prietene la bine si la greu - 32

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

gata dusuleala,
am reusit sa pun si cateva poze noi pe picasa si vi le las sa le vedeti maine la cafea.
Ieri am fost la Geoagiu bai si ne-am balacit de numa. soricelul e indragostit de apa si abia astept sa repetam experienta, cel mai probabil miercuri ca e si ziua lui tati stefi ( eram tare nacajita ca nu suntem impreuna de ziua lui) .
intrebare: de unde ati luat pampers pentru bazin? eu l-am bagt cu din ala normal, ca nu mi se pare ok sa il bag in fundul gol, dar abia l-am mai scos dupa aceea de umflat ce era. estista oare de la mai multe firme si cat costa?

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Bonsoir!

Multumesc pt raspunsuri, imi sunt de mare folos. De maine incep si eu cu apa in canita cu cioc, sper sa o bea, sucul de morcovi il bea binisor, dar ii dau cantitati mici, doar pt reglarea tranzitului.

Ralu_seby, m-am gandit la pasajul tau din dr Spock ieri noapte, cand se tot trezea bb, ca sa ma incurajez ca e de bine ca se trezeste atata Iti tin pumnii cu eco abdominala, Doamne ajuta sa fie totul bine! Aoleu, otita iti mai trebuia cu noptile astea nedormite. Multa, multa sanatate, sa te faci bine cat mai repede.

Monis, si la fata mea s-au modificat obiceiurile de somn, probabil asa se intampla, e o faza din dezvoltarea lor. E frustrant, intr-adevar. Si la noi s-au dus diminetile linistite, dupa alaptatul de la 4-5 e o loterie daca mai adoarme la loc ori ba, se foieste, se joaca, plange, nu stie ce vrea, uneori nici luatul in patul meu nu functioneaza. Am observat ca daca o intind langa mine inca din timpul alaptarii, mai am o sansa sa doarma pana pe la 7, dar nu intotdeauna. Asta e unul din motivele pt care sunt franta de cateva zile incoace.

Padi, nu prea stiu ce sa te sfatuiesc, dar ma gandesc la tine si sper sa iesiti la liman. Acum te inteleg asa de bine ca esti disperata, vad si eu pe pielea mea cat de enervant este sa nu manance bb.

Multa sanatate fulgusorilor bolnaviori: Mihnea, Alex, rechinasa, Mariuta, Domi, Tudor. Cam multi fulgusori bolnavi, of, of.

Lavi, imi pare asa de rau de entorsa, of Doamne... Sper sa iti revii cat mai repede.

Ramonika, si tie multa sanatate, sa iti treaca repede bubitele. Ce isteata e Ruxi, e minunata cum a invatat ea asa repede sa bata din palme!

Lili, multumesc pt PM. Revin in Bucuresti abia in august, ne auzim atunci.

Andre, e o dulceata Chiara, iar rochia o minunatie!

K, ce ma bucur ca ai iar timp pt noi!

Ce mult a mai scris RamoX, mi-a placut, mai vreau! Si uau, ce surpriza de la Stefi! Hai, sa va ajute DD sa treceti peste neintelegeri si sa va fie bine de acum incolo.

Douradoudou, ma bucur pt tine si bebelina!

Mergi la inceput

ah...mai vroiam sa va zic ca is tare multumita de crema aia de la DM, aceeasi de care la inceput ma indoiam pt ca nu intra in piele. Acum ca am expus copilul la soare am vazut ca intra in piele si ca isi face treaba. Nu l-a prins soarele deloc, desi am stat cu el si la orele alea interzise cate 5-10 min in piscinuta lui.
s-a dat si mama cu ea putin, din greseala pe picioare si pe spate, pana i-am zis eu sa se dea cu crema noastra cu spf30, ca aia e doar pentru copil. Cand am ajuns acasa am vazut ca s-a ars si pe spate i=au ramas urme de degete, pe unde ajunsese sa se dea cu crema babylove.

offf..iara ma exprim ca pixu.concluzia: pe unde s-a dat cu crema babylove e ok, iar in rest e arsa tare.

Ramona ,

DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Buna seara!

Am reusit sa adorm si eu copilul...dar nu tine mult minunea...ori de la caldura, ori de la dintisori, ori, ori....se trezeste foarte des. Probabil ati vazut pe la tv ce calduri sunt la noi.

Ramona, draga mea, ce surpriza frumoasa. M-au luat pe mine emotiile cand ma gandesc la voi. Artificiile dintre voi...dar sa vezi si ce emotii cand si-o revedea tati soricelul.

Lylyana, pepene zici noroc ca nu sunt insarcinata.
Felicitari ptr progresele printisorului.

Dankutza, frumos tare unde va petreceti vacanta. Hai ca mai aveti putin.

Mai Ancutzule, dar voi sunteti pusi pe plimbari, nu gluma. De Many nici nu mai zic...ei i-au intrecut pe toti.

Alexa, felicitari ptr vestile bune. Vad ca poze nu vrei sa ne arati...

Strumfy, David are un dintisor de vreo 2 saptamani. Vad ca altul nu a rasarit. Gingiuta este umflata in mai multe locuri. Ramane de vazut cand iese urmatorul.

Alinus, bine ai revenit.

