Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***228***
Raspunsuri - Pagina 4
simplyana_m spune:
KEA, si noi am avut greve de papa, cand a acceptat doar laptic la greu, absolut nimic altceva, si chiar au legatura cu dantura. Acum ne incearca si pe noi caninii de sus.
http://www.lucamic.blogspot.com/
millie spune:
Salutari
Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009
Monnvas spune:
La multi ani, Millie! si mulumim pt tort. Las' ca ne infruptam din asta, ca ala de la Floric s-a terminat, macar cu tort sa ne consolam ca nu suntem si noi in Bulgaria, la soare.
Simply, si la noi, la Litere, ii miroseai de la o posta pe "literati" - aia mai artisti - dupa tinute. Io cred ca eram singurul lingvist cu ciorapi colorati, deh, eram undercover Ca veni vorba, generatia mea era "zuzu", adica in multe culori, toate la gramada si accesorii la greu.
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Na, sa zic si eu ca Ana, ca si eu am mai avut de furca cu adolescenti si chiar m-a surprins sa descopar ca si aparentele pitzi mai au cate ceva in cap si ca isi compenseaza limitarile intelectuale prin disponibilitati sufletesti nebanuite. Nah, am produs un panseu!
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
simonapro spune:
LA MULTI ANI FERICITI!
Millie
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Na, sa zic si eu ca Ana, ca si eu am mai avut de furca cu adolescenti si chiar m-a surprins sa descopar ca si aparentele pitzi mai au cate ceva in cap si ca isi compenseaza limitarile intelectuale prin disponibilitati sufletesti nebanuite. Nah, am produs un panseu! Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner" (7.03.2009) |
Salutam filozoafa!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Acum ne-am intors de la plimbare, eu si Andrei, ca taica-so e lipit de canapea la fotbal; il iert, ca-i finala! Dupa ce azi noapte Andrei a fost tare agitat, am binevoit si eu sa observ azi dupa-amiaza ca i-au iesit doua masele in partea de jos!Saracu' de el si eu nu i-am dat nimic pentru durerea care trebuie sa fi fost urata rau.Cateodata asa-s de tuta!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)