Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***228***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

KEA, si noi am avut greve de papa, cand a acceptat doar laptic la greu, absolut nimic altceva, si chiar au legatura cu dantura. Acum ne incearca si pe noi caninii de sus.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Salutari

Va servesc si eu cu o cafeluta ,o felie de tort tiramisu si un pahar de sampanie
Raportam si noi prima maseluta care da sa iasa cu maraielile de rigoare. In rest am facut un set de analize, ne-a iesit anemie usoara si posibil o infectie urinara.Maine facem urocultura sa vedem ce si cum dar pe langa asta ne mai supara alergia de care nu scapam si la care nu-i dam de capat
Florinela ,e tare scump Victoras!!!
Va pup,tre sa fug

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

La multi ani, Millie! si mulumim pt tort. Las' ca ne infruptam din asta, ca ala de la Floric s-a terminat, macar cu tort sa ne consolam ca nu suntem si noi in Bulgaria, la soare.

Simply, si la noi, la Litere, ii miroseai de la o posta pe "literati" - aia mai artisti - dupa tinute. Io cred ca eram singurul lingvist cu ciorapi colorati, deh, eram undercover Ca veni vorba, generatia mea era "zuzu", adica in multe culori, toate la gramada si accesorii la greu.

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Millie, la multi ani!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Na, sa zic si eu ca Ana, ca si eu am mai avut de furca cu adolescenti si chiar m-a surprins sa descopar ca si aparentele pitzi mai au cate ceva in cap si ca isi compenseaza limitarile intelectuale prin disponibilitati sufletesti nebanuite. Nah, am produs un panseu!

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

LA MULTI ANI FERICITI!

Millie

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Pisigri,ai strans cortul?

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

La multi ani, Millie!Multa sanatate si fericire!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Na, sa zic si eu ca Ana, ca si eu am mai avut de furca cu adolescenti si chiar m-a surprins sa descopar ca si aparentele pitzi mai au cate ceva in cap si ca isi compenseaza limitarile intelectuale prin disponibilitati sufletesti nebanuite. Nah, am produs un panseu!

(7.03.2009)

Salutam filozoafa!

Mergi la inceput

Acum ne-am intors de la plimbare, eu si Andrei, ca taica-so e lipit de canapea la fotbal; il iert, ca-i finala! Dupa ce azi noapte Andrei a fost tare agitat, am binevoit si eu sa observ azi dupa-amiaza ca i-au iesit doua masele in partea de jos!Saracu' de el si eu nu i-am dat nimic pentru durerea care trebuie sa fi fost urata rau.Cateodata asa-s de tuta!

Mergi la inceput