Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 4
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 Amelia indiferent de zona in care stai, la 40 zile ti se face molifta de preot. daa dc de exemplu bb e cu probl, si il botezi mai dvrm, femeia nu are voie in biserica pana la 40 zile Raluca va Marriage Ticker Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+ 858 SMS PT COPII |
Asa-i zice, uitasem denumirea .
Asta ziceam si eu, ca pana cand iti face molifta nu ai voie in biserica, de-asta majoritatea preotilor recomanda ca daca mamica vrea sa asiste la botez, acesta sa fie facut dupa cele 40 de zile. Acuma, daca bebe are probleme, il poti boteza si in spital. Sorela mea a botezat asa pe un finut de-al ei care s-a nascut cu probleme mari.
16+
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008
vmadelain spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vasari Vmadelain, esti tare curajoasa, si singurica si cu toate "actiunile":) astea. Nu ma pricep deloc la treburi administrative, imi pare rau ca aveti atatea neplaceri. Legat de botez, preferinte tehnice nu am, doar ca pt mine ideal e sa nu-l facem in Bucuresti, ci la casa bunicilor mei, sa mergem la biserica si apoi o masa in curte cu parintii si nasii. Nici la Maria nu am invitat decat familia restransa. Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 18+ Primul orice |
VasariMultumesc mult de incurajari!!! Si eu sunt un pic ofticata, ca tot timpul au aparut probleme sau chestii de facut in apartament si nu numai, cand sotul e plecat intr-o delegatie lunga, si nu pot astepta! Si cum sotul pleaca des in delegatii si destul de departe, trebuie sa le rezolv eu! Dar asta e, bine ca se gasesc solutii!
Legat de botez Si eu vreau ceva intim, la biserica si o masa intre familie si prieteni apropiati! Sotul pe de alta parte vrea ceva mai festin! Astept sa vad cum o s-o dam la pace!
Puup!
Madalina19+
ratusca83 spune:
Asa este si tati al nostru. Cand nu este la birou vrea ba la terasa, ba la munte sau la mare. Acum este foarte trist pt ca azi trebuia sa plece la mare, la petrecerea burlacilor data de un prieten de al nostru, care saptamana viitoare se casatoreste. Cred ca totusi a avut mustrari de constiinta ca raman singura 3 zile acasa si s-a retras, bineinteles spre marea bucurie a mea.
Noi din martie n-am mai facut pt ca am avut interdictie. asa ca imaginat-va.!!
20+ si ingeras in ceruri
MSymo spune:
Ups, azi am incheiat sapt 24.......yuhuuuuu. Voi nu ati inceput sa fiti curioase cum va arata vostru? Eu mor de curiozitate sa-i vad fatzuca!!!!!
Azi...ca-i zi de sarbatoare, 24 sapt, mi-am pus in par o masca din ulei de masline, galbenus, miere si putina lamaie (mi-a zis o prietena ca-i buna), urmeaza epilat, pensat, coafat, machiat si merg la eco diseara. Mi-am facut o listaaaaaaa de intrebari pt dl dr.
Symo 24+ Diana Nicole
www.bloombaby.com/fr/collection/spec.php?sID=36" target="_blank">scaun bebe
sunset_zuzi spune:
msymo sa vii cu vesti bune ...legat de sot stiu ca este grea perioada asta dar merita tot efortul ...si noi zici ca suntem frate si sora pt ca mie teama si tu paza buna...
bebelu deci sa inteleg ca nu ne putem spovedi in postul craciunului anu asta
Doamne ai grija si de noi 20
ratusca83 spune:
Si eu azi la 18:30 merg la pensat si vopsit!! Sper sa rezsiste bebe.
Symo masca de par cu ulei de masline este foarte buna.
Eu amestec ulei de masline,miere si lamaie si imi fac masca pt fata.
20+ si ingeras in ceruri
bebelu86 spune:
Sun te spovedesti inainte sa nasti si te impartasesti atunci
dc nu poti sa mergi la biserica, vb cu sotu sa il aduca pe preot aksa.
stiu cazuri in care preotul a mers la sptial exact inainte sa nasca si a spovedit-o si impartasit-o si a nascut ff usor.
te ajuta ff mult.
Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+
858 SMS PT COPII
bebelu86 spune:
Simo felicitari pt cele 24 sapt. hai k mai e cate sapt am eu acu si il ti pe bb in brate.
cat stati cu mastile pe par? dupa il spalati normal nu?
Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+
858 SMS PT COPII
MSymo spune:
Sunset, eu ii spun ca suntem colegi de camin.....si cand vine seara il rog sa-mi povesteasca si mie ce-a facut la munca, dar nu vrea niciodata. El spune ca nu are rost sa ne ocupam si asa putinul timp impreuna cu problemele lui de birou. Dar...ma enerveaza fiindca la ai mei, in cei 18 ani de stat acasa, mama si tata aveau adevarate sedinte zilnice si imi placea mult faptul ca ei comunicau.
Symo 24+ Diana Nicole
www.bloombaby.com/fr/collection/spec.php?sID=36" target="_blank">scaun bebe
anya2010 spune:
Deci fetelor de dimineata pana acum am citit din urma, asa cand am prins un moement liber..abia acum am terminat ce spor aveti.. Ati atins mai multe subiecte..deja am uitat mai tot ce vroiam sa spun
Felicitari pt vestile bune de la eco fetelor
La mine a durat morfologia 20-25 de minute, la Iosup, fapt care m-a incantat pt ca bebe deja era foarte agitat. Omul a masurat ce era de masurat, a insistat pe inima, dopler etc, mi s-a parut suficient. La concluzii a scris o pagina plus inca vreo 4-5 pagini cu grafice si tabele.
Eu ma duc la cosmetica, n-am probleme cu epilatul cu ceara ceea ce ma bucura, daca ar trebui sa ma fac cu aparatul sau cu lama ar fi jale..de la lama ma umplu de bube, ma irit, mai ales in zona inghinala..nu m-am mai facut cu lama de cand eram in liceu La fel si cu manichiura si pedichiura, ma duc la un salon de multa vreme, am incredere in tantia aia, si acum de cand sunt insarcinata chiar daca ea sterilizeaza ustensilele, o mai pun sa le sterilizeze odata cand vin eu, asa ca sa fiu sigura
Cu privire la botez, in Moldova, cel putin unde am copilarit eu, botezul se face pana in 40 de zile, mama nu participa la botez. Eu parca nu ma indur sa nu particip la botez, probabil o sa fac imediat dupa ce se implinesc cele 40 de zile si pot intra in biserica. Nu o sa fac petrecere, o sa mergem la restaurant cu familia si cei apropiati, o sa facem cinste si cam atat.
Ana 22+ cu Gabriel
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze