Aspirante optimiste > 20 ani (538)
Raspunsuri - Pagina 13
cos_minutza spune:
Lorena ce sa-ti zic,daca stam sa ne gandim bine nu ne-am face copii niciodata mereu existand motive.Sper sa-si schimbe sotzul parerea si sa se intample minunea luna astaAm vizionat nasica frumoasa
Walkiria daca ai ovulat in z23 inseamna ca acum esti z14 DPO(dupa ovulatie).Faza luteala a unei femei e intre 14 si 16 zile.Deci eu zic ca daca pana marti,miercuri nu vin uratii si temperatura se mentine tot ridicata mai fa un test ca sigur e bebe atunci.Tin pumni si Doamne ajuta
Mammutz bine ai venit la noi si imi pare rau de pierderea suferitaSa dea DD sa vina bebe cat mai repede
Madutza mersi de sfat,acum am notat si zilele "fierbinti"
Felicity scrie mai multe mesaje scurte,asa o sa scapi mai repede de moderare.Imi pare rau ca nu au iesit liniutzeleUn control la medic ar fi cel mai bun.Sper sa nu fe vreo dereglare si sa fie bebe mai timid
Dragutza,Paula,Bebelu si tuturor multi
Noapte buna!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
Andreea ma bucur ca sunteti bine.Am vrut sa te sun dar mi-a fost teama sa nu te deranjez cumva
Kity
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
bebelu86 spune:
noapte buna COsmi
eu misun pe aici
dupa ce am dormit k porcusoru pana la 11.30 sio dupa de la 2-5..nu credk mai dorm la noapte..
Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+
858 SMS PT COPII
bebelu86 spune:
de mine mai e cum mai e..k stau aksa..dar tu ce faci?
de obicei adormi dvrm?
Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
858 SMS PT COPII
kitty-27 spune:
de obicei pe la 22...dar de dimi m-am trezit la 10.. si asta-i motivul pt care nu ma ia somnul la ora asta
walkiria spune:
Katty...din pacate nu cred ca e nici luna asta...dar merg inainte cu DD...sigur se va indur si de noi.
Tu ce zi esti?....scuze daca ai mai spus si nu am retinut eu, dar am fost cu un ochi pe laptop si cu unul la TV.
Cosminutza, asa am gandit si eu ca dureaza 14 zile faza luteala si apoi vin uratii.
Eu stiam doar de 14 zile, acum vad ca tu spui 16 zile.
O sa vad maine dimineata cum am TB. Oricum am incercat sa o iau la aceeasi ora, ca am inteles ca e important acest detaliu.
Fetele care va pricepeti mai bine, va rog sa ma sfatuiti.
bebelu86 spune:
walkiria TB se ia dim cum te trezesti.prima chestie asta e. si dc poti la aceeasi ora.
explicati-mi si mie frate cum e cu faza luteaala.
dc eu am ovulat in z7-8, cu 14-16 zile cat ziceti voi k e faza luteala ar trebui sa imi fi venit mult mai dvrm..dar la mine venea si la 30 si 33 zile. poate si mai mult.
Raluca va
Marriage Ticker
858 SMS PT COPII
walkiria spune:
Didi...tot e bine ca ai luat taurul de coarne si daca e vreo problema ii vei descoperi cauza si o vei trata.
Totul e sa nu te lasi si sa continui cu analizele si tratamentele, cu toate ca e costisitor si neplacut....dar cauza este nobila.
Eu nu prea am cum sa merg acim la doctor ca saptamana viitoare ne apucam de renovat apartamentul si nu prea mai suntnici banuti si o sa fiu si destul de agitata cu mutatul.
Astept pana ne linistim si noi si apoi merg la controale.