Cafea cu aroma de femei si de bebelusi-115
Raspunsuri - Pagina 10
wonderful spune:
m-am uitat la poze,cam 'mica' felia aia de pepene,e cat frumoasa aia 'nesuferita' cu 2 dintisori.
Iahim,pai ce sa fac,noroc ca-i asa de cald si ma 'hranesc' mai mult cu apa ca la cati bani ne dau,mama lor.Nu te-au innebunit zilele astea?ca tin minte ca lucrai pe ambulanta.Lasa,transpira si-o sa vezi fluturasul de salariu ce gras te recompenseaza.Ce-mi vine sa-i injur da' astia de aici nu ma lasa.
wonderful spune:
Mai fetelor,sunt incrancenata toata de ce s-a intamplat cu micutii.Doamne,cand o sa traim intr-o tara in care lucrurile firesti sunt absolut firesti?DD sa-i odihneasca si sa le dea putere parintilor,bietii de ei.
MsLara spune:
Desi cred ca e cam tarziu prin cafenea, am venit si eu cu o felie de tort si un pahar de sampanie , sa serbez cu voi 33 ani...ce multi sunt!
Am vrut sa va cinstesc de dimineata dar nu am avut net, tocmai azi...
Va puppe toate si va pregatesc o pentru dimineata!
Ayla21 spune:
La multi ani, Lara!
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
Maadi spune:
"La multi ani Lara!" Sanatate multa si cate o surpriza placuta pentru fiecare lumanare de pe tort.
Multumim pentru bunatati si cafelutza.
la toate fetele si sa aveti o zi minunata.
slimatei spune:
Lara La multi ani fericiti! si toate cele bune! cu intarziere sper sa primesti
wendi sa inteleg ca nu ai primit mesajul Pm cu linkurile ? ca albumele noi le'am blocat..deh paranoia..
mai , broscuta a crescut acum , are 2 ani jumate trecutre.. in sept incepe gradinita...ehee..ce mai trece timpul..
hai ca iti mai trimit unul(Pm) acum .. apropo cine mai vrea sa-mi de'a de stire...
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
wonderful spune:
Fetelor imi vine sa ma catar pe pereti,nu mai pot!!!!Joia trecuta am fost la control si mi-au gasit iar un meningiom in cap,intr-un loc inoperabil.Tre' sa merg la control la 6 luni si in functie de rmn sa vada daca e aparut dupa operatie sau era si va ramane acolo fara sa se modifice.
In plus sotul meu se simtea rau de vreo 10 zile,palid,obosea,ameteli.Azi s-a internat si i-a iesit hemoleucograma f. rea 5.Mi-e frica sa ma gandesc ce ar insemna asta.I-au facut perfuzii,transfuzii,maine alte investigatii.
Cand va inchinati trimiteti un gabd bun si pt. familia mea.Stiu ca trebuie sa fiu puternica dar totul vine pe un fond deja subred.Sper sa vin cu vesti bune.
MsLara spune:
W, imi pare rau ca aveti probleme de sanatate. Ma gandesc la voi sa se rezolve cat mai repede.
Numai bine si multa incredere ca se pot remedia!