Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 21
miria_cristina spune:
Nu, fata, nebuno, pe alea le-am cumparat primele si deja sunt uzate!
Acuma mi-am cumparat ECO WASHBALL sa fac economie la sapun pe timp de criza.
miria_cristina spune:
Iar am mustrari de constiinta! Daca nu mancam aseara acuma aveam cu un kg mai putin.
Lindal spune:
Buna fetelor! Am revenit si eu in peisaj!
Am fost cam data peste cap cu programul de cand cu bebele, incat abia imi gaseam timp sa mananc sau sa fac ceva prin casa. Dar sa stiti ca mi-a fost dor de voi si regret ca am pierdut cu siguranta subiecte faine discutate pe aici.
Nu pot spune ca acum avem un program stabil. Insa mai "fur" cate o bucatica de timp si pt mine.
Am pus cateva poze pe contul comun picasa, ca sa ne cunoasteti. Ce sa va spun? Matei e bine si creste ca un nazdravan. S-a nascut cu 4.150g si duminica avea 6.150g, la 11 saptamani. Colici nu prea a avut, slava Domnului! Cu somnul inca ne mai chinuim. A dormit si 6 ore legate, insa acum se trezeste si de 3-4 ori pe noapte sa manance (la 2 ore interval). Asta e, eu m-am cam obisnuit. Problema e ca nu doarme in patutul lui, ci in patul mare cu mine. Adoarme in brate dupa ce mananca / leganat in brate stand in picioare / in wrap / pe o pernuta leganat pe genunchi.(ca am vazut ca se discuta pe aici)
Am vazut pe gmail cartea despre vaccinare. Nici noi nu am fost de acord sa vaccinam copilul, a "prins" doar anti-hepB din maternitate, pt celelalte am semnat ca refuzam. Probabil ca ati dezbatut subiectul asta aici, insa m-ar interesa daca a mai refuzat cineva sa le faca.
Botezul l-am facut la 5 sapt, a fost dragut si intim, in familie.
Ma bucur de fiecare lucru nou pe care-l face, dar nu are rost sa le insir, ca voi toate aveti bebei mai mari ca al meu, deci mai avansati. Noi am fost ultimii din odisee.
Ce sa va mai spun? Urez LA MULTI ANI tuturor fetelor pt un an de prietenie (desi nici eu n-am fost chiar de la inceput) si sarbatoritelor de luna asta :
kossir
greenfrog
asteropipan
freedelia
ninocikap
ami_84 spune:
Buna tuturor! O mica gluma sa mai uitam de alte alea...
Prietenia........ Prietenia intre femei: Sotia se intoarce acasa dimineata. Sotul o intreaba unde a fost toata noaptea, la care femeia raspunde ca a dormit la cea mai buna prietena a ei. Sotul da telefon la 10 dintre cele mai bune pietene ale sotiei: nici una nu ii confirma ca a dormit peste noapte la ea. Prietenia intre barbati: Sotul se intoarce acasa dimineata. Sotia il intreaba unde a fost toata noaptea. El isi argumenteaza lipsa prin faptului ca a dormit acasa la cel mai bun prieten. Femeia telefoneaza la 10 dintre cei mai buni prieteni ai sotului si dintre toti, 8 confirma ca intr-adevar noaptea precedenta sotul ei a dormit acolo, ceilalti 2 insista ca inca se afla la ei.
Martisorul meu drag, Irina Paula (8.03.2010), mami te iubeste!
My age
ellanik spune:
Fata Mirio,ai vazut ca si Dayanara tot la bilele alea s-a gandit?Ntz ntz ntz.
Am facut vaccinul de 4 luni.Doar ce a plecat dr de la noi si l-am adormit pe miorlait.Nu a plans decat ff putin si aia pt ca l-a tinut dr strans si lui nu-i place deloc.Avem 71 cm si 7800gr.Lunganel,bre!
Revin!Fug sa iau o inghetata.Ba nu!Doua!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit
oanaiacovita spune:
Intru sa fac capitol!
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
ellanik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miria_cristina Iar am mustrari de constiinta! Daca nu mancam aseara acuma aveam cu un kg mai putin. |
Sotul meu ii zice soacrei ceva de genul asta legat de fumat :Daca nu fumai ieri maine faceai 3 zile de cand te-ai lasat
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit
oanaiacovita spune:
Sa infruntam caldurile intr-un nou capitol
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...