Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.100

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

NIkole, hy (daca tot ne-am nimerit pe aici intr-o zi de weekend cand ne strigam una pe alta fara prea mari sanse sa ne intalnim).

Dulcineea, ati facut analize? ce-a fost pana la urma, ati rezolvat?

AMR 8, aproape o dama bine!

_

Un vot pentru un maimutzel va rog

Da Am reusit sa ducem 4 probe de kk Si au iesit negative Fisura anakla nu pare a fi ...Am introdus fructele inalimentatia mea si urma sa introduc si laptele mai tarziu...dar(mereu e un dar)a facut kk cu mucus dupa ce am papat fructe Si am papat o piersica Deci eu sunt sigura ca e de la fructe Sange nu a mai avut din fericire Cred ca din cauza pireutului de morcov si orez care il dau zilnic Multumim ca ai intrebat de noi

mami de sumudica cu ochi albastri(asa imi spune tati)

era "interesant" de aflat de ce sange... mucus am avut si noi si nu o singura data, cineva a avansat ipoteza ca sunt mucii din nas care si-i mananca, dar ma gandeam ca pana ajunge sa fie expulzati prin colon isi modifica totusi starea de agregare, ca nu raman tot muci... doctorii ce-au zis pana la urma, ca e oke? tu te-ai mai linistit? ca stateai cu frica la fiecare "pachet"...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

si noi pe aici...
ruxita, sa-ti fie de bine tunsoarea ca-ti sta f bine, chiar te intinereste!
facut si eu musaca, adaptata, fara nucsoara-n-am avut, dar am pus un strop de scortisoara. fara vinete-tot n-am avut, iar dovleceii observati in timp ce prajeam feliile de cartofi...mi-a fost lene, am zis ca data viitoare. a iesit ceva bune, cu un oaresicare succes...

a adormit asta mic pe la 9 si dormea asa adanc, abia se simtea cum respira. era carpa....si pe la 10 jumate eu deja ma minunam, ca ar fi culmea sa doarme pana dimineata. acu 10 minute s-a trezit.....sper sa nu ma tina pana la 2....

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Cris.d - merci ca mi-ai spus de catalutza, m-ai prins ca n-am citit nimic din urma . Nu-i bai ca nu am nici o graba ...

Nikole - chiar ma uitam ca nu esti, crdeam ca esti plecata in concediu. Sau poate ati fost deja. Imi spui tu cand ne mai vedem ... Sper sa fie ne dai vesti bune cu greutatea Iriniei.

M-am intalnit azi in parc cu Andrei de Ratusca. Era cu bunica. Doamne ce mare s-a facut. E dragalas foc.
Ratusca, poate ne vedem saptamana viitoare daca ai timp si nu esti prinsa cu jobul.

Ruxita - iti sta super noua tunsoare. Sa-ti fie de bine! Te intinereste f mult, zici ca esti sora cu Ela. Caius e demential cu castile. Super reusite pozele!

La noi e zi mare azi pentru primul MAMA. Pana acum au fost fel si fel de tentative de meme, mam, mmmm si in sfarsit clar si f suparat MAMA. Il pusesem pe o patura pe jos in timp ce calcam si dupa cateva zeci de intoarceri si suceli s-a suparat si m-a strigat . Mai mult, se distra cu sotul si i-a zis ceva de mama si s-a intors spre mine . Nu mai pot de dragul lui.

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

si noi pe aici...
ruxita, sa-ti fie de bine tunsoarea ca-ti sta f bine, chiar te intinereste!
facut si eu musaca, adaptata, fara nucsoara-n-am avut, dar am pus un strop de scortisoara. fara vinete-tot n-am avut, iar dovleceii observati in timp ce prajeam feliile de cartofi...mi-a fost lene, am zis ca data viitoare. a iesit ceva bune, cu un oaresicare succes...

a adormit asta mic pe la 9 si dormea asa adanc, abia se simtea cum respira. era carpa....si pe la 10 jumate eu deja ma minunam, ca ar fi culmea sa doarme pana dimineata. acu 10 minute s-a trezit.....sper sa nu ma tina pana la 2....

mama unui pui...Stefan

deci reteta alexutzei face furo(u)ri... si noi adaptata...
si noi culcarea pe la 9-9.30, apoi peste nicio juma de ora, o trezire scurta, din nou tzatza si din nou culcat... e deja tabiet, regula... imi explic astfel- dupa baie, masaj, tzatza adoarme lemn, fara sa manance suficient, apoi dupa ce trage un pui de somn voinicesc de o juma de ora, isi reface rezerva de energie si se trezeste pentru tzatza in completare pentru somnul de noapte... doar o teorie.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

si al meu zice mama cam de 2 saptamani, poate 3, dar mai ales cand se trezeste suparat in somn...mmmma-mmmaammma-mam-aaa..ceva de genu...de cateva zile le spune si peste zi, cand e bine dispus...nu cred ca stie ce zice el acolo sau ca se gandeste la mine, dar e un inceput

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Cris.d - merci ca mi-ai spus de catalutza, m-ai prins ca n-am citit nimic din urma . Nu-i bai ca nu am nici o graba ...

