Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 25
marizta spune:
buna burtici.....o intrb pt cele care au placenta anterioara: cand v-ati simtit bebelusii din burtica, la cate sapt.....si cum ar tb sa simt?

18 + 
Doamne ai grija si de noi
sugubina spune:
Hola fetele!
M-am intors de la eco pt triplu test.Am intrat super repede (ma asteptam sa stau aveam si carte de citit la mine!). Au crescut Puficile meleeee! Una are 283gr si una 224gr/aferent varstelor de 19s su 18s.2. Se miscau acolo tare dragut fuse!. Totul e in valori normale, si indicii de rezistenta p artere uterine/ombilicale si cerebrale.Placenta e grad I. A zis ca am colul lung si continent de 4.3cm. Ceea ce e veste tare buna pt ca se pare ca s-a inchis la extern! Sapt viit miercuri merg la dr mea la consult. Se pare ca odihna si statu in pat au contat!! Astept vineri rezultatu la TT.
Joann si Puficele s-au cam pufat in wk! E asa amuzant ca ii zic la Pufescu: misca stanga, misca dreapta! hehe!
LOR76 si tu cu gemenasi?! FElicitari si bine ai venit!
sugubina
+18 cu Puficele

letzy81 spune:
Ratusca azi ma duc la cabinet la Dr Topolog.M-am speriat de contractiile nedureroase/multiple si de durere la cel mai mic efort si l-am sunat de urgenta azi.Imi e mai usor decat in Bucuresti.
Sunt pregatita psihic sa renunt la job si sa stau in pat.
Nu-mi pot explica cum au aparut aceste nenorociri tocmai cand eram mai relaxata si odihnita.Singura prostie care am facut-o a fost sa ridic un pepene de vreo 6kg.
Parca tu esti programata miercuri.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
23+

beatrice75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorinaalex Cam asa ar arata un tabel pe saptamani si luni: luna 1 - sapt. 1-4 luna 2 - sapt. 5-8 luna 3 - sapt. 9-13 luna 4 - sapt. 14-17 luna 5 - sapt. 18-22 luna 6 - sapt. 23-27 luna 7 - sapt. 28-31 luna 8 - sapt. 32-35 luna 9 - sapt. 36-40 Sper sa va fie de ajutor ![]() 15+ ![]() |
Asa stiam si eu

22+

ratusca83 spune:
| citat din mesajul lui letzy81 Ratusca azi ma duc la cabinet la Dr Topolog.M-am speriat de contractiile nedureroase/multiple si de durere la cel mai mic efort si l-am sunat de urgenta azi.Imi e mai usor decat in Bucuresti. Sunt pregatita psihic sa renunt la job si sa stau in pat. Nu-mi pot explica cum au aparut aceste nenorociri tocmai cand eram mai relaxata si odihnita.Singura prostie care am facut-o a fost sa ridic un pepene de vreo 6kg. Parca tu esti programata miercuri. ![]() FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap 23+ ![]() |
buna burtici!!

Slaba activitate!
Letzy imi pare rau ca ai contractii...este bine totusi ca mergi la dr Topolog. Eu miercuri voi merge. Tu ai contractii dureroase? Sper sa fie bine...Astept diseara vesti de la tine, cand te intorci de la consult. acum am vazut ca sunt nedureroase contractiile..cam cate sunt pe zi? si eu am dar in jur de 3-4 pe zi. Cel mai bine ar fi sa renunti momentan la serv si sa stai acasica linistita
Sugubina ma bucur ca esti bine si ca s-a inchis colul!
pupici la toate burticileeeeeeee
20+ si ingeras in ceruri
letzy81 spune:
Cred ca sambata am avut cel putin 15 contractii.De abia astept sa vedem cum stam!
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
23+

ratusca83 spune:
Symo ce faci? cum te simti azi?
Fetele din patut![]()
...slabut ne miscam...
letzy poate durerile pe care le ai sunt si de la intinderea ligamentelor. si pe mine ma doare jos sub burtica(muschii) cand stau jos si apoi ma ridic sau cand ma misc mai mult. eu nici nu am facut miscare in ultima luna si cred ca si din cauza asta. simt ca si cum s-ar intinde ceva.
pupicei
20+ si ingeras in ceruri
ratusca83 spune:
| citat din mesajul lui letzy81 Cred ca sambata am avut cel putin 15 contractii.De abia astept sa vedem cum stam! FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap 23+ ![]() |
si eu!!! te astept diseara cu vesti bune!!!
20+ si ingeras in ceruri
bebelu86 spune:
fac capitol nou? sau face altcineva?
Raluca si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
15+
858 SMS PT COPII
eliza_cri spune:
si eu cu contractii..azi pe langa no-spa am inceput sa iau si magne b6 si vad ca deja imi este mai bine adica numai am acele dureri si jena cu pricina..uff asa ma imbolnavesc cu capul
chiar nimeni nu isi da cu parerea cu privire la burtika mea
http://family.webshots.com/album/577865017NGXurE
19+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul
Dimitrie Gabriel
12.11.2008