Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (25)
Raspunsuri - Pagina 6
Doloress spune:
Lorich m-am distrat la culme cu tzitzi! Ma plimbam prin casa cu tzitzi la vedere, n-am vazut ca al meu sot era tocmai cu aparatul foto in mana si pac! m-a prins paparazzul. Acuma alearga dupa el prin casa sa sterg poza.
Il intreb : ia zi care e mai mare, stangul sau dreptul. Iar el cica; Nu stiu hai sa intrebam caracatita Paul.
Ca l-am innebunit, mi-am facut toate testele posibile si imposibile : dupa ala chinezesc e fetita, (dar dupa ala eu trebuia sa fiu baiat, asa ca....) dupa acul invelit in hartie e fetita, dupa verigheta agatata deasupra burtii e baiat. Si dupa sani, e mai umflat stangul, deci e fetita. ![]()
Monika sistemul din SUA e privat, asta din Canada e de stat. Se vede imediat diferenta. In America platesti la greu, daca nu ai asigurare la servici te-ai ars, nici nu se uita la tine. Aici e mai uman, orice om are acces la sanatate (mai greu, e adevarat) insa e totul gratis, nu dai un ban nicaieri. De aceea e asa de controversat Obama cu reforma lui de sanatate si multi americani sunt impotriva, el vrea sa bage un sistem ca in Canada, unde toata lumea are acces, si ala cu job, si ala fara job. Sistemul intr-adevar e mai uman, insa ca orice sistem total de stat : se asteapta mult, te ia ca pe banda rulanta, expeditiv, etc. Nu pot sa zic ca sunt numai lucuri rele, cand ajungi intr-adevar sa fie grav, cum am fost eu ca mi s-a rupt apa la 7 luni, am fost ingrijita exemplar, a fost super, copilul a stat 3 saptamani la terapie intensiva si nu am decat lucruri de lauda despre medicii si asistentele de acolo. Si normal, totul gratis (in fine, noi platim o parte la salar, avem taxe si impozite, dar toata lumea le are, si voi, si tot dati bani la greu la doctori). Insa au un sistem asa de a clasifica cazurile,pentru ca e penurie de medici si asistente, nu isi permit sa trateze pe toti la fel, cu aceeasi grija. Asa ca daca te duci cu sangearari in saptamana 7-8 nu ridica nici un deget pentru tine, daca te duci dupa 20 de saptamani, altfel te trateaza.
Gabivalceanu ai dreptate, nici in Romania nu sunt de acord cu sistemul asta de a te imbuiba de medicamente din orice. Pai i-am zis mamei sa-mi aduca un siropel pentru Patrick de alergie, s-a dus la un doctor si i-a zis de Patrick ca are niste bubite pe piele, a venit mama mea cu un sac de medicamente, nu exagerez, asta fara nici macar sa-l vada.
La doctorul meu canadian i s-a dat o crema cu cortizon numai si aia mi-a zis sa-l dau numai daca vreau, ca se stie cum sta treaba cu cortizonul. Asa ca nici nu l-am dat.
Alinus nu mai pleca urechea la toate prostiile! Auzi cica fata de mama de fata sau fata de mama de baiat! Am mai auzit una!
Lumea asta chiar nu-si da seama cat de sensibile sunt gravidele? In orice caz, nu conteaza ce-ti doresti, o sa vezi ca o sa-l iubesti la fel, fetita sau baiat. Normal este o dorinta pe care o ai la inceput, nu se poate nega, este copilul ideal pe care l-ai visat si ti l-ai inchipuit, insa o sa vezi ca incet incet pe masura ce creste sarcina si mai ales cand ai sa-l tii in brate, o sa conteze tare putin ce-o sa fie. O sa fie el, copilul tau, real, nu cel imaginar, si o sa inveti sa-l iubesti mai mult ca orice pe lume.
Alexa ce frumos ca l-ai simtit deja pe bebe! Buburuzele incep sa bata din aripioare!
Numeioana sanatate lui David! Si al meu din pacat a racit, tuseste, e ragusit. La noi e foarte cald afara, 43 de grade, inauntru stam numai la aer conditionat si trecerile astea nu prea ii fac bine.
Angie eu ma faceam cu crema insa am renuntat, am trecut la bic. NU vreau sa risc. Nici cu crema de fata nu ma mai dau, dar apoi de epilat. Sa stii ca nici durerea nu prea e indicata in sarcina, poate provoca contractii.
Shubulina bravo pentru noul statut de nefumatoare! Mult bine ai facut si copilului si tie!
Fetelor, durerile si intepaturile sunt normale in sarcina, ganditi-va cat de tare trebuie sa se intinda ligamentele, muschii, oasele ca sa incapa bebelul acolo. Durerea mai respinge, o simti mai sus, mai jos, eu zic ca sunt normale, atata vreme cat nu persista si nu sunt asa ritmice.