Nikole - chiar ma uitam ca nu esti, crdeam ca esti plecata in concediu. Sau poate ati fost deja. Imi spui tu cand ne mai vedem ... Sper sa fie ne dai vesti bune cu greutatea Iriniei.

M-am intalnit azi in parc cu Andrei de Ratusca. Era cu bunica. Doamne ce mare s-a facut. E dragalas foc.
Ratusca, poate ne vedem saptamana viitoare daca ai timp si nu esti prinsa cu jobul.

Ruxita - iti sta super noua tunsoare. Sa-ti fie de bine! Te intinereste f mult, zici ca esti sora cu Ela. Caius e demential cu castile. Super reusite pozele!

La noi e zi mare azi pentru primul MAMA. Pana acum au fost fel si fel de tentative de meme, mam, mmmm si in sfarsit clar si f suparat MAMA. Il pusesem pe o patura pe jos in timp ce calcam si dupa cateva zeci de intoarceri si suceli s-a suparat si m-a strigat . Mai mult, se distra cu sotul si i-a zis ceva de mama si s-a intors spre mine . Nu mai pot de dragul lui.

felicitari pentru primul MAMA fie si suparat! evident nu mai putem de invidie!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

O sa incerc si eu saptamana viitoare reteta de musaca. Sper sa gasesc maine nucsoara ca obiectivul este sa fie exact ca cea pe care am mancat-o acolo, cu scortisoara si strat gros de bechamel. Hai ca mi se face foame la ore din asta periculoase .

Mergi la inceput

danasor, cum adica pensiunea gainilor? e prea cocheta pentru a fi cotet de pasari...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Xela ce frumos ca a zis MAMA... . Si eu sunt adepta respectarii retetelor (cel putin prima data). A, uitasem, nucsoara este aroma responsabila pentru "tinerea" unei casnicii unite. Deci ar trebui sa nu lipseasca din casa.

Cris.d, cred ca gresesc pe undeva, incet-incet schimb cate ceva (nu in mancare, in decor). Am schimbat lingurita si a mancat ieri, azi am schimbat ora si a mancat, maine sa vad ce mai inventez... oricum primesc pachet de la parinti si o sa am iar in ce ma balaci/arunca. Branzica am facut-o din lapte praf, a iesit din 300ml (ca am auzit la Micky_mica ) o faramita, i-am pus si o piersica stoarsa si n-a fost buna... dupa-amiaza am pus orezul si... cu totul altceva.
Cred ca va imaginati (la cat sunt de zuza) ca mi-am facut un tabel in care scriu ce ii dau (a avut si coloana de cat... dar s-a sters ca nu era cazul) si cum reactioneaza la diverse chestii... per total piersica a fost cat de cat mancata (si ieri si azi) si orezul de la nesle care e in grafic. In rest... sufletul lui Avram Iancu...

Nik0le, merci de incurajari. Stiu ca imi sustii moralul cand zici ca Isa a fost exceptia dar imi amintesc ca pe vremea discutiei respective era inca cineva (cred ca Tanaion) care la fel zicea. Si Mamidepuiuti la fel... Bafta la guru (ai reusit sa faci programare?)!

Dulcineea, sunt vesti bune astea (ca eu asa cred)? Ca din tonul tau... nu prea reiese. . Vad ca nu sunt datele tale pe prima pagina. Cred ca ti-am mai zis (si daca le-ai scris scuze ca nu le-am pus)

Ruxita, ce naspa cu atatea medicamente. Nu poti o vreme sa-i lasi in pace stomacul si sa-i dai doar ce s-a obisnuit deja? Ma gandesc si eu ca solicitat din toate partile (si antibiotic si mancaruri noi) nu ii e foarte moale. In plus, una din regulile diversificarii e sa nu bagi alimente noi in perioade in care ar putea sa interefereze cu vaccinari, boli, calatorii lungi, schimbari ale mediului etc...

Intrebare (stupida, dar tre' sa ma lamuresc): cerealele fara lapte de ce trebuie aruncate in 3 saptamani? Se strica orezul? Sau e textul standard?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Si ca sa va spun cu ce-mi mai omor eu timpul (care timp nu stiu sa va spun): Superba.

Fara pretentii de studii la oxford, fara fitze si talente, doar sfaturi bine intentionate (si destul de pertinente) de la o mamica a trei copii.

Sotul nu intelege ce e asa de amuzant... ca tare bine ma mai distrez...

Mergi la inceput