Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***228***
Raspunsuri - Pagina 21

adrisimo28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui saby Fetele vroiam sa va intreb, voi nu va bagati la actiunea comuna pe care au initiat-o fetele pt. diminuarea indemnizatiei? |
unde? ca eu sigur nu gasesc

edit:am gasit!!

georgiana310 spune:
DA, asa-i cu indemnizatia!!! Mi-am sunat acum avocata si se pare ca da, au scazut! Eu sunt una dintre cei care vor da CLAR!!! statul in judecata!
Cat despre Madalina M., inca nu imi gasesc cuvintele. Doar lacrimi...
Am crescut cu cantecele ei, m-am bucurat de muzica ei toata viata, pana acum. Il obligam pe frate-miu sa invete melodiile ei cand plecam in vacanta si cantam Fata Draga in masina, pana cand ii venea lu1 taica-meu sa se arunce in gol! A fost artista pe care am indragit-o cel mai mult.
Sa iti gasesti linistea, fata draga!
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

simonapro spune:
Fetelor sunt tare trista, am plans o gramada , nu-mi vine sa cred, stiti ca zilele trecute va aratam motaneii mei care ii aveam de o luna si ceva,cresteau asa de frumos impreuna, unul din ei l-am gasit in strada calcat de masina, ce o fi cautand acolo, ca noi stam putin mai departe de strada.Off,intodeauna am urat asta, te atasezi de animalute si apoi....
Am vazut poze frumoase
Dodo: distractie placuta!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)

Bianca2503 spune:
Hello,
mie nu-mi vine sa cred ce se scrie si se aude. Serios! Mi se pare absurd! Eu am auzit stirea de dimineata la GUerrilla si amz is ca sigur fac misto Dobro si Craioveanu. Se pare insa ca nu-i asa! Sa-i fie tarana usoara!
Si sa va dau si o veste:; in plina vara ma viziteaza Mos CRaciun. A vennit la fix 2 ani de cand l-am conceput pe Vladimir

simonapro spune:
Asta ca sa fie ziua si mai frumoasa, nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat cu M.Manole, Dumnezeu sa-i ajute sufletul acolo unde e
Mami de Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)

georgiana310 spune:
citat din mesajul lui simonapro Fetelor sunt tare trista, am plans o gramada ![]() ![]() Am vazut poze frumoase ![]() Dodo: distractie placuta! Mami de ![]() ![]() |

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

adrisimo28 spune:
citat din mesajul lui simonapro Fetelor sunt tare trista, am plans o gramada ![]() ![]() |
imi pare tare rau