V-am pupat ca n-am facut nimic la servici! Si chiar daca e vineri tot trebuie sa muncesc. ![]()
-DPN 15.02.2011www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
gabivalceanu spune:
DOLORES, tare faza cu tzitzi! E drept, eu la Ioana am avut sinul sting de baza, dar nu stiam de superstitie... babele ziceau ca-i baiat, ca aveam burta tugui, din spate nu se vedea ca-s gravi si ca, in plus, nu ma schimbasem deloc la fatza... Stiti, eu n-am vrut sa aflu de la eco ce am, am aflat cind am nascut... a fost f emotionant, imi amintesc ca ieri, hopa, a zis medicul, avem o fetitza, a, ba nu, ba da, ba da, o fetitza! Nici acum nu vreau sa stiu de la eco... voi afla cind nasc.
IRINUKA, si eu as fi vrut sa simt fluturasi... dar deh!
Voi ma omoriti cu mincarurile... si eu ling zeama de la cite o piersica pe care apoi o vomit... Dar sotul meu i-a gatit ieri Ioanei asa: pui cu smintina si ardei copt (toate in aceeasi oala, stiti mincarea), vinata rondele la gratar + rosie la gratar + mozzarela bagate la cuptor cu menta si ciorba de spanac. Eu, cind o sa pot, o sa maninc pastrama de oaie cu usturoi, mamaliga si vin rosu. Apropo de vin, o gura , doua se pot bea. Eu am baut cu Ioana si bere si vin, cite un sfert de pahar. Doctorul mi-a dat voie. Mi-a dat si cognac, cite putin. Mamele noastre beau. A mea, cel putin, bea (ha, ha, la recomandarea medicului!)un pahar de vin rosu in fiecare zi, sa nu fie anemica (da, cu mine in burtica, d-aia oi fi iesit eu mai slabanoaga...)
Va pup,
Gabi, Ioana si pisilini de 10s.
shubulina spune:
gabi...pastrama cu mamaliguta 

mie-mi place aia la gratar,fara sos si usturoi
mmmmmm
in neptun am mancat cea mai buna pastrama,aici in buc nu prea mi-au placut
11+
Ana
zumzu spune:
@Bebelu ti-am vazut poza cu burtica, cam asa e si la mine si eu am si mai multe saptamani..cateodata mi se pare ca acum 2 sapt. era mai mare.
Pentru fetele cu buburuze mai mici, chiar e mult mai bine dupa 12-14 saptamani incolo. Sa va povestesc o faza pe care n-am inteles-o: la morfo de sem.I tot se plangea sotul la doctor ca vomit tot timpul si doctorul a zis ca dupa ecografia de azi o sa-mi treaca (cu toate ca chiar in ziua aia dadusem la rate) si de atunci (oluna) doar de doua ori s-a intamplat sa mai dau afara (si asta din cauza mea mai mult ca am mancat prajenii si nu mi-au picat bine)...asa ca curaj, intr-o zi va fi mai bine
zumzu spune:
Si mi se pare ca il simt pe bebe cateodata, asa niste bolboroseli, fluturasi sau ce-o fi:)..dar nu stiu sigur dc sunt doar matzele, sau se intind ligamentele pe acolo..sau chiar e bebe.
Sa nu mai zic de burtica care zvacneste seara de zici ca nu-i adevart..eu ma gandesc ca-i de la bataile inimii..hihi
Diseara trec si eu sa iau rezultatul de la DT,sper sa fie gata.
Legat de analizele TORCH, eu le-am facut inainte cand ne pregateam si chiar si dupa la ce necesita pt ca trecuse ceva timp.
Legat de sumar urina eu stiu ca e recomndar o data pe trimestrul (sau ori de cate ori simti ca ar fii nevoie), eu am avut infectii urinare multtt timp si m-am chinuit o groaza sa scap de ele ca sa facem bebe asa ca o sa fac cat mai des posibil (cu toate ca eu imi dau seama instantt cand am facut infectie, am facut asa de multe si se manifesta de fiecare data la fel)
bebelu86 spune:
Zumzu unde ai facut Dt si acu cat timp?
am si eu azi 10 zile calendaristice de cand le-am facut dar nu stiu dc sa mai astept sau nu.
ei au zis k 10-15 zile lucratoare.
Raluca va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
14+
858 SMS PT COPII
zumzu spune:
Pentru fetele care pierd mesajele: dupa ce le scrieti dati un copy (ctrl+c) si in caz ca se intampla ceva..dup-aia scrieti un mesaj nou si faceti paste.
zumzu spune:
Le-am facut la o clinica privata (polisano), ca aici am abonamentul de la munca...la ei in general dureaza ceva mai mult, pt ca le trimit la laborator etc dar am zis sa le fac aici pt ca nu costa nimic.(pt o saptamana in plus sau in minus...)
bebelu86 spune:
am inteles
mersi mult 
cred k sun luni sa vad dc sunt gata.
Raluca va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
14+
858 SMS PT COPII
angieangie spune:
doloressne-ai amuzat tare
de data asta m-am facut cu ceara..acum am venit de la cosmetica si sunt rosie toata..m-a cam durut ce sa zic..dar nah..sufera baba la frumusete![]()
cred ca o sa apelez si eu la bic![]()
Angie
+10