Hajduszoboszlo - Ungaria
Am dori sa mergem in august la Hotel Silver, Hajdúszoboszló, Ungaria.
Intrebarea este daca a fost cineva in aceasta statiune, sau daca aveti informatii despre concetratia apei termale, si pt ce afectiuni este interzisa.
Multumesc!
szivarvany spune:
Noi n-am ajuns, insa au fost multi dintre prietenii nostri cu copii mici si mari si au revenit absolut multumiti de tot ce au gasit atat la hotel cat si in Aquaparc si strand (cel mai mult le-a placut mancarea relativ ieftina si gustoasa, spre deosebire de cum e la noi, preturile au fost mai mult decat rezonabile prin stranduri)
Din cate citesc pe net, la Hajdu se gaseste apa termala cu iod.
Uite ce am gasit despre asta pe google:
"Apele iodurate (1 mg%o I): iodul al carui metabolism este controlat de glanda tiroida, a fost utilizat de multa vreme in Tratamentul reumatismului cronic, atero-sclerozei, hipertensiunii arteriale etc Aceste ape se folosesc in cura interna si externa."
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
dorali_sv spune:
Am fost acum doua saptamani. totul e la superlativ.Foarte curat, oameni civilizati, preturi bune.
Ayla21 spune:
Va multumesc mult!
Am facut deja rezervarea si am cerut cateva informatii pe mail, probabil ne vor raspunde.
M-am mai lamurit chiar de pe site-ul Hotelului Silver si de concetratia apei si de recomandari si contraindicatii. Oricum, cred, si din ce am vazut in poze, si am dedus din explicatii, ca piscinele de agrement sunt cu apa normala, fata de bazinele de tratament cu apa termala, si mai exact acest lucru ma interesa in mod special.
Daria, cred ca tu ai dedus ce anume intrebam. Daca sotul meu nu are voie sa foloseasca apa termala pt probleme lui, va fi ok sa faca baie in piscina. De ex la Felix ii este chiar recomandata apa termala, de aceea si mergem des, dar cea de la Geoagiu ii este contraindicata.
_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
blue_rain spune:
Ayla noi am fost de mai multe ori la Hajdu si la Debrecsen. Aquaparkurile sunt curate, frumoase. In centrul orasului Debrecsen este o cafenea superba - iti recomand sa o vizitezi. Din pacate imi scapa numele, dar sigur o gasesti( este in piata pietonala), si a fost deschisa de catre o renumita scriitoare din Ungaria. E un loc foarte relaxant: cu ceaiuri aromate, cafele, prajiturele, carti si alte lucruri pentru suflet
Si acum despre Silver :) E superb - de fapt sunt doua hoteluri Silver ( vis a vis unul de celalalt). Foarte frumoase ambele, am avut demipensiune - am fost in "extaz gastronomic" :)) Eu sunt o gourmet , imi place sa gust din toate cate -un pic, si sunt cu adevarat fericita cand am parte de bufet suedez.
Noi am fost la Silver iarna - a fost deosebit sa stam in piscina termala din interior, sauna, si dupa aia sa iesim in piscina termala cu apa fierbinte din exterior :) Am tot vazut imagini din Austria etc, cu oameni care faceau baie in piscina, iarna, si pe langa ei era plin de zapada, ma tot intrebam, cum doamne iarta-ma, nu le ingheata nasu E o experienta foarte faina.
Sa ai parte de un concediu relaxant!
tzontzo manager
my life will never be the same, neither my ass..
George Oliver
poze
poze Tzontzo
blue_rain spune:
Inca ceva, eu stiam ca apa de la Hajdu, Debrecsen e din acelasi izvor cu apa de la Oradea.
tzontzo manager
my life will never be the same, neither my ass..
George Oliver
poze
poze Tzontzo
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_rain Inca ceva, eu stiam ca apa de la Hajdu, Debrecsen e din acelasi izvor cu apa de la Oradea. tzontzo manager my life will never be the same, neither my ass.. George Oliver poze poze Tzontzo |
Multumesc mult de informatii!
Iar daca este asa, va fi minunat.
_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
sileriki spune:
Noi chiar ieri am fost si foarte bine doar o singura probl . foarte multa lume , dar ne-am descurcat
http://ro.hungarospa.hu/index.php?action=category&ctid=2914
Numai bine
Ayla21 spune:
Evi multumesc pt site!
La Silver au piscinele lor, si de tratament si de agrement. Din ce mi-au spus pe mail, si cele de agrement sunt tot cu apa termala, dar sper ca nu va fi nici o problema cu concetratia apei si problemele de sanatate ale sotului meu.
Nu stiu daca ajungem la strand, unde probabil e aglomerat, poate doar in vizita in vreo zi.
La fel si la Felix, noi mergem la www.baile-felix.ro/" target="_blank">Hotel President pt ca are piscinele proprii, nici nu am vazut strandul din Felix pana acum.
_