PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (191)
Raspunsuri - Pagina 4
dana81 spune:
La muuulti ani!!!!Daria Maria (jjovana80), Razvan (lylis), Daria (irda), Alina (tiberica)
LA MUUULTI ANI CRISTINA26!!!Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta minunata!!!!
MAMI de CLARA si RIANA
mcoca spune:
LA MUUULTI ANI CRISTINA!!!Mult noroc si fericire alaturi de familia ta minunata!!!!
La muuulti ani!!!!Daria Maria (jjovana80), Razvan (lylis), Daria (irda), Alina (tiberica)
Didi, la noi a fost simplu ca Maya facea caca la olitza de pe la 7 luni, o puneam cand se scula, si facea. Pe la 10, mama a invatzat-o sa spuna. Apoi in toamna a avut o perioada cand nu a mai spus, dar bona o punea la wc cu ceilalti copii : daca facea bine, daca nu, nu. Ei si acum, cand i-am explicat ce si cum a fost ok. Daca a facut pe ea, si a fost super rusinata, i-am zis ca nu-i nimic, se mai intampla, mama spala, sa aiba grija. Daca a facut si nu i-a pasat, atunci am "certat-o" (inm permit sa folosesc acesc cuvand aici, ca nu o sa dati cu pietre, la parintzii intreaba daca l-as scrie nu s-ar citi continuarea, si numai asta ar iesi in evidentza ). In ce sens am certat-o : nu am tipat sau din astea, i-am zis : Maya, nu se poate sa faci pe tine, daca mai faci piscina nu te mai primeste, si nici in mare nu mai putem intra.
Bona mi-a zis ca nu trebuie aplaudati ca au facut pe ei. Trebuie constientizati ca nu e bine, si bla, bla (asta cand incepi faza cu olitza)
Turtu eu m-am gandit ca o mai las putin cu amestecatul limbilor. Peste vre-un an nu-i voi mai raspunde daca nu imki vorbeste in ro. Ma gandesc ca acum e cam devreme. Nu stiu nici eu exact. Si Maya vorbeste romaneste cu acc frantzuzesc.
Vicky si Printzesone
violeta29 spune:
LA MULTI ANI
Daria Maria (jjovana80), Razvan (lylis), Daria (irda), Alina (tiberica)
SA CRESTETI MARI SI SANATOSI SI SA ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR
LA MULTI ANI CRISTINA SA FII FERICITA SI IUBITA ALATURI DE MINUNATA TA FAMILIE
Fiindca Despre copii a devenit parte din viata noastra ,am decis sa participam si noi la concursul "I Love DC".Daca va place poza noastra ne puteti vota www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank">aici : vio1 si vio2
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica binecuvantata de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008) in asteptarea unei surioare 10+
Caprioara spune:
Helau,
La multi ani fericiti
Daria Maria, Razvan, cristina_26, Daria, Alina!
Didi, Violeta, Ana, multam mult .
Succes tutror mamicilor care incep munca !!!
Am fugit la trebi.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta
ana_a spune:
Daria Maria (jjovana80)
Razvan (lylis)
Daria (irda)
Alina (tiberica)
Multa sanatate si numai bucurii!! La multi ani!cristina_26
blog
proud
"Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente,
iar mintile reduse ii discuta pe altii."
Povestea fotografiilor noastre :
Operatiunea: I Love DC!
O poveste cu si despre stejarii DC!
M&M spune:
Multumesc frumos de urari!!
La Multi Ani, DariaMaria, Razvan, Daria !! Sa crestiti mari, sanatosi si cuminti!!!
Noi suntem bine..Mateias creste, are deja 6 kg la 2 luni, Mihaita e un vorbaret si jumatate( si eu care credeam ca nu mai fetele sunt asa)...a inceput deja sa imi puna "intrebari capcana"..Toata ziua sunt in priza incepand cu 8 dimineata, mai putin intre 1 si 3 dupaamiaza cand dorm amandoi ingerasii...
Ma duc sa ma intind si eu putin si sa ma gandesc cum ma simt acum ca am schimbat prefixul!!
Cristina,mami de Mihaita si Mateias
BAZAR DC
monalac spune:
Daria Maria (jjovana80), Razvan (lylis), Daria (irda), Alina (tiberica)
LA MULTI ANI PLINI DE BUCURII!!!!!]]
CRISTINA,LA MULTI ANI,MULTA SANATATE ALATURI DE PUII TAI FRUMOSI!
Gini75 spune:
La multi ani, Cristina, sanatate multa, mamica tanara si frumoasa!
la multi ani, Daria Maria, Razvan, Daria brunetica si Alina!
Dara, iti doresc ca acomodarea cu serviciul sa fie cat mai usoara!
Anna, ce fain ca plecati iar la mare! Vacanta placuta!
Vicky, ma intrebam ce e cu tine. Sa va fie de bine plimbarea prin Baleare. Ce locuri frumoase, imi amintesc de luna de miere.
Capri, am vazut pozele cu micuta cu palarie! E dulce foc.
Vio, imi inchipui ca v-ati simtit bine la tara, fost in voia ei.
Didi, eu am incercat cateva ori s-o las pe Irina fara scutec si a facut pe parchet, covor, etc. Chiar se distra dupa ce facea. Asa ca o mai las un pic inainte sa incercam iar. Oricum sunt relaxata cu treaba asta, n-o fortez.
Tecky spune:
LA MULTI ANI DRAGA CRISTINA!!!! Sa ai parte de multa fericire alaturi de familia ta superba!
LA MULTI ANI PEPENASILOR:Daria Maria (jjovana80), Razvan (lylis), Daria (irda), Alina (tiberica)
kamelya spune:
Cristina 26
Daria Maria si Razvan
si surioarelor de pepenasi
Daria si Alina
Didi eu pe Daria am lasat-o fara pampers ca era oparita,nu stiam nici la ce interval orar facea,o puneam pe olita daca facea statea daca nu facea spunea 'nu vau',afara ieseam cu cate 3 - 4 schimburi dupa noi ca la inceput nu spunea o mai intrebam eu,daca facea spunea da, se mai lua cu joaca si nu spunea asa ca facea pe ea