Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (26)
Raspunsuri - Pagina 3
bebelu86 spune:
Simo stai in pat si dc te ia somnu, baga o repriza.imi pare rau k inca nu ti-ai revenit
BEbelusi pofta mare si somn usor.
eu ma apuc sa strang un pic pe aici si dupa ori pe forum dc mai e cineva ori bag filme.
iar au explodat cosurile pe fata...dupa ce ma bucurasem zilele trecute k s-au mai dus. azi cand m0am trezit m-am speriat ce am gasit pe fata.
cred k e si de la papa. e ceva care nu imi prieste si imi apar astea..alta explicatie nu am.
Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+
858 SMS PT COPII
bebelu86 spune:
Simo am tot zis k ma duc sa o iau
cand am foita la mine uit sa intru in farmacie
iar cand nu o am stiu k tre sa iau ceva, dar nu stiu cum se numeste
zici k sunt de pe alta planeta.
Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
858 SMS PT COPII
shubulina spune:
grasutele.M-am ridicat si eu din pat s beau o cafeluta ca-s tare ametita.
Sper ca Luna sa mai intre si pe la noi,sa ne spuna cum se simte.
Poate-s un pic tampa,da as vrea sa intreb de ce ea avea la semnatura gravi in 11s si bubu de 8?
Scuze daca-s deplasata.
11+
Ana
bebelu86 spune:
Ana
da..acu am obs si eu.nu stiu ce inseamna..
tu cum te simti? esti bine?
eu deja iau a 2-a masa pe ziua de azi
Raluca va
Marriage Ticker
858 SMS PT COPII
shubulina spune:
Sunt bine Ralu,un pic ametita.Sa-ti fie de bine!Ei,eu azi am mancat numa o data,nu pot mai mult.Da lasa ca ieri am mancat pt 5 zile.Seara eram mai ceva ca un butoi.
Ma chinui sa ma urnesc,n-am decat fructe in frigider si tre sa gatesc ceva neaparat
Problema e ca habar n-am ce,ca de obicei.Ceva cu carne,in price caz,sotul nu poate fara si eu nu pot s-o sufar!!
11+
Ana
bebelu86 spune:
eu ieri am facut o ciorbica acra cu inimioare si pipotele
a iesit super buna .
Raluca va
Marriage Ticker
858 SMS PT COPII
shubulina spune:
Bun bun! Da nu mananca. El e mofturos tare.As face o ciorba de fasole cu afumatura,da piata e inchisa si afumatura din supermarket e naspa.
11+
Ana
bebelu86 spune:
vezi si tu ce gasesti acu bun de facut
si faci zilele urm fasolea cu afumatua.
eu chiar nu am alte idei
ieri mi-a venit pe loc asta
k voriam ceva cu inimioare. si am zis k o ciorbita e cea mai buna alegere. k e si usoara
Raluca va
Marriage Ticker
858 SMS PT COPII