Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 19
EVAMIKA spune:
Multumesc celor care mi-au raspuns la intrebarea :Cum va adormiti bebeii ?.
Ella rapunsul tau numai in brate m-a linistit pe deplin.Acum nu-mi mai fac griji ca fii-mea vrea in brate ca o gasi unul ca Geo s-o imbratisesze cand n-o avea somn.Imi pare rau pt ploiciunea din casa.
Miria , eu in locul tau nu m-as ingrijora cu capusele....stii ca intodeanuna se poate si mai rau.Uite, socrii mei au o casuta undeva la tara, mai spre deal...e o zona frumoasa iar curtea se termina cu o padure care tine racoare vara.In padure ne-au construit noua o casuta din lemn...e simpla cu o sg camera dar e frumoasa...iar in fata casutei am amenajat o gradinita cu flori.In rest sunt pomi fructiferi 2 leagane..etc.Ti-am facut o mica descriere ca sa intelegi cat de frumos este, mai ales ca la inceput era un teren viran iar dupa 10 ani de munca arata asa.Problema e urmatoarea: acum vreo 2 saptamani vecina de langa noi a gasit un sarpe in gradina....de fapt catelul ei l-a gasit...in fine l-a omorat si l-a si expus pe gardul din spatele curtii care da spre padure...asa ca un trofeu.Eu de cand am aflat am zis ca nu mai calc p-acolo.Apoi am stat si m-am gandit ca astfel de lighioane pot fi in orice padure si chiar in parcuri....si asta ar insemna sa ma izolez si sa nu mai ies la verdeata.Deci o sa-mi iau niste ghete mai inalte, o sa tund iarba la 0, o sa merg mai cu atentie si sper ca nu ma voi intalni cu uratul. Capusa o poate lua dc e sa o ia si din parc....asa ca mergi cu incredere acolo mai ales ca ai pus ata de mult suflet.
Nu mai stiu cine intreba de aparat de aerosol....oricum recomand Omronul(chiar dc e scump).
Dc stiti o pediatra buna si care sa nu ma expedieze in 10 min , va rog sa-mi recomandati.Sunt f suparata pe a mea si vreau s-o schimb.Stau in sect 3 si as vrea sa fie in zona...dc se poate.
Ina, Sanatate multa iepurasului tau!
Parca vaccinul de varicela se face dupa 1 an...nu mai stiu dc intra in schema de vaccinuri obligatorii.
EVA IOANA 15 MARTIE2010
http://picasaweb.google.ro/CorinaAvrigeanu/EvaIoana34Luni#5492790386008409074
ellanik spune:
Evamika am o veste pt tine.S-ar putea sa nu-ti placa dar azi Geo a adormit pe picioare.Daca ii place s-ar putea deci sa o ia pe Eva ta pe la picioare doar ca nu pe ci....intre. (GLUMA)
A fost tare de tot faza cu adormitul pe picioare.Pe mine ma dureau bratele asa ca l-am pus pe picioare dar nu in ideea sa doarma ci pur si simplu de balanganeala.A adormit maimutzica dar cum fac sa ma misc?Ma gandesc ma sucesc si desfac picioarele.cade sacoteiul si evident ca Murphy are dreptate si pica fix pe marginea patului.Asa ca unde voiam si eu sa mai fac una alta am stat smirna langa cocoshel ca sa nu cumva sa se Pravale Baba.
Dayanara fata eu zic sa-ti faci si tu o popza si sa o trimti la doctor.esti culmea.(sincer si eu l-am comparat pe Geo cu un pui de cimpanzeu odata dupa baie asa ca.....)
Asteropi tu vrei catel in casa?trust me.Eu am si nu mai vreau sa tin in casa nici macar o musca.devii robul animalului.Nu facem noi oamenii mari atata mizerie cat face animalul.Plus ca...e animal frate oricat de haios o fi.Revino-ti!!!aaa !Sa-ti fie rusine cu pozele alea si cu kg lasate pe te miri unde.Rushineee!!!Pupic la somnoroasa!
Gaby fata faci bulion?Eu am facut o lista si bag la congelator dovlecel felii (d-asta de la tarani ca la toamna /iarna cine stie din ce Liban il gasesc),piersica(tot felii dar sa vad daca tine),ardei(tocat marunt).Le bag la casoleta si scot cat trebuie si le gatesc la aburi.Eu as innebuni daca ar mai trebui sa fac si bulioane,zau.A!Inca ceva.am tras azi o lipie umpluta cu cascaval si ciuperci .Numa la tine mi-o stat gandul sa te anunt.Cand faci un pustiu de bine si trimiti pantofaraie la sinistrati adu-ti aminte si de o biata sinistrata(doar m-a plouat in casa,nu?) si trimite si mie o pereche d-aia verzi cu toc inalt(ca io-s saraca ..acu strang bani sa-mi fac dig,na!)Vorba aceea "daaa si mie o cana cu apa ca mi-e o foame de n-am un'sa dorm la noapte" .Pupaturi lu'Veronica.Fuse zilelea astea (daca nu chiar azi)Sf Mucenita Veronica.Sa-ti tariasca mucenita bre si sa fie la fel de faina.cat despre operatii bag de seama ca vrei sa te faci fototapet,ai?termina fomeie cu tampeniile.Hai pa!
Andra sa-ti traiasca flacaii!Nu intra si mamica eroina pe forum?Oare la ce odisee s-o incadra?
Miria astept sa-mi zici cum spala bilele.da tu baga si haine cu pete sa vezi ce si cum.Zi si mie ca poate imi iau si eu.
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit
kossir spune:
buna fetele cucuietele,
Am si eu net in camera, deci sperante mai mari sa fiu la curent cu toatele.
Am si citit cate ceva din urma, sa vedem ce-mi mai amintesc.
Miria vazut poze de Ghiorghita. Frumooooos, sa-ti traiasca, de ce l-oi fi tinut ascuns, nu stiu.
Oana si Ioanact multumim de urari, sunteti grozave cum va amintiti void e toti .
Andra sanatate multa lui Ianis, offfffffff, cum mai e?
Si Sofia tuseste putin de ieri, ii urmaresc febra si daca o sa se agraveze, daar deocamdata nu fac nimic. O fi bine, o fi rau????
Murim de cald. Doamne eu vin din Africa dar calduri de astea nicicum nu sunt acolo. In zona unde stau eu. Nu avem AC, dar stam la casa, cu nnuc in curte, umbra cat cuprinde, degeaba
Roxana, merci de raspunsuri. Am ras cu lacrimi de comparatia facuta. Am ras de ce idei iti vin, ca zau ca ai fetita frumoasa foc. Si nu o spun de complezenta. De fapt stii si tu
Cat despre frizura, e leita Sofia.
Ella e grozav fiitu .
Miruna nu ai nevoie de certifictul de nastere al copilului.
Denisa. E de bine, Doamne ajuta!!! AM citit capitolul trecut pana sa ajung la vestea asta.
Restul las pe maine.
Va pupik, noapte buna
http://community.webshots.com/user/kosscar
ami_84 spune:
Buna tuturor. Am reusit si noi sa botezam duminica fetita, dupa ce a trebuit sa amanam o data evenimentul.. ma bucur ca a trecut si s-a terminat cu bine. Pe scurt, a planssss mititica, de numa... ma gandeam la Bumbitza si ma incurajam zicandu-mi ca nu-i singura! Of Doamne...
Am citit un pic si din urma, Ella multumesc ca ne-ai amintit de vremurile de inceput si imi pare rau de "inundatii", mi-am amintit de perioada cand ai renovat si spunei pe aici ca e greu cu muncitorii, Roxana ma bucur ca "nu stau in calea fericirii tale 2-3 kg", drept urmare am obs ca ai scos amr-ul si sunt f faini cerceii alesi pt Silvana, Miria sa nu te sperii, dar sa stii ca, eu cand eram mica, am fost cu ai mei la padure si, m-am intors acasa cu o capusa in ureche... dar uite ca-s mare si sanatoasa. Happyjoy nici Irina nu a luat f mult in greutate de la inceput.. la trei luni a luat doar 550g, iar acum la patru luni 650g. Pediatra a zis ca arata f bine, ca se vede ca primeste suficient lapte ca are pielea hidratata, face caca, pipi, e happy, deci e ok! Spunea cineva ca asta este odiseea cu cei mai multi bebelusi fotomodeli si tind sa cred ca asa e! Salut toate fetele.. pe Astero pe care o "invidiez" ca are mare la discretie, pe Gaby sa va fie de bine diversificarea, pe Andra pup lui Ianis sa nu mai fie bolnavior si sa stii ca si eu am avut la parinti acasa o catelusa care a facut 11 pui si dupa am sterilizat-o, pe Mara Rebianei cu rochita ei draguta, ce mai.. pe toata lumeaaa!!
Azi, de fapt ieri, daca ma uit bine la ceas, mancam o piersica, si, Irina de ceva timp, imi urmareste cu mare interes mainile, mai ales cand fac ceva, cand mananc, si am luat o bucatica si i-am dus-o la gurita, i-am dat un pic be buze, apoi pe limba, si incepuse sa suga la ea de numa! (semn bun ca-i placea...)
Cam atat ca m-am intins prea mult.. imi alaptez iepurasul si ma culc... sper sa nu mai visez iar ca aseara ca eram la biserica, la botez si nu reuseam sa o linistesc pe Irinuca...
Martisorul meu drag, Irina Paula (8.03.2010), mami te iubeste!
My age
GabyHila spune:
Neata,
M-am trezit cu gandul la Astero dupa ce am visat toata noaptea ca sunt in Grecia ( de la ai mei mi se trage). Zi-mi te rog si mie cat face feribotul din Pireu pana la voi si de la voi pana in Bodrum? Ma bate gandul sa propun familiei intregi si gastii sa mergem asa. case gasim de inchiriat?
Ella fato ce sa zic. cu lipia m-ai terminat. Oricum, mananc exact cat imi trebe si la orele de masa. Vreau sa pastrez lapticul dar nu ma mai indop. trebe sa incep macar o jumatate de kg pe luna sa dau jos.
cu pantofii:) eu ti-am zis!!! bine ti-ar sta!!! dar cum pantofii tai se numara in tigle si zugraveli acuma, pune-ti pofta in cui ca e criza:) imi pare rau de inundatiile voastre!!!
Eva si Joy doarme in brate:)
Kossir eu zic sa nu te agiti decat daca face febra si alte simptome. Nu e rau... nu e rau!! poate tuseste doar de la AC sau a fost ceva sporadic!!!
ma duc ds incerc sa mai bag niste somn!!!
babyangel spune:
'Neata fetele,
Azi dau eu cafeluta ca m-am intors din calatorie!(Nikiiii, unde esti ca am si migdale!!)
Codrin a fost cel mai cuminte copil pe drum si acolo. Incredibil! chiar se mirau toti si ma gandeam eu ca l-or deochi!
La intoarcere am avut ghinion sa stam in coloana 2 oere , ca se rasturnase un tir dupa Mestecanis si a blocat pt 2 ore circulatia pe ambele sensuri. Am cam suferit de cald cu toata clima din masina , si Atunci un pic mi s-a agitat si Codrin !
Am vazut poze cu maya, Ioana(Asteropi) si sa nu uit de asemanarea Silvanei cu dihania aia M-am si speriat cand am dschis poza ! De fapt ma gandeam ca e o poza cu Nacho ala cand era mic! Asa a fost contextul..si de fapt ce vad? O dihanie! Dayanara, nu esti intreaga la minte!
Ela , la multi ani si tie si noua care implinim un an de la marea descoperire: doua linii roz!!
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
babyangel spune:
Ami, si eu mancam o piersica si se uita asta mic la gura mea de nu mai putem inghiti...S, evident, am pus piersica la gurita lui si a inceput frate sa suga din ea de parca era foametePai a cat sunt de dulci si bune...si candi-am luat-o ce crezi? A inceput sa planga
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
honeybaby spune:
Anca - welcome back. Tare Codrin cu piersica.
Roxi - e geloss pe tine, doar el trebuie s-o sperie
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
Erina spune:
Salutam si noi mamaicile de iepurasi.
David e bine, cuminte si tareee dulce. Am fost citeva zile la mare acum suntem din nou in Piatra Neamt.
Nu am citit di urma, sper ca sunteti bine sanatoase si voi si puiutii.
Am aflat vestile optimiste despre Maya. M-am uitat un pic pe penultima pagina si am vazut mesajul despre asemanarea intre Silvana si Yoda. Roxana mie imi place Star Wars si pot sa spun ca nu seamna deloc...
Miine soseste Ergo-ul si la noi. Intru sa multumesc Deliei si Denisei.
Sa aveti o saptamina buna!!!
-------------------------------
Erina mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
honeybaby spune:
Eva - serpii care ii vezi din livezi sunt neveninosi. si ei se sperie la fel de tare cand vad un om. Daca le dai ocazia fug de rup pamantul.
Mie mi-e mila de bietele animale care sunt omarate degeaba.
Am prins peste 5 serpi. Ba unul l-am tinut 2 zile acasa in borcanul de muraturi al mamei. Aveam 14 ani si era fix in ziua in care dadeam adomiterea in liceu. Asa ca a trebuit sa astepte pana l-au dus undeva langa lac.
Mama ma trimiteaa dimineata sa ma uit in garaj daca mai e acolo inainte sa iasa din casa
La fel si aricii . sunt animale super cool. Am avut doi pui. i-am salvat tot asa de la tara unde oamenii omoara tot se prind. I-am crescut cu laptic dintru-un....prevervativ. Erau tare draguti. veneau dimineata in bucatarie si grohaiau de zor in castronul cu smantana. Scot un sunet ciudat spre sforait.
Eu imi doresc ca Maya sa aiba si ea ocazia sa vada cat mai multe animale, sa le atinga sa invete despre ele ( purici si capuse nu-i nevoie neaparat). Impartim aceasi planeta, au si ele dreptul la un loc sub soare
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna