Cafea cu aroma de femei si de bebelusi-115
Raspunsuri - Pagina 6
iahim spune:
Citat: |
citat din mesajul lui wonderful Salut fetele.Nu prea ma mai doare 'chiciorul',poate cazatura asta ma mai trezeste la realitate. Ce parere aveti de ce s-a intamplat cu Madalina Manole? W |
...ne-am intors de la mare!Super a fost!Ne-a plouat 3 zile dar am avut 5 zile excelente!Adi a stat numai in apa(doar este racusor)...
Wendy,sanatate multa!
Despre Madalina,personal nu cred in sinucidere.Poate accident.Instinctul matern depaseste orice depresie.
MsLara spune:
Eu nu lipsesc...bantui pe ici, pe colo...serviciu, casa, aerobic. d'astea.
W imi pare rau ca te-ai accidentat..
Despre Madalina.. cred ca a fost foarte disperata...din ce motive doar ea si eventual doar cei foarte apropiati stiu...
Hobby
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank">
Target
ramyteo spune:
Salutare fetelor...
Iahim poze nik???? ha? No nici nu am stiut ca si feciorul tau e rac...maiii sunt acoperita de raci, eu am doi in casa prietene raci... prieteni de a lu ficamea raci...acum aud si de la tine ca ai racusor...aio...nu iti papa urechile? a mea e pericol de rea La multi ani racusorului!!!! Sa creasca mare si sanatos, sa va aduca numai bucurii!!!
Lalita asa deci si tu cu sportul...buna treaba si eu astazi am bagat un Tae Bo cardio numa 50 de minute ca am fost apa toata
La noi e inorat...sper sa nu ploaie sa plecam de acasa...asta cu conditia sa se trezeasca ficamea mai repede
Mai fete si eu sunt de parere ca ceva a fost acolo cu Madalina ca doar ca om normal si ca o mama in primul rand nu iti lasi copilul singur pe lume...parca e prea de tot...numai asa ... ca a ajuns in depresie de aia in care te vezi urata si nimic nu iti mai convine ... cine stie...nimeni nu va sti niciodata ce a fost acolo
Va
Suntem mari
MsLara spune:
Iahim, nu am reusit inca...am tot 49.5 kg...in ultimul timp scad, cresc, dar raman tot pe aici. Nu ma pot stabiliza mai jos.
Dar perseverez.
Hobby
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank">
Target
ramyteo spune:
Iahim oricum astept astept...cu rabdarea trec noaptea
Lali cu tine nu mai vorbesc si gata...ce tupeu mai pe ea...auzi...mai si zice cate kg are, hmmmm...bai slabo stai pe langa mine ca vad ca esti mai slaba si mi frica sa nu te ia vantu ca iti dau eu trei kg, te descurci nu ma intere...
Las cafea pentru dimineata si va pup pe toate fara exceptie! cafea de la Deva
Suntem mari
Dodo-pui spune:
Buna dimi...
ce vorbiti voi de kg am si eu cateva...49 la 1,66 inaltime
Asta asa ca sa stiti....las si eu
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ramyteo spune:
Phoaiii alta slabanoaga pe aici...io ce ma fac cu voi???? Bine hai si la pitici.
Eu am intrat sa va zic o duminica placuta la toate!!!! Va si dau cafea de Deva
Suntem mari
Maadi spune:
Cafea de la Deva? Atunci da, servim cu placere. Multam Ramy.
Din partea casei:
Si orice va mai doreste sufletelul, deoarece o data implineste Calin 7 ani.
In we am fost sa ne balacim. Bineinteles ca ne-am mai si bronzat putin....mai mult.
A fost super frumos, fiind gasca mare cu copii de aceeasi varsta.
Azi dupa-amiaza avem programata "partida de shopping". Adica mergem sa-si aleaga copilul ce doreste de ziua lui, in limita bugetului alocat.
S-a stricat si masina de spalat. Sper din tot sufletul sa poata fi reparata, ca dupa concediu, nunta lu' cumnata, ziua lui Calin, este exact ce-mi trebuia.
La capitolul 49 (kg) - No comment! Eu sunt mult mai avansata.
Pupici la toate fetele si o saptamana usoara sa aveti.
wonderful spune:
Buna,fetele!
Lali,da' cate kg vrei sa ai daca nu esti multumita cu cele nici 50?Nu conteaza numai sa fii slabuta,mai depinde si de osatura sau sa nu slabesti prea mult la fatza.
Eu am fost in we la Poiana Oituz,la frate-meu,aer de munte,odihna,ok,care acum imi iese pe nas ca fac mancare.
Ca ,cum poti bea 400 gr insecticid puternic cand de fapt de la ptimele grame organismul intra in colaps?