Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 5
amelia_ilie spune:
Symo, felicitari pentru 24 saptamani! Asa da petrecere!
16+
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008
sunset_zuzi spune:
fetele dar de pediatru cand trebui sa ne interesam? sau cum se procedeaza?
Doamne ai grija si de noi 20
anya2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunset_zuzi fetele dar de pediatru cand trebui sa ne interesam? sau cum se procedeaza? Doamne ai grija si de noi 20 |
Multi medici de familie au si specializare de medic pediatru. Asa ca ar trebui intrebati ei mai intai, daca nu au si competente in pediatrie probabil ar putea sa recomande un medic pediatru. Med meu de familie n-are specializare si de pediatru, asa ca cel mai probabil o sa rog prietenele cu experienta sa-mi recomande unul
Ana 22+ cu Gabriel
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze
allexxia_m spune:
felicitari fetelor care au schimbat semnatura, sa aveti parte de urmatoarele saptamani fara probleme si atat cate trebuie
bafta fetelor care se duc la eco, sa veniti cu vesti bune!
23+
amelia_ilie spune:
Danaint, La Multi Ani!, sa fii sanatoasa, sa ai parte de o nastere usoara si numai bucurii alaturi de cei dragi tie !
16+
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008
douradoudou spune:
sper ca nu m-ati uitat...durereile alea despre care ziceti ca sunt dureri de ovare eu cred ca sunt de la intinderea ligamentelor..eu de cad merg dimineata la "sport" nu mai am timp prea mult de net pt ca vin acasa la 8..bem cafea..stam putin apoi la dus..dormim pana la maxim 10, mancam de dimineata..apoi pleaca al meu la birou.. eu mai stau vreo ora prin pat..apoi ma apuc si eu incet de facut chestii prin casa..cu pauze dese ca deja obosesc f usor si nu ma mai misc ca o "gazela" ...deja ma simt balena..ma chinui sa beau cat mai mult dar nu mi-e f usor..
acum despre alea 40 de zile dupa nastere: la noi in islam in alea 40 de zile mama nu face rugaciunea...trebuie sa fie cat mai relaxata..nimeni nu are voie sa o supere..toata lumea trebuie sa fie f atenta cu ea ...
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 21+ cu
anes spune:
Oaw, ce spor aveti la scris! De fapt stiu de la odiseea lui Remus, ca se scriu muuuulte pagini la burtici. Mai tarziu, mai putine, nu te lasa BB!
Inca nu va stiu pe toate si scuze daca de multe ori nu nominalizez, chiar daca ating un anumit subiect abordat de voi!
Am vazut ca vorbeati de eco morfofetala! Inteleg frustrarea aparuta cand dr. te expediaza rapid dupa o ecografie succinta, tu fiind avida de informatii si imagini! Dar depinde mult de fiecare dr. si de ecograful sau! Nu inseamna ca a fost superficial daca te tine putin, sau a fost un super profesionist, daca stai o multime de timp! Important este ca sa atinga toate masuratorile .
Eu m-am hotarat, nu mai facTT, mai ales ca DT mi-a iesit f. bun! Astept ecografia morfo la 22 de saptamani. Pt. asta vin in Buc. la dr. Herghelegiu, ca si la prima sarcina. Am fost f. multumita de el.
MSymo eu la ecogr. morfo de trim II, i-am vazut fatuca atat de clar, ca dupa nastere l-am recunoscut dupa ecografie, ca sa zic asa! Asemanarea era perfecta, pana si gropita din barbie am vazut-o pe ecografie!
Pana la ecografia morfo, mai merg o data la una simpla si sper eu si un control pe masa, inainte de a pleca la mare si poate ca imi spune sexul cu singuranta, ca pana acum era doar o supozitie ce a vazut ea!
Poze
Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 16+
allexxia_m spune:
doura cum sa te uitam, chiar ne intrebam ce e cu tine de nu mai esti asa activa pe forum
ce bine ar fi si la noi sa se tina cont de asta sa nu supere nimeni pe mamica pana la 40 de zile
toate au o legatura, probabil ca exista si o explicatie medicala legata de corpul proaspatei mamici pana la 40 de zile
23+
douradoudou spune:
da toate au sens..dupa nastere nivelul hormonilor o sa scada brusc..atunci la multe apare "baby blue" parca asa se numeste depresia post-partum...si daca ceilalti nu te protejeaza atunci e posibil sa pierzi si laptele..am citit de cazuri grave in care noua mamica isi respingea copilul..si also in astea 40 de zile corpul se curata..tot la noi in islam unei femei i se sterg toate pacatele dupa ce naste..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 21+ cu
simona-maris spune:
Doura,ce tare cu faptul ca se iarta toate pacatele la nastere.Si la noi e o chestie,pt ca spune ca femeia se mantuieste prin nastere de fii
Am facut echo morfo de trim 2..fetele..a fost de vis.Am stat mai mult de o ora,bebe era cu spatele,m-a trimis sa bag ceva dulce ca sa il agit..m-am intors..alta jumatate de ora...femeia asta e un inger.RECOMAND CU TOATA CALDURA: dr ALINA VEDUTA,DE LA FILANTROPIA..
Nu am platit nimic,pt ca am facut programare din timp,si m-am dus cu trimitere de familie si adeverinta de salariat.Deci super calitate,dr ff minutioasa,atenta,scrupuloasa.Nota 10...si fara bani
Bebe e bine,are 530 de g ..e grasut,ca mine
Legat de constipatii...un remediu buuun tare e taratze de grau cu miere de albine...e groaznica dar eficienta.Multa sanatate
Normal ca mai trebuia sa scriu ceva,dar am uitat
VA pup si revin
Simona +22