prietene la bine si la greu - 32

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

inca un link schema diversificare Culcer-preluata de Raluci de la dovlecei

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmynik spune:

Lili, cu problema sanisorilor umflati ne confruntam si noi. La noi cand avea cam o luna i s-au dezumflat, insa de vreo doua luni i s-au umflat si intarit iar. Asa ca acum vreo doua saptamani am fost la endocrinolog, care m-a intrebat daca ii dau sa manance carnita de pui din comert,la care eu i-am raspuns ca nu am inceput sa-i dau carnita deocamdata(am inceput acum de cateva zile). Mi-a pus aceasta intrebare fiindca puii din comert sunt crescuti cu hormoni de crestere care ar putea ´´trece´´ la fetita. Mi-a spus ca deocamdata sa nu-mi fac prea multe probleme ca nu e nimic grav. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=9252- poti citi despre aceeasi problema si aici!
Cosmina, mami de Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmynik spune:

Se pare ca link-ul nu se deschide. Il mai postez inca o data http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=9252 . Sper sa fie in regula de data asta si sa se deschida.
Cosmina, mami de Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Fetelor, acum, ca sunt cu piciorul in pioneze si nu prea pot face altceva, am aruncat o ocheada pe fulgusori2009...ca nu o mai facusem de multa vreme si am descoperit numai frumuseti acolo. Ce mult au crescut bebelasii...Sunt toti niste frumosi...Va felicit pe toate...aveti niste copii reusiti de-a dreptul. Merg sa vizionez si pozele celorlalti fulgusori...Pana nu se trezeste acaparatorul meu nervos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

s`a trezit...nu mai am vreme
pupaceala!

see ya`all later!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

pt Dozz si cine mai are probleme cu canitele cu cioc, remus a refuzat si el ciocurile dar am nimerit-o pe asta http://www.imaginarium.ro/productos/detalle?referencia=47169 bea super bine din ea

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Raluci: am vazut si eu canita la magazin,cred ca o s-o iau dc zici ca ai avut succes. Tu ai luat cumva cartea cu retete pt bbcook? Daca da ,zi-mi te rog dc merita banii.
Dozz: hamul il poarta tot timpul?Ai grija sa nu amani schimbatul pampersului,sa nu faca ,Doamne fereste, infectie urinara.
Poate ca asa reactioneaza la stresul provocat de ham si toata situatia asta neplacuta ,prin modificarea programului de somn...sau poate sunt dintii de vina.Nu te maoi stresa si cu mancarea,cat papa e foarte bine,are toatsa viata inainte sa manance fructe si legume. Tu cand incepi serviciul?Te imbratisez.
Monis:iti spun cum o sa procedez cu Ili ca mami&dintoloaga:
-dimineata si seara spalat dintisorii cu pasta de dinti cu fluor si periuta ( astept sa mai creasca un pic dintii ca sa incepem)
-nu o sa-i dau dulciuri gen:caramele,bomboane in general cele din comert,o sa-i fac praji in casa,de fapt buni
-mai ales nu biscuiti intre mese, doar fructe sau cum ii dau acum ardei ,morcov sa se joace
-o sa incerc dupa varsta de 1,5 ani sa o duc periodic la control( de vreo 3 ori/an) sa se obisnuiasca cu ideea de doctor,de cabinet etc
-cei mai expusi dinti la carii sunt maselutele,pentru ca au santuri &fosete adanci si retentive ,acolo debuteaza majoritatea cariilor.
-cand vor apare maselutele de lapte o sa-i fac fluorizari locale doar pt ele (e ca un gel/o substanta care se aplica 1-2 minute pe dinti)
-daca dupa toate astea vad ca maselutele se coloreaza ,atunci ii voi face sigilarea lor)
ideea e ca fluorizarea se pare ca e mai ok sa se faca local, decat sa li se dea pastilute.
Ideea ar fi ca o sa incerc sa-i dezvolt obiceiuri sanatoase si sper sa tinem cariile in frau.Si mai sper ca l-a mostenit pe sotul meu cxare a avut o singura carie pana la 30 ani.

Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami.ilinca

Raluci: am vazut si eu canita la magazin,cred ca o s-o iau dc zici ca ai avut succes. Tu ai luat cumva cartea cu retete pt bbcook? Daca da ,zi-mi te rog dc merita banii.

am luat-o ca dau banii pe toate prostiile, sincer m-am uitat f putin in ea, pt ca are multe chestii aiurea, deci nu prea merita, dar daca ne vedem in parc ti-o imprumut cu drag

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

ceva artificii au fost lansate azi noapte, mai greu asa , dar tarziu bre, ca a intarziat trenul.
soricelul s-a trezit de dimineata intre noi in patul cel mare, ca l-am luat la 6 cand a inceput foiala grea si cand a vazut ca mai e cineva la mine in pat nici nu a pus mana pe el. statea si se uita doar. dupa ce s-o intors tata-sau cu fata la el s-a uitat mirat vreun minut cred, cand la el, cand la mine si apoi a inceput sa ii zambeasca. Nu cred ca si-a mai adus aminte de el, dar timbrul vocii l-a facut sa se apropie de el si s-au pus pe ras amandoi.
Is franta de obosita si acum cat e stefi iesit vroiam sa ii fac un blat de toart pe care sa il umplu la noapte, ca maine il serbam pe tati, dar cred ca ma pun langa broscoi si bag si eu cornu in perina. sunt torturi si de cumparat, dar odihna nu. Asa ca va pup, ca mai avem multe arftificii de aprins deseara, ca merg pe principiul "make love not war" zilele astea, apoi incep discutiile serioase.

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Monis:
Fluorizarea dintilor cu substante aplicate direct pe dinti nu are dezavantaje,e chiar ok.Fluorizarea cu pastilute inghitite are dezavantajul ca tb date fara intrerupere pana la 12 ani si poate exista riscul fluorozei (apar pete albe pe dinti).
Sigilarea iar e ok dar tb facuta cand chiar e nevoie si de cineva care se pricepe si are si cu ce.
Pana atunci insa :igiena,igiena,igienas si nu dulciuri.

Sunt cu Ili iun brate asa ca mai scapa litere/greseli de scris ,scuze.

ps: nu mai profesez de vreo 3 ani,dar mi-au mai ramas ceva idei (fixe)in cap!

Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)

Mergi la inceput