Aspirante optimiste > 20 ani (538)
Raspunsuri - Pagina 12
draguta spune:
mamutz nu mai zici nimic, racoreste-te , e un remediu f. bun sa alungi supararea, iti spun din experienta
ANDREEA84 spune:
salutare fetelor,vad ca stirile repede ,noi suntem bine,curand cred ca vom fii si acasa dar intai sa luam in greutatein rest nasterea a decurs cum trebuie,eu ma refac si cea mika creste incetul-incetulma iertati ca nu pot intra mai des dar sunt in spital si akm venii sotul cu laptopul ca sa va anunt personal
cum voi ajunge acasa va raportez tot si mai ales va pun pozebafta multa la liniute duble
36+MARA-MADALINA astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007
http://www.flickr.com/photos/andresialex/
ANDREsiALEX
draguta spune:
ANDREEA84 sa va traiasca fetita
sa va bucuratu de ea , sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!!!iti doresc refacere rapida si te asteptam cand vei putea sa ne mai povestesti
bebelu86 spune:
Andreea felicitari. ma bucur k totu e ok. si tu si bb sunteti bine. refacere rapida si sa ai mult laptic pt printesa. te asteptam cu poze.
Draguta sunt bine. pap non=stop..astept sa se vada burtica si sa mergem la urm eco sa vdm cum mai e bb
Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+
858 SMS PT COPII
walkiria spune:
Cosminutza ...de-asta nici nu am mai intrat ca am avut treaba pe la butoi...dar acum sunt mai bine...ai dreptate, chiarimi face bine sa ma descarc la voi...sunteti niste dragute si sincer va multumesc pt incurajari.
Didi, Draguta,, nush ce sa zic de TB, o am ridicata din Z23 ( cand am ovulat,dupa spusele doctoritei-i-am spus ca atunci am avut firicele maro in scurgere si am crezut ca sunt de la nidatie , dar de fapt, mi-am facut test si beta si au iesit negative).
Acum sunt Z37, TB 37.2 (inclusiv azi dimineata, test de sarcina si hCG in Z33 negative, iar eu acum nu am niciun simptom de vreun , doar mananc f mult ( insa asta fac intotdeauna inainte sa vina uratii)....sunt bulversata, dar oricum mi-am luat gandul de la bebe luna asta.
Draguta, haide iubita, poate luna asta iti face DD cel mai frumos cadou din viata ta, iti tin pumnii si la Dumnezeu.
Starile astea trebuie sa insemne ceva, mai ales daca nu te-ai mai simtit niciodata asa.
Doamne cat de mult m-as bucura pt tine!
Hai ca iara fac lecturi....mai citesc si mai scriu dupa...abia sunt la pag 3
aaaaa.....Katyy27 bine ai venit la aspirante, ti-am zis ca fetele sunt toate niste scumpe.
Noi ne cunoastem de la alt subiect
Va puuup
kitty-27 spune:
walkria asa e fetele sunt toate niste scumpe.ma bucur ca am dat de tine pe aici...insa imi pare rau daca nu e bebe la tine nici luna aceasta...