prietene la bine si la greu - 32
Raspunsuri - Pagina 17
monica_80 spune:
Buna dimi
Va servesc cu o portie de ghiveci de legume proaspete, aromate cu putin cimbru proaspat, inghetata de zmeura, zmeurata facuta de sotu si cafeluta turceasca, odata face fata mamii 7 luni ![]()
de
scump Maria 13.12.2009
pozici
lylyana.ion spune:
lili, povestile horror includ si broaste? ![]()
pupam micuta lebada mergatoare pe apa 
mami.ilinca, nu am ajuns in apa decat la mal, unde erau cateva pietricele, nu'sh sa spun cum era mai incolo
cand vine sotzu intreb ![]()
dozz, ce chin tb sa fie si pt tine si pt micuta cu hamul ala, de D nu mai zic, si noi suntem mofturosi
iar de dormit...o singura noapte a dormit de la 12 la 6 long long time ago. si acum se trezeste de 2-3 ori pt tztz 
Lili, mami de
Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
lylyana.ion spune:
monica, sa va traiasca Mariuta
ce de bunatati 
cum stati cu M? 
Lili, mami de
Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
dana n. spune:
Lili, incerc sa iti raspund eu:
1. am mai scris ca deja avem 2 saptamani(poate chiar mai mult) de cand a aparut primul dintisor...si este inca singurul. Are gingiuta intr-adevar usor inflamata in mai multe locuri.
2.al meu este baietel...dar tot asa, pana acum ceva timp a avut un mamelon umflat si tare. Hormonii...incet, incet isi va reveni. La noi asa a fost.
3.daca nu ti-a venit pana acum...bucura-te.![]()
------------------------
Dana, mami fericita de
David ( 2 noiembrie 2009)
Albume foto
lylyana.ion spune:
dana.n la voi cum mai e cu caldura? 
se pare ca se apropie si de noi 
Lili, mami de
Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
monica_80 spune:
RamoX asteptam vesti
si trimitem ganduri bune ca sa va impacati 
Dozz stiu ce chin e cu hamul acela, finuta mea a stat 3 luni in ham, de la 2 la 5 luni si a fost groaznic, i-au schimbat 2 tipuri de hamuri, unul doar cu curele din alea, altul cu o bara orizontala intre piciorute, in pozitia broscuta. multa sanatate puiului si multa rabdare tie 
de
scump Maria 13.12.2009
pozici
dana n. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lylyana.ion dana.n la voi cum mai e cu caldura? ![]() se pare ca se apropie si de noi ![]() Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)pozicile noastre varsta noastra |
Ieri a fost rupere...de cateva zile stam inchisi in casa, cu geamurile inchise. Iesim doar seara ca liliecii.
Aseara a fost mai binisor ca a picurat putin. Astazi sa zic ca este mai bine.

------------------------
Dana, mami fericita de
David ( 2 noiembrie 2009)Albume foto
Flavours spune:
buna fetelor,
pt cele care cauta piscinuca, eu o am pe a mea din feeria baneasa, vis-a-vis de intrarea Carrefour e un magazin cu jucarii, dar nu tin minte numele.
duminica am iesit cu bebster la terasa impreuna cu Cory_b si puiucul ei frumos. am pus amandoua pozici pe picasa.
sper sa prind si o intalnire in parc cu voi.
va pup
mamica lui Tudor (04.11.2009)
Tudor in poze
Tudor in filmulete
monis5 spune:
mneata
ati scris mult si eu sunt nitel in spate, dar vroiam sa zic Dozz fruntea sus, se vor rezolva cu siguranta toate, rabdare (si eventual
)
si Krelia carrefour - piscinuta 40 de lei (am cautat si in metro si cica se vandusera toate in we ala f calduros din iunie
) si arata ca cea a lui Bubu daca ai vazut pozele.
Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
douradoudou spune:
girls..

u all..nu ca nu vreau sa pun poze dar nu am 4d ca a mea doc. are 2d in cabinet..si nu am fost in lata parte bpt echo..nu mai am obsesia asta cu multe echo ca la 1 sarcina..si acum imi dau si eu seama ca o deranjeaza putin si pe bbelina cand mergem la echo..mai ales ca noi mereu stam cam mult pt ca ea mereu e f miscacioasa si de abea reuseste sa o masoare..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
22+ cu