prietene la bine si la greu - 32

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

RamoX ma bucur ca vine Xtefi acaxa. Imi inchipui ce in xufeltul tau acum. Ce emotii! Laxa ca ai timp xuficint xa te epilezi xi xa te faci frumoaxa. Axteptam artificiile de Alba, ca pe alea de la malul marii le-am vazut! Laura

Poze noi cu Pinky de la 7 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/my_videos" target="_blank">Filmulete cu Pinky

Botezul Cezarei - poze

www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

alio? unde-i toata lumea?

mai, cand aud de Bulgaria numai la Kamenitza ma gandesc, mi-as baga una rece acuma direct in vena

Strumfy daca vii si in Bucuresti, sa dai un semn, poate ne vedem. Drum bun

Many am uitat sa-ti zic aseara... prietena de care ziceam da 2000 euro la interventia pentru copil (reparare carii si sigilare maselute). sper ca in cativa ani sa devina mai "comestibila" interventia asta

Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

no vazui ca Monis striga de pustiu pe aici, top si io

Am retinut ca tati de xoricel vine acasaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! RamoXXX, pe cuvantu meu di pioner, daca nu vii sa zici ca ati avut cele mai cele mai cele mai cele dulci si iubarete impacari, zau ca viu cu drujba la tine Si mai ales daca nu vii maine sa ne zici cum fu...o sa ai o gramada de la tine la usa, asteptand sa dai tot din casa

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Cuscri, pup fete. Asa, in vazul tuturor . Sa va fie de bine crestineala. Ati fost superbe!

Ionela, sper sa se rezolve odata pt totdeauna problema lui Mihnea. Trebuie!

RamoX, gata epileala?....ca dupa, urmeaza pileala ...si apoi artificiile and stuff
(super super veste si surpriza!

Alexa, lasa nostalgiile, priveste spre viitor. Trecutul face oricum parte din tine si te priveste de acolo, de undeva, de unde trebuie si are grija de samburica. Hai cu poze, da?

Lidia, pupici back . Ce faci, ai inceput/terminat analizele...parca vroiai sa te analizezi la un moment dat, nu? (sau sunt beata?)

Raluci, greu maica cu recuperarile, greu....da' poate reusesc macar 1 pas inainte si 2 inapoi...daca nu chiar invers . Sa traiasca Bubul iepurash

Ilinca, si noi suntem in cautari de mare...eu as vrea ceva gen pensiune, sa fie mai liniste prin zona...caci, cand ma gandesc la hoteluri si la "zdranc, buff, poc, boc" de la usile camerelor....parca-l si vad pe Rares intr-un concerc continuu...desi, eu nu l-am obisnuit cu liniste...dar...asa e el

Ancu', spor la bagajeli si vreme frumu sa aveti la mare!

Dankutza, sanatate lu' Pinky. Sper ca acum "ie" toate ok.

Monis, aceleasi urari de mare si pentru tine. Deja te vad pe sezlong, cu palarioara, sau eventual cu Santi pe marginea apei, prinzand un mic val printre degetele .
Mersic, acum asteptam inaugurarea si gratarul de casa noua

Nah, ca am reusit. M-am autodepasit. Si am reusit sa si adorm un Rares extrem de somnoros si marait, care mai nou, a revenit la sentimentele de la inceputul diversificarii....alea cu miscari stanga-dreapta, strambaturi si improscari......iar laptele de seara il papa in vreo 4-5 reprize....

Si pentru ca tot vorbeam de mare...va trimit ceva www.britishpathe.com/record.php?id=71665" target="_blank">memorabil...sper sa va placa ...gasiti acolo multe astfel de "memorii" pe aceeasi tema...si nu numai . Asta, daca va plac imaginile si reportajele de genul ala si de atunci

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Sunt si eu pe aici...hranesc una bucata copil semiadormit...si sper sa adoarma repede..
Monis ai PM

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

ashea..sa vad ce imi mai aduc aminte..

Miha, pt tuse ii dau rechinilei Ambroxol cate 5 picaturi dimineata. Vad ca e ok, e a 3 zi de tratament si tuseste deja ft putin.
Am fost si la pediatra si s-a uitat in gatut, cica e foarte foarte ok, nu e nici urma de rosu in gat sau gat inflamat. Si cand ma gandesc ca acum 2 zile la urgente ne daduse 3 zile de tratament cu amoxicilina+ibalgin+humex expectorant ca e gantul foarte inflamat!! Pt ce???pt tuse productiva, ca doar atata are rechinila!noroc ca am sunat pediatra, si ne-a schimbat tratamentul

Felicitari pt Bubul Iepu!!

Deci sa astept fetili di la V.Dornei si Chiatra la maree, ioi poate asa in sfarsit mai am si eu cu cine iesi la impins carutu pe faleza, inafar'de zmau

Vazut si una bucata Alexutu care s-a ridicat cu viteza luminii in chicioruti

Monis, nu mai suport sa stau cu doar 1 geam deschis in toata casa, si iote asa nu stiu ce sa fac cu mandra, daca sa o las pe jos sau nu..
E canicula rau plus umezeala mare, si acum seara la 10 mor de cald, si curg apele pe mine. As sta numai sub dus.. Si de cand cu fata ca e racita, nu mai putem dormi nici cu geamu deschis..ca deh..paranoia..Daca o fi racit de la geamul deschis peste noapte in camera
Si de mers la plaja iar m-am lins pe bot o saptamana ca mi-o venit musafirii bre

Lidiutz, deci faci vizite la IEshi?

Alexa, pupam burticaa, si vrem pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cu ea, nu auzi mieunaturile acolo la voi????

Sa va zic ce mancase scrofita de mine acu o ora???...sau mai bine nu ca apar cu Diana si Raluci..
da ca sa nu va las curioase, ma spovedesc aici..rosenkrantz, l-am facut a doua oara si a iesit la fel de bestial

Si acu ma bag la niste abdomene , asa ca fix apa de ploaie dupa un ospat dulce

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

salutari mucioase de la noi!

am culcat copilu', am bagat 2 felii de pepene si acu ma duc sa bag si somn.
somn linistit si racoros!

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

'Seara!

2 randuri..ca-s rupta-n doua. Cred ca pe Matei il chinuie dintisorii ca deja am 2 nopti albe la activ. Sper din toata inima sa ne odihnim cu totii in noaptea asta (azi-noapte, cand reusea sa atipeasca a inceput in vreo 2 randuri alarma la o casa din apropiere..apoi au inceput cainii sa latre). In rest papa bine si e lesinat dupa tzitzi. Baleste, roade tot ce prinde, tot timpul cu inelele de dentitie la frigi.
Colac peste pupaza, eu am facut otita, febra..deci sunt in forma maxima.

La Multe Lunitze sarbatoriti in weekend!

RAMOXXXX, vreau sa ma trezeasca artificiile din somn in noaptea asta, ne-am inteles, da?!

Am citit de multi raciti, plini de M, va doresc insanatosire grabnica!!! SI pt piciorusul Laviniei!

Ma scuzati, fug sa ma destrabal prin pat.

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Am uitat sa zic cat de tare este Chiara cum linge ea apa din piscinuta . si s-o pup pe ma-sa

Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

fete dragi, de emotii m-o apucat diareea (in claxa a 12-a la bac mi-o venit ciclu de emotie)..am bagat xmecta, dar cred ca pana nu mai trec emotiile nu ajuta nici ala.
am fugit xi m-am penxat, tunx bretonul, epilcat pana la genunchi cu epilatorul, acum urmeaza lama de la genunchi in xux, ca mai am putin timp. Nu a prinx primul tren, l-a luat pe al doilea xi ajunge la 2:37. Ma duc dupa el la gara .
va pup, fug xa fac dux

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput