Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (26)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Esti incredibila, Luna!...tu cu durerea ta si ma incurajezi pe mine, pe noi...Se spune ca oamenii buni sunt si cei mai incercati de Dumnezeu...
Nu mai vreau sa ma gandesc la rau. Ma rog sa ramanem aici toate, pana la sfarsit iar voi doua sa ne prindeti din urma intr-o luna-doua...

Eu nu am greturi nici acum, desi cred ca am intrat in a 6 saptamana...in schimb mi se maresc saniisi cam dor...Ma bucur ca incep sa am simptome ptr ca asta demonstreaza ca bb creste in mine...Joi merg ca dr ptr prima oara...abia astept!

Astept fetele sa ne povesteasca ce-au facut la nunta, cum s-au distrat, poate ne mai inveselesc...

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelana_34 spune:

Luna imi pare rau pt ce ti se intampla. Fii tare in continuare ca DD ne vegheaza. Probabil bb nu era bine si s-a intamplat asa.
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelana_34 spune:

am gresit la semnatura 13 aptamani si 5 zile. Suntem mari ce mai. Uneori cred ca il simt pe bb mai ales ca la a 2 a sarcina cica se simte mai devreme dar pe la 16 saptamani asa ca nu sunt sigura ca misca el sau sunt bolboroseli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Buna fetelor, imi pare rau ca intru si citesc asemenea lucruri, multa putere fetelor, eu cand am pierdut o sarcina tot timpul ma gandeam ca Doamne Doamne le aseaza pe toate cu un motiv.

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

neata burtici

Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

neatza

Simo 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ce faci SImo?
cum te simti?
ti-ai mai revenit un pic?

Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Pentru Luna:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=2104
Poate ar trebui sa te feresti de acum inainte sa folosesti uleiuri esentiale in timpul sarcinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Eu imi pun ceva sa pap si cred ca ma bag la somn, ca m-a cam trezit Vlad azi noapte si dimineata m-a trezit de la 6. Voi cum mai sunteti?

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

da..sunt cam obosita, am dormit in reprize..am adormit la 3 si dim la 9 eram in picioare, dar am mai stat in pat si am adormit pana acum la 12.30
am visat urat
luna..te rog mult sa mai intri la noi sa ne spui cum te simti si ce ai mai facut

astazi va fi o zi mai buna, mai vesela

sa aveti o duminica linistita si rasfatata

Simo 15+

Mergi la inceput