Viitoare mamici de sept-oct 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
crina-s spune:
Buna dimineta dragelor
Astazi la noi e o zi insorita si frumoasa. Sper sa ma simt bine si sa merg si eu la nepotelul meu care face un an astazi, sa-i taiem motul. E asa un copil cuminte si foarte , foarte zambaret. De cand s-a nascut e numai un zambet. Sunt si parinti norocosi....
Ana, Luanashana felicitari pentru semnaturile frumoase.
Ana ma bucur ca v-ati simtit bine aseara.
Luanashana si eu as vrea sa ma apuc in curand de bagajul de spital. Parca sunt mai linistita daca stiu ca am totul pregatit, dar nu mi-a gasit mama inca o camasuta frumoasa de noapte (mai am vreo doua), voiam din aia cu nasturei in fata ca sa pot alapta, care sa fie si un pic sexi, nu de babe, sa nu fie nici scumpa.,....sunt cam pretentioasa.
Dragelor sa aveti un we superb si linistit!
28+
crina cu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
office spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 Buna dimineata burtici!! Aaaa si azi mai adaudam o saptamana la semnatura!! ![]() Ana ![]() ![]() |
Felicitari!
![](floare.gif)
Tina,
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](indragostita.gif)
http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
office spune:
citat din mesajul lui LUANASHANA Buna dimineatza burtici sexoase! Eu sunt in fiecare zi alaturi de voi, dar am un blocaj la scris... Am fost si noi joi la Eco, bebe are 1050gr, a mai recupeta cocoselul meu, de la 9 zile intarziere acum are doar 5, deci nu am de ce sa ma panichez. In rest totul e bine, mai putin fluxul pe artera mea stanga.... o fi din cauza tensiunii oscilante, caci toate analizele la dr. Avram mi-au iesit bune. ![]() ![]() |
Felicitari pentru vestile bune!
![](floare.gif)
Tina,
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](indragostita.gif)
http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
crina-s spune:
Eu sunt singurica astazi caci sotul e la serviciu si ma disrez singura ascultand muzica destul de tare la music chanel. Doamne ce-or zice vecinii?Asta a inebunit de cand e gravida!
Mi-am sunat cateva prietene sa-mi faca o vizita, dar toata lumea e ocupata: ba la shoping, curatenie, gatit,treburi domestice......
28+
crina cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/be_one/be_one.jpg)
be_one spune:
Buna dimineata!
Azi am schimbat si noi semnatura
Maitreyi, ce spuneai de semnat pt unde nasti, te gandesti la Arcadia? Ai noutati despre neonatologii de acolo? Ca in ultimele zile am auzit numai de stafilococul asta auriu. Eu credeam ca da doar niste furuncule, dar inteleg ca mai sunt si alte complicatii.
Eu am o camasuta de noapte luata de la mag Otilia (este in Iasi, poate si in alte parti) care are niste "buzunare"/deschizaturi (nu stiu cum sa le zic) mascate de pliuri, adica nu se vad, speciale pt alaptat.Si toate au desen cu un animalut si puiul lui
Oana 28+ cu
si mami de Dimitrie (23.10.2004)
alexuza spune:
Eu mi-am adus aminte ca mi-am luat la sarcina trecuta o rochita de plaja din aceea cu TWEETY care la fel imi aduc aminte ca era larguta sus la piept , asa ca mai am una ca totusi nu vreau din acelea cum sunt in spital si m-am uitat de camasi pt alaptat si sunt peste 100 ron si nu as da atat
Burtica de 31 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI
chichiutza spune:
citat din mesajul lui maitreyi neata ![]() putine, putine da' dam gata 1-2 capitole pe zi ![]() ![]() azi mergem cu finii sa alegem meniurile si dupa aia cu nasu mare sa isi caute pantofi si suntem cam gata cu pregatirile. trece nunta si m-oi apuca si eu de bagajele. numa' sa ma mut mai intai ![]() ![]() ----- Mami de ![]() ![]() ![]() MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE ![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring ![]() |
Maitreyi felicitari pentru casucaaaaaaaaaaa! Vai ce frumos, bebe nou, casuta noua! Super! Vin si eu!
![](icon_smile_blush.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Cristina
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
chichiutza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alexuza
DACA VREI ITI DAU NR EI DE TEL SI VB , SAU IMI ZICI MIE CAND O SA VREI ![]() Burtica de ![]() MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI |
Super! dupa ce apare bebe ma apuc ca cika acu e "munca in zadar"!
![](pupic.gif)
Cristina
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/be_one/be_one.jpg)
be_one spune:
Ieri am fost la maternitate si am asteptat putin la triaj si am vazut mamici care se internau pt nastere. Si aveau niste burtici maaaari, maaari...Si mi-am dat seama ca mai avem de crescut, si inca mult...
Oana 28+ cu
si mami de Dimitrie (23.10.2004)
alexuza spune:
be_one felicitari pentru semnaturica sa o tineti asa pana la 40
Burtica de 31 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI