteala/
deci poate fi intre 10 si 17 zile faza luteala
kitty-27 spune:
daca faza luteala este de 14-16 zile....atunci la mine care ovulez prin ziua 10 si am cm de 28 zile eu atunci ce sa mai zic????????....
bebelu86 spune:
mersi mult
Raluca va
Marriage Ticker
858 SMS PT COPII
kitty-27 spune:
dyadya ce mult ma bucur pt tine??/ felicitari!!!!si sa ai o sarcina cat mai usoara..si sper sa ne porti noroc si noua.