Cafea cu aroma de femei si de bebelusi-115
Raspunsuri - Pagina 11
Ayla21 spune:
Wonderful sa va dea Dumnezeu multa sanatate, tie si sotului tau, sa va vegheze si sa va protejeze de tot ce e rau!
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
Maadi spune:
Offf W, multa sanatate va doresc si toate gandurile bune se vor indrepta catre voi. Sa va ajute Dumnezeu si sa revi cu vesti bune.
wonderful spune:
Buna seara,fetele.Luni plecam la B si-l interneaza marti la Fundeni.Toata saptamana i-au facut perfuzii si transfuzii,cica sa fie transportabil.I-a revenit culoarea in obraji de la tot ce-au bagat in el,ma conduce pana la iesire,mananca dar dr cand a aflat ca tre' sa mearga la B are moralul de kk.Se abtine in fata mea,eu la fel cand sunt cu el.In rest ma infund cu vitamine,somnifere si 'o adiere' de xanax pt. ca simt ca ma scurg si TREBUIE sa pot sa il ingrijesc si sa-i dau putere de la mine.Poate va mai scriu dupa ce se interneaza.Sa Dea Domnul sa vin cu vesti bune.
Dodo-pui spune:
W multa putere!Doamne ajuta!
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
iahim spune:
Citat: |
citat din mesajul lui wonderful m-am uitat la poze,cam 'mica' felia aia de pepene,e cat frumoasa aia 'nesuferita' cu 2 dintisori. Iahim,pai ce sa fac,noroc ca-i asa de cald si ma 'hranesc' mai mult cu apa ca la cati bani ne dau,mama lor.Nu te-au innebunit zilele astea?ca tin minte ca lucrai pe ambulanta.Lasa,transpira si-o sa vezi fluturasul de salariu ce gras te recompenseaza.Ce-mi vine sa-i injur da' astia de aici nu ma lasa. W |
Wendy,nu lucrez pe ambulanta.Sunt neurolog.
ramyteo spune:
Buna fetelor.
W. imi pare sincer rau sanatate multa sa aveti!!!!
Nu am apucat sa citesc prea multe...sunt doar in trecere, sper ca sunteti bine cu toate
la taote!!!