Cafea cu aroma de femei si de bebelusi-115
Raspunsuri - Pagina 7
wonderful spune:
GREIERELE SI FURNICA
(Fabula moderna)
Primavara.
Furnica sapa, pune seminte, face straturi. Apare si
greierele.
- Ce faci, greierasule?
- Merg la un tenis cu baietii.
- Mai, mai! Sa nu vii la iarna sa-mi ceri mancare, ca nu stiu ce-ti
fac!
- Da, da, bine....
Vara.
Furnica aduna, secera, coseste. Trece greierele, cu o chitara sub
brat.
- Ce faci, ma?
- Ma duc sa cant cu baietii in parc.
- Sa nu uiti: de la mine sa nu ceri de mancare.
Toamna.
Furnica culegea de zor, facea dulceturi, punea conserve. Trece
greierul, tot cu chitara sub brat.
- Ce faci, ma?
- Ma duc sa cant cu baietii in bar.
- Bine, ma, da' la munca nu vii pana la iarna?
Vine iarna.
Furnica statea in pridvor, infofolita intr-un sal si cu un
ceai fierbinte in mana, cand vede o limuzina. Din ea coboara greierasul.
- Ce faci, greierasule?
- Uite, ma duc la Paris sa cant. Am avut succes cu chitara.
- Bine, greierasule, bafta. Si daca-l vezi pe unu', Toparceanu, zi-i
ca-mi bag picioarele in "Balada" lui
Sa ai o zi de greier !
MsLara spune:
Ramy, excelenta cafeaua !
Maadi, multumesc de tratatie, La multi ani, sa-ti traiasca baietelul, sa fie voios si sanatos!
Wonderful greierele tau a avut PR orientat.
Principe, Maru ce mai este peste ocean?
Dragele mele, eu am 49 kg (azi), dar la 1.52...si puse bine in partea de jos...Nu am mari aspiratii, doar de 2-3 kg vreau sa scap.
In alta ordine de idei, voi cum va descurcati pe caldurile astea?
Hobby
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank">
Target
ramyteo spune:
Lali si tu esti micuta ca mine lasa noi sa fim sanatoase.
Maadi La multi ani!!!!! piticului sa iti traiasca si sa va aduca numai bucurii!!!!si voi pe lanag el sa fiti sanatosi!
Si noi dam de baut astazi ca e ziua sotului toate de la Deva
Si sa va arat ceva ficamea da din buric mai inainte am inregistrato cu telefonul la inceput nu se vede bine dar dupaia se vede cum se bataie Asteptam notele doamnelor
Suntem mari
iahim spune:
Citat: |
citat din mesajul lui wonderful Buna,fetele! Lali,da' cate kg vrei sa ai daca nu esti multumita cu cele nici 50?Nu conteaza numai sa fii slabuta,mai depinde si de osatura sau sa nu slabesti prea mult la fatza. Eu am fost in we la Poiana Oituz,la frate-meu,aer de munte,odihna,ok,care acum imi iese pe nas ca fac mancare. Ca ,cum poti bea 400 gr insecticid puternic cand de fapt de la ptimele grame organismul intra in colaps? W |
Exact!Asta nu se leaga...Toxicologii ar trebui sa stie...Cum poti bea in mai putin de 1-2 minute "o halba" de insecticid cand in cele mai toride zile de vara eu nu pot bea"o halba" de bere dintr-o inghititura!...In plus,pana sa tremine de baut cele 400 ml.,se instala imediat efectul.De la primele inghitituri apare reflexul de voma,crampe abdominale,etc.Din punctul meu de vedere,asta nu se leaga...Am UN MARE semn de intrebare.De asta mi se pare ca se musamalizeaza ceva.
Dodo-pui spune:
La multi ani celor ce-si serbeaza azi onomastica!
Prin zona...azi fiind sarbatoare mare:ma las doar fugarita de huna- terorista...
all
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
wonderful spune:
frumoasele,cred ca joi dimineata plecam si noi si,cum maine tre' sa fac ceva mancare pt. fiu-meu care ramane acasa,plus alte pregatiri,va puuup dulce si sa ne revedem sanatoase.
Dodo-pui spune:
drum bun W
las si la "slabanoage"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ramyteo spune:
Buna fetele...
Dau o cafea de la Deva
Ma gandeam sa va zic si voua, am un nepotel pe numa Marius-Andrei avem subiectul lui la umanitare, este aprobat, si ne straduim sa strangem bani pentru medicamente ... mai e putin si pleaca in Germania la consultatie ... poate operatie... tot ce e posibil... ma gandeam ca poate il puteti ajuta cumparand de la bazar sau daca puteti sa puneti produse pentru el, sper sa nu va suparati ca am scris acest mesaj, va pupam
Suntem mari
ramyteo spune:
Hai sa va arat ce inghetata am facut io asa poate beti si cafeaua cu mine
http://community.webshots.com/album/578249082IgREmg
Suntem mari