mancarimi intime suspecte
buna. AM cautat un subiect asemnator ca sa nu deschi unul nou pe aceasi tema, dar este prea ocupat server-ul.
Am si eu o dilema. Constat de vreo 3 luni ca in anumite perioade am o mancarime groaznica in zona genitala. Am crezut initial ca sunt de la absobantele zilnice pe care le folosesc foarte des. Am schimbat marca dar mancarimile apar. Mentionez urmatoarele lucruri:
- ultimele analize arata ca nu am nici candida si nici tricomonas
- mancarimile apar intre perioada ovulatiei si ciclu
- apar dupa contactul sexual (aseara am prestat si m-am trezit la 2 noapte ..nu-mi dadeau pace mancarimile)
- Ma dau 2 zile cu lamixil (e o crema penrtu tricomonas) sau chiar cu crema de galbenele, imi trece mancarimea si dupa urmatorul contact sexual ma apuca iar
Acum sunt la ciclu si dupa ce imi trece ma duc sa-mi refac analizele dar voi ce credeti? Ma surprinde faptul ca apar numai dupa ovulatie si numai dupa contactul sexual. Ce parere aveti?
Raspunsuri
CorinaDani spune:
trimite-l si pe partenerul tau sa-si faca ceva analize, e posibil sa fie purtator asimptomatic de cine stie ce...si daca nu are simptome deloc, e clar ca nici nu stie...
iar faptul ca mancarimea apare si dupa ovulatie poate indica faptul ca infectia a "urcat" spre uter/endometru...
la urmatorul set de analize pe care il vei face, ar trebui sa soliciti un screening/set analize complet pentru BTS, anumite boli pot avea consecinte nedorite, cum ar fi sterilitatea
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
roxanaz spune:
trebuie sa consulti un ingecolog si sa faci o analiza a secretiei in perioada in care ai simptomele.
probabil ca te dai cu Lamisil - care este un antifungic.
Roxana
anne`mary spune:
unde il trimit pe dl sot sa-si faca analizele? Are 2 spermograme la activ dar sunt numarati doar micutii inotatori si PH-ul..in rest nu apare nimic pe buletin.
Mancarimile astea le am de 3 luni ... si in 3 ani de cand sunt su sotul am avut doar tricomonas (multumita obiceiului lui de a se sterge la hotel cu prosoapele prin toate zonele si de a se aseza pe toaleta ) si am trecut si printr-o infectie urata la rinichi anul trecut care in apogeul ei acaparase tot tractul urinar. Poate a revenit infectia caci tricomonas sau alte boli cu transmitere sexuala nu am mai avut caci il monitorizez si-l bat la cap cand mai umblam prin tara.
Sa-mi fac analizele dupa ovulatie? Abia sunt la ciclu si trebuie sa mai astept 3 saptamani .
Da roxana, lamisil folosesc si ma lasa mancarimile dupa doar 2 folosiri...ca apoi sa ma ia din nou dupa contactul sexual
merci pentru raspunsuri
alinushali spune:
anne'mary am si eu o intrebare tu te razi total? pe mine ma apuca asa niste mancarimi cand ma rad, iar eu ma tratez cu ceai de musetel local si intern si ma simt bine sau mai folosesc nidoflor,iar pe al meu inainte de contactul sexual il pun sa faca dus; acum daca spui ca mancarimile le ai de 3 luni sunt de acord cu corina.
nu mai astepta sa treaca timpul
multa sanatate
Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt 7+
momente din viata
bb
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.
marutzu spune:
dar o urocultura ai facut? trebuie sa faci cam 2 uroculturi minim caci s ar putea sa nu iasa din prima
anne`mary spune:
alina, eu nu ma rad....ma fac cu crema caci ma urc pe pereti de durere cu aparatul si cu ceara. M-am gandit si la varianta asta dar ma dau cu crema doar sus nu si ... intre deci nu intra crema in contact cu clictorisul, labii si altele.
Ultima analiza la urina mi-a iesit relativ buna...adica erau semne de leucocite dar in numar foarte mic si medicul a zis sa nu mai continui cu antibioticele ci sa beau apa multa, ceai de musetel care are efect antibiotic si in rest ...multa sanatatea mi-a urat . Eu, satula de pastile (anul trecut m-am dopat: cand pt rinichi, cand pt plamani, cand pt anexita, cand pentru hormoni pastile pastile si iar pastile) am facut cum mi-a spus ea. Recunosc faptul ca anul asta nu mi-am refacut analizele dar luni la prima ora ma prezint la clinica... imi refac analizele la hormoni si la urina caci la ginecolog o sa ma duc dupa ovulatie.
Merci
emilia.m spune:
Pana una-alta (adica pana refaci analizele) incearca sa-l dai si pe sot cu Lamisil inainte de
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
XIO spune:
Se poate sa ai o inflamatie la nivelul vulvei, din cauza aceasta nu ti-a iesit nimic anormal pe lama. Infectie urinara ma indoiesc sa ai pt. ca nu ai nici un simptom si nu e nici o legatura intre purritul vulvar,infectie urinara sau mai rau , ce zicea CorinaDani.Cu totul alte simptome la asa ceva.
Analiza pt. Chlamydia aveti?Intreb informativ, ca spuneai ca sotul si-a facut spermograma.
Pt. vulvo-vaginite se recomanda Nidoflor local,extern.
E bine daca poti sa te duci la dr cand ai aceste simptome sa te vada.
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
anne`mary spune:
emilia sotul cred ca o sa se cam linga pe bot pana nu vad rezultatele ...sa vezi ce bine o sa-i pice
Xio .. chlamydia? Daca este o BTS atunci ar fi iesit la fostele analize... candida si tricomonas bifez, dar alte BTS nu mi-au iesit niciodata. La ce iese vulvo-vaginita? La analize sau la un examen vizual? Caci tocmai ce am venit de la Sovata si acolo un dr m-a examinat si nu a avut nicio remarca la adresa dansei si doar la adresa abdomenului meu . Azi dimineata m-am trezit la ora 2 din cauza mancarimilor, m-am spalat, am dat cu lamisil si m-am culcat. DImineata am facut la fel si pe timpul zilei nu m-a mancat deloc...ce-i drept mi-a venit ciclu de dimineata. Am facut un calcul la ce analize am de facut si cred ca sub 250 lei nu am sa las la cabinet
sdcristian spune:
deocamdata nu mai folosi absorbante zilnice, impiedica pielea sa respire si favorizeaza diverse probleme.