Ralu_seby, multa sanatate, sa iti revii cat mai repede.

Andre, superba rochita iar manechinul adorabil.

Pup toti fulgusorii bolnaviori si le doresc sa isi revina cat mai repede.

Noapte buna.

------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Despre noi, ma vait nitelus.

- diversificarea: batem pasul pe loc rau de tot. Fetita refuza orice in afara de cele 3 legume introduse la inceputul marii D (astea fiind morcov, cartof dulce si dovlecel). Nu accepta fructe (am incercat cu piersica si mar), nici alta leguma in cele cunoscute deja. Azi am incercat cu putin ardei si nu a fost chip sa ii bag ceva in gura. Am testat fel de fel de variante cu fructele: date la divese ore, in diverse consistente, nimic, nimic. Va inteleg acum pe cele care ati ajuns la capatul rabdarii cu bb-i mofturosi. Ma si tem de masa de maine, daca refuza si celebra combinatie de 3 legume?...

- somnul peste zi, tot mai putin: a ajuns acum la un total de 1h-1.5h, impartite in 2 sau 3 reprize de cel mult 30 min. Punand la socoteala si somnul de noaptea (deteriorat si asta, mai nou) ies cam 10 ore de somn pe zi. Nu e cam putin? Pt mine, cel putin, e destul de solicitant ritmul asta, mai ales ca atunci cand e treaza, doreste sa petreaca timpul afara, in casa nu e fun.

- alaptatul:ca la 2 luni, adica iar cu dureri. Cred ca de la dintii pe cale de aparitie a capatat un obicei de ma roade cumva, cert e ca iar au aparut senzatii de jena la alaptat. Urmeaza muscaturile...

- hamul: deocamdata e un chin. Dureaza montatul cam 10 minute, timp in care plange puternic si isi tine picioarele intinse, se opune cat poate ea. Am ajuns sa mai sar peste cate un schimbat de pampers numai de groaza episodului cu hamul.

M-am plans si eu acum.

Va pup fara exceptie!

Mergi la inceput

dozz, tare greu cred ca trebuie sa fie cu hamul ala. ai grija insa daca mai sari peste schimbatul asa des la pampers sa dai cu cremutza mai multa la curulet sa nu cumva sa se irite, ca numa' aia v-ar mai lipsi acuma.

deja artificiile de la noi is pregatite. Mi-am frezat-o pe duoamna, o dau si cu parfum fara alcool imediat si cred ca ma duc in gara sa mai stai si acolo ca acasa nu mai am rabdare (da cica are deja 50 min intarziere trenu :( )

Ramona ,

DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Ramo ce emotie! ai plecat deja?

Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

nu..aici is inca.
Acuma ma gandesc in ce sa ma imbrac, ca parca totsi nu imi vine sa ma duc in halatul de baie

Ramona ,

DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Niatza!

!

Sunt bucuroasa ca Tati de Broscoi Dominic a ajuns finally acasa...

Dozz , rele vesti dai tu despre domnisorica ta, care refuza sa pape...dar stai linistita, si Diana spunea ca pana la 1 an cel putin primordial este lapticul...si te inteleg la faza cu alaptatul dureros...si la noi se simt rau de tot dintisorii.Am pus eu garmastan pe san, dar degeaba...ca oricu pielea e iritata dupa supt. Asa ca ma dau cu o crema de vitamine preparata in farmacie. Miroase oribil, dar dupa 5 minute de la aplicare imi trece si roseata si durerea. Doar ca sanul trebuie spalat apoi foarte bine. Cat despre ce povestesti tu cu hamul, si cu faptul ca micuta se incapataneaza atunci cand trebuie sa il pui, parca-l vad pe Rares al meu, care atunci cand vine vorba de imbracat se intareste ca o scandura...si numai cu plansete reusesc si eu cumva sa il dau pe brazda...nu si-ar relaxa deloc muschii!

Monis, cand mergeti la mare?

Gabitza, mucosii ce mai fac?????
Pupaceala tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Niatzaa!!!

Mai...voi cele mai aproape de Alba, se vazura ceva artificii pe acolo?????????? Ca noi suntem cam departe, si vroiam confirmare Ioi ce emotii cred pe ei parintii, darmite cand si-a vazut tati Stefi soricelul frumusel, ochios si zambaret foc!!
RamoXX, raportuuuuuuu! chiar de zici bre doo cuvinte la coru de de aici, da macar zi-ne ceva!

Dozz, off..ce mai chin pe voi cu hamul, pup fetita incercata! Daca ai timp vreodata pune si aici o poza cu hamul ala, ca eu nu am mai vazut..Na ca curioasa mai sunt..

Lavi, chiar asa irita dintisorii la supt?? ca si fiimea are 4 dintisori dar sunt mici inca si nu ma deranjeaza decat daca cumva ma musca, ca in rest la supt nu... Cand sunt marisori dintocii deranjeaza asa tare??

fiimea e o miscacioasa, e pe canapea cat stau eu la calculator, da tre sa stau cu ochii pe ea cat scriu non stop, ca una doua ajunge la marginea patului, si tusti josSi acum se batzaie ingrijorator de aproape de marginea patului. Cum o pun pe jos cum urla ca nu ii convine

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput