Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 24
sorinaalex spune:
Eu stiu ca lunile 3, 6 si 9 au cate 5 saptamani in loc de 4. Din cate am citit, in saptamana 18 suntem deja intrate in luna a 5-a...eu mi-am facut un tabel in excel cu data, saptamana, luna, greutatea mea, greutatea lui bb si cm. Pentru bebe sigur ca nu trec decat atunci cand am eco, dar e bine de tinut evidenta.
15+ 
Lore1983 spune:
Am cautat si am gasit pe un forum urmatoarele:
Luna 1 - 1-4 sapt
Luna 2 - 5-8 sapt.
Luna 3 - 9-13 sapt.
Luna 4 - 14-17 sapt.
Luna 5 - 18-22 sapt.
Luna 6 - 23-27 sapt.
Luna 7 - 28-31 sapt.
Luna 8 - 32-35 sap
Luna 9- 36-40 sapt.
Nu garantez pentru verdicicitatea celor de mai sus, insa pare plauzibil..
16+
sorinaalex spune:
Cam asa ar arata un tabel pe saptamani si luni:
luna 1 - sapt. 1-4
luna 2 - sapt. 5-8
luna 3 - sapt. 9-13
luna 4 - sapt. 14-17
luna 5 - sapt. 18-22
luna 6 - sapt. 23-27
luna 7 - sapt. 28-31
luna 8 - sapt. 32-35
luna 9 - sapt. 36-40
Sper sa va fie de ajutor 
15+ 
sorinaalex spune:
Ha ha ha ... 2 raspunsuri identice in acelasi timp
... inseamna ca e corecta informatia ![]()
15+ 
Lore1983 spune:
Intr-adevar! Doar ca am mai gasit un calcul. Sa nu ma injurati daca va confuzeaza si mai tare
:
luna 1 - saptam 1-5
luna 2 - saptam 6-10
luna 3 - saptam 11-15
luna 4 - saptam 16-20
luna 5 - saptam 21-24
luna 6 - saptam 25-28
luna 7 - saptam 29-32
luna 8 - saptam 33-36
luna 9 - saptam 37-40
O sa ma uit pe carte de acasa ca sa ma lamuresc 
16+
sorinaalex spune:
In "La ce sa te astepti..." ei tin cont de prima varianta in care lunile 3, 6 si 9 au cate 5 saptamani. In fine... eu am sa tin cont de varianta asta pt ca imi place mai mult
...
pentru toate fetele indiferent de luna in care va aflati!
15+ 
Vasari spune:
Neata!
Sorina, dar daca doar 3 luni au cate 5 saptamani nu iese calculul de 40.
Madalina, eu cred ca am rezolvat problema tensiunii cu un pahar de cola. Asta e a doua zi in care a functionat. Cafea chiar mi-e frica sa beau, dar putina cola a ajutat. Si am observat ca imi scade si mai mult daca nu mananc la timp.
La a doua sarcina vad ca schimbarile sunt chiar violente, nu stiu cum sa le zic altfel, pentru ca ma dau peste cap. :) La prima au fost perioade tampon, totul mai lent, corpul a avut nevoie de mai mult timp sa reactioneze, asa ca a fost mai lin. Stiu ca suna ciudat, dar de data asta ma simt mult mai pregatita de nastere.
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 18+
Primul orice
BraveGirl spune:
elfica, mersi de info. ideea e ca eu cu dr. Haiduc am o relatie f buna, dar eu tot am o jena sa-l sun, sa-l rog diverse. Dc iti poti imagina, mai mult sotul vorbeste cu el, ii trimite mesaje, mail-uri.
eu si cd ma nascut data trecuta nu vroiam sa-l sune nimeni, ca era noapte si am zis sa nu-l trezesc, ca trebuie si omul sa fie odihnit, ca era de garda in ziua respectiva. Au ras asistentele de grija mea pt somnul lui.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
23+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
ALEXA1985 spune:
Si mie imi e jena sa il tot deranjez pe dr. Haiduc. La dr. Alina V. trebuie facuta din timp programarea, eu am sunat si am facut pt morfologia de trim 3 pe data de 23 sept. Acum pe 20 am morfologia de trim 2 dar la dr. Simionescu, pt ca imi gasise dr Alina Veduta un loc dar abia la 23 sapt si 3 zile, iar domnul dr. a zis ca e bine de facut pana la implinirea celor 23 sapt si sa raman la dr Simionescu pt ca si dansa este ft buna. Mie de fapt nu imi recomandase pe Alina Veduta , ci pe dr Turculet L.
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl elfica, mersi de info. ideea e ca eu cu dr. Haiduc am o relatie f buna, dar eu tot am o jena sa-l sun, sa-l rog diverse. Dc iti poti imagina, mai mult sotul vorbeste cu el, ii trimite mesaje, mail-uri. ![]() eu si cd ma nascut data trecuta nu vroiam sa-l sune nimeni, ca era noapte si am zis sa nu-l trezesc, ca trebuie si omul sa fie odihnit, ca era de garda in ziua respectiva. Au ras asistentele de grija mea pt somnul lui. ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 23+ ![]() POZE CU PRINTESA BEBE2 |
21+
sorinaalex spune:
Ai dreptate Vasari...constat ca am circuitele cam incetinite
...din tabelul pe care l-am dat mai sus reiese ca si luna a 5-a are 5 saptamani.
Asa apare si in carte, dar nush de ce retinusem eu doar lunile 3,6 si 9...e adevarat ca nici nu m-am deranjat sa fac un calcul scurt de verificare
.
15+