PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (191)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Va multumim si noi pt urari. A fost o zi frumoasa ieri, am avut multi invitati, si copii si adulti, Ioana a primit multe cadouri, si hainute, si jucarii, a fost foarte incantata. la tort s-a cam fastacit ea, deh, era multa lume in jur care canta si aplauda, am mai avut si 2 artificii la tort care ii luau ochii, asa ca nu a vrut sa sufle, tot eu am stins lumanarea.
Si drept cadou de ziua ei mai plecam inca o data la bulgari, maine noapte, de data asta la Nisipuri. Noi am fi vrut sa mergem fara ea de data asta, insa nu am cu cine s-o las ca si ai mei pleaca in concediu saptamana asta, asa ca here we go again.
Am sa pun si niste poze de la ziua Ioanei.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Buna fete dragi!

Incep prin a multumi pentru urarile de ziua Maya. Suntetzi niste dragalase toate.
In al doilea rand, un calduros La Multi Ani tuturor pepenasilor.

Noi am afost in vacantza, in Baleare pana la urma, apoi la munte si in sfarsit inapoi la munca.Am citit cam tot, dar de pe telefon, deci mai greu cu raspunsul.

Am fost intr-un club special pentru familiile cu copii si a fost SUPER. Mayei i-a placut foarte mult : apa, nisipul, tot. Era si mini disco, asa ca dupa masa de seara ne zicea : dansam? Din pacate am avut un episod mai putin placut, Maya a facut o rinofaringita. Cand asteptam sa urcam in avion, am observat ca era cam calda, in timpul zborului a inceput sa arda. La Palma, dupa ce am recuperat bagajele i-am luat repede temperatura : 39,5. Era moale saraca, ca o carpa. Pac un supo, intr-un sfert de ora era ok, intreba unde e marea. CAnd am ajuns la hotel (pe la 11 noaptea), dupa ce am mancat a fost musai sa o ducem pe plaja sa vada marea. A zburdat ca un ied, si noaptea, iar febra, 40. Iar supo, a doua zi bine, incepuse sa-i curga nasul. Luni ca o curpa, am mers si am cumparat nurofen. Asta a fost magic, a pus-o pe picioare. Dar cu toata boala, fata mea a vrut sa profite la maxim de fiecare clipa de vacantza. E fata mea ce mai .

Dupa mare, am fost cateva zile la munte. Acolo nu i-a placut asa de mult,:).

Cam astea sunt noutatile.

A si in vacantza a progresat mult la limba romana. Si cred ca am scapat de pampers. La mare nu i-am pus, i-am explicat ca daca face pe ea, marea nu o mai primeste . Ei nu am avut nici un accident, decat o data, la restaurant :), deci nu pe paja sau in apa. Dar cum ii dadeam pampers facea pe ea. La bona, i-am pus din nou, iar de cateva zile, cum e foarte cald, nu a mai vrut. Asa ca nu mai are. Cred ca suntem pe drumul cel bun.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Fetelor care ati trecut de la pampersi la olita, cum ati procedat: a venit de la sine pur si simplu sau i-ati lasat fara pampersi sau cum?
Ca eu incercasem la un mom dat sa o las pe Aida fara pampersi, cu chilotei, dar pt ca nu avesesem nici un succes ci doar multe balti de pipi prin casa am revenit la pampersi. Brusc dupa aia au urmat cateva zile in care spunea inainte sa faca treaba mare si facea la olita (nici mie nu mi-a venit sa cred cum de s-a hotarat ea asa pur si simplu dar na). Din pacate a fost 2 zile constipata si cand a reinceput sa faca nu a mai vrut sa spuna, asa ca de vre-o luna si ceva nu a mai facut nimic la olita, suntem iar 100% pe scutece. Ah, si mai fusese cu mult timp in urma o perioada in care facea pipi in fiecare dimineata la olita.

Eu personal am o atitudine foarte relaxata cu privire la asta, deci daca ar fi dupa mine asi lasa-o asa pana se va hotari ea si basta. Dar spuneti-mi si mie daca sunt normala sau ar fi indicat sa procedez intr-un fel anume?

Din cate vad se controleaza f bine pt ca de regula nu face pipi noaptea, si nici cand suntem plecati (la plaja nu a facut deloc). Dar daca e acasa si nu are scutec, nu se sinchiseste sa se duca la olita sau sa spuna ceva.

Mno, cam asta vroiam sa intreb, ca sa concluzionez: cum ati procedat cu privire la acest subiect si in ce stadiu sunteti?

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

La multi ani Bufi!!!

Am promis ca va pun ceva poze cu Ilincu si palaria ei de paie. Le gasiti aici, pe blogul foto pe care l-am refacut din temelii. Daca aveti timp sa navigati un pic pe le sa-mi spuneti ce parere aveti, m-as bucura mult. Am muncit din greu sa-l refac, dar e bine ca am avut multe materiale noi, si mai urmeaza ceva nunti "proaspete", care sa fie reprezentative pentru ceea ce facem acum, si nu pentru ce faceam in 1900 toamna.

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Capri, vazut poze superbe cu Ilincul si nu numai . Site-ul arata f bine dupa parerea mea, o singura remarca asa, la prima vedere: mi se pare putin ne-potrivita emblema aia din spatele titlului FOTOGRAFIILE DIN VIATA TA. Adica ori pusa mai jos sa nu se suprapuna textul peste ea, ori scoasa de tot, nu stiu. Dar poate e doar parerea mea si cum nu ma prea pricep...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am pus poze de la ziua Ioanei.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Didi81

Mno, cam asta vroiam sa intreb, ca sa concluzionez: cum ati procedat cu privire la acest subiect si in ce stadiu sunteti?

La noi cred ca a functionat puterea exemplului.Dupa ce am dat-o la cresa imi cerea singura acasa la olita, desi avea pampersi.
Acum la pipi nu mai avem probleme, cere la olita, mai avem mici accidente dar rar,dar avem o maaare problema, nu vrea sa faca caca decat in pampers,asa ca sunt nevoita sa ii pun, macar cand iesim pe afara.
Personal nu ma deranjeaza sa ii pun in continuare, nu vreau sa o fortez, prblema este ca ea nu mai vrea pampersii si cere chilotei de fetita. Si avand in vedere ca vine canicula o inteleg si pe ea.
La voi e super ca nu face noaptea, la noi uneori un pampers nu face fata pana dimineata si trebuie sa o schimb in timpul noptii.Asa ca pampersul de noapte cu siguranta il vom pastra inca ceva vreme de acum inainte.

In concluzie noi suntem cumva intr-un punct mort,sa vedem cum iesim la liman.
Faptul ca esti relaxata mi se pare ok, daca tu crezi ca nu-i pregatita pentru pasul asta lasa fata in pace si gata,ca doar nu s-o marita cu pampersi, nu?

Fiindca Despre copii a devenit parte din viata noastra ,am decis sa participam si noi la concursul "I Love DC".Daca va place poza noastra ne puteti vota www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=5" target="_blank">aici : vio1 si vio2

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete

Violeta ,mamica binecuvantata de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008) in asteptarea unei surioare 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

CAPRIOARA, suuuperbe pozele, Ilinca este o adevarata domnisoara!

Fiindca Despre copii a devenit parte din viata noastra ,am decis sa participam si noi la concursul "I Love DC".Daca va place poza noastra ne puteti vota www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=5" target="_blank">aici : vio1 si vio2

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete

Violeta ,mamica binecuvantata de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008) in asteptarea unei surioare 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

capri, am rasfoit si eu blogul vostru. Foarte frumos. Parca mai aerisit si mai placut la rasfoiala Succes in continuare!

mcoca, didi si violeta, succes cu pampersul sau eliminarea lui mai bine zis. Noi suntem inca cu pampers. Matei a dat semne ca vrea sa renunte la el asta iarna, insa nu m-au tinut pe mine nervii...acum nu la mai intrebat nimeni. Nu stiu exact cum facem...Probabil la toamna, la cresa...va tine ritmul cu ceilalti.
didi si eu sunt relaxata, eu zic ca pana la urma toti copii ajung sa faca la wc asa ca mai am ceva rabdare.

Noi suntem bine, azi am reusit sa-i scot in parc mareee eveniment!Dat fiind ca am reusit sa-i si trezesc la 8.30 dimineatza, astfel incat pe la 8.45 s-au ridicat cu greeeuuu din pat si la 10 eram in drum spre parculet. greu cu ei...ca dorm ca purceii pana pe la 10 si nu vor sa miste pana nu le bate soarele pe burtica.

Toate cele bune!Sa auzim de bine!

blog
proud
"Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente,
iar mintile reduse ii discuta pe altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

CAPRI este foarte frumos site-ul, iar Ilinca este o dulce.O sa iti scriu un mesaj pe PM,cu o rugaminte.
Denisei ii merge bine la parintii mei , am trecut ieri pe la ei, era ok facea exercitii cu olita , fara prea mult succes.
Eu sunt la birou si nu prea am timp, asa ca va urez o zi placuta.

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput