Viitoare mamici de sept-oct 2010 (102)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

BURTICI MAI DORMITI MULT ? SOMNUL INGRASA

Burtica de 31 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

CHICHI si la noi se mai gasesc preturi din astea , doamna care trebuia sa imi faca mie lua 50 ron pe 2 ore si mie a zis ca nu are ce sa imi faca 2 ore asa ca imi lua 25 ron pe o ora . am zis ca o chem dupa nastere ca stie sa faca masaj de mai multe feluri , de slabit , de ingrasat , anticelulitic , pt circulatie , normal de relaxare .. de astea stiu eu

Burtica de 31 +

wow! Pai sa ma anunti si pe mine cine e tanti asta ca si eu vreau!!! Ce-i drept eu n-am intrebat decat pe la saloane, ca n-am stiut unde a caut...si celulita tipa pe mine rau rau!

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Buna dimineatza burtici sexoase!
Eu sunt in fiecare zi alaturi de voi, dar am un blocaj la scris...
Am fost si noi joi la Eco, bebe are 1050gr, a mai recupeta cocoselul meu, de la 9 zile intarziere acum are doar 5, deci nu am de ce sa ma panichez. In rest totul e bine, mai putin fluxul pe artera mea stanga.... o fi din cauza tensiunii oscilante, caci toate analizele la dr. Avram mi-au iesit bune.
Ana 25, sunt invidioasa, eu nu prea am pofte de genul asta ..
Pana acum am 9 kg luate si incerc sa le tin in frau cu gimnastica prenatala de 3 ori pe saptamana si seara mancat doar fructe, fiindca altfel discopatiile mele m-ar putea tintui la pat.
I.ncet, dar sigur, am inceput sa ma ocup si de bagajele pt spital.
Azi vroiam sa plec la mosia din Branesti sa ma scald in piscina, dar ma deprima vremea asta. Poate totusi am sa ma duc, macar sa o pacalesc pe sor-mea sa-mi faca clatite, fiindca mi-ati facut mare pofta.
Sa aveti un sf de saptamana cat mai placut si fericit!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Am uitat sa schimb semnatura.
Acum e altceva

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

putine, putine da' dam gata 1-2 capitole pe zi oare daca ne-am videma face2face ce-om face?

azi mergem cu finii sa alegem meniurile si dupa aia cu nasu mare sa isi caute pantofi si suntem cam gata cu pregatirile. trece nunta si m-oi apuca si eu de bagajele. numa' sa ma mut mai intai azi-maine se termina renovarile si vom avea casuta noastra

-----

Mami de roza + 28 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Luanashana felicitari pt bebelin sanatos!
Auzi? daca tot mergi la branesti, tu ai idee cum se numeste restaurantul ala dragut la care toata lumea zice ca se fac nunti frumoase? Cika e super cunoscut dar eu n-am fost niciodata!

Cristina 27+

Mergi la inceput

Eu am 4 camasute pt spital dar nu sunt din acelea cu nasturi in fata , ele sunt mai largute ( sus pt ca sigur la burta or sa fie stramte ) si le pot lasa in jos

Burtica de 31 +

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ca a zis dr sa nu prea ma gandesc la peridurala cica am colul f scurt si nu o sa fie nevoie . DAR MIE IMI ESTE FRICAAA

Burtica de 31 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

CHICHI si la noi se mai gasesc preturi din astea , doamna care trebuia sa imi faca mie lua 50 ron pe 2 ore si mie a zis ca nu are ce sa imi faca 2 ore asa ca imi lua 25 ron pe o ora . am zis ca o chem dupa nastere ca stie sa faca masaj de mai multe feluri , de slabit , de ingrasat , anticelulitic , pt circulatie , normal de relaxare .. de astea stiu eu

Burtica de 31 +

wow! Pai sa ma anunti si pe mine cine e tanti asta ca si eu vreau!!! Ce-i drept eu n-am intrebat decat pe la saloane, ca n-am stiut unde a caut...si celulita tipa pe mine rau rau!

Cristina 27+

DACA VREI ITI DAU NR EI DE TEL SI VB , SAU IMI ZICI MIE CAND O SA VREI

Burtica de 31 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LUANASHANA

Am uitat sa schimb semnatura.
Acum e altceva

27+

FELICITARI si intradevar se vede mult mai frumos acum