BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (158)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luana081985 spune:

Aici se fac 3 eco toata sarcina care sunt gratuite, in rest le faci cu plata. numia ca doctorul meu nu e de acord cu multe eco are un fix, cu toate ca le-as face la el cu bani nu il intereseaza sa castige zice ca sunt inutile multe eco. Eu sper totusi la spital sa imi mai faca una

35+ Giulia si Ana Patricia 30 noiembrie 2006
Au mai ramas 4 sapt ( eu sper 2)

http://picasaweb.google.com/100381038846083183576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Da Rody ai dreptate,insa Luana a nascut prin cezariana prima oara iar acum ar vrea natural.

39+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 4 ZILE pana la

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui luana081985

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Luana mie dr mi-a spus clar astazi:pt o nastere vaginala nu e important nr de kg ale bebeului ci circumferinta capului (scuze de cacofonie).
Al meu are aproape 4kg ,insa mi-a indicat natural deoarece capusorul e mai micut cu o sapt jumatate

Ma gandeam ca daca e prima nastere nu conteaza cat are bebe ca greutate, dar fiind a doua acolo este deja o cicaricie sa nu influenteze, Oricum nu stiu ce sa mai zic ca la mine bebe ia mult spre sfarsit si prima la fel . la 36 de sapt avea 2600 kg si la 41 de sapt 4100 kg, oricum merg pe mana lor, ma streseaza ca nu stiu deocamdata ce o sa fie, imi pare o eternitate pana merg la medic

asa e, luana, cum zice btz si restul fetelor. ce cicatrice sa fie la nastere naturala?!? epizio se vindeca repede, nu se mai cunoaste pana sa nasti a doua oara!!! eu la prima am avut o frumusica de taietura ca se grabea dr pe sfarsit de tura, chiar daca aveam dilatare 10, dar acum nimic (asta apropo ca ziceau fetele o data ca daca ai avut epizio la prima nastere sigur ai si la a doua).

daca circumf capului bb e in parametri care-i socotesc ei normali comparativ cu "poarta de iesire", kg care vin dupa nu conteaza. pe unde iese capul iese si restul, inca mult mai usor!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Pai prima oara am facut cezariana, ma refeream la cicatricia de pe uter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Felicitari BELU si OANA...Bine ati venit YANIS si MATEI
Mamici Antonia mea abia face 1data pe zi kk si atunci ajutata.incep sa imi fac griji mai ales k o vad k e agitata si isi strange mereu picioarele.Probabil de asta nici nu prea doarme k o doare burtica.Off sper sa trecem peste toate

GEO mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

lipsesc si eu putin si voi ce faceti scrieti pagini intregi!

Nasterile sunt influentate si de vreme cand e presiunea atm scazuta mai ales pt meteo senisbile ca mine e jale!

azi m-au rupt contractiile toata ziua!

noaptea a fost ff grea iar burtica s-a mailasat zic eu cu 2 degete si e ff ciudat sa o simt cum misca sub operatia de cezariana!

sper sa mai rezist pana pe 21 cand m-amprogramat la control!

ma apasa ff tare pe incheieturi si azi am si tras o tranta am cazut ca pleasca pe spate direct dar nici eu nu inteleg cum pt ca nu ma cazut in fund si apoi pe spate m-am trezit pe spate pur si simplu...ciudat!

Luni intrii in 35s cred ca e printre cele mai mici sarcini din odisee!

m-a capiat ginipralul!

ma doare operatia anterioara...sunt ca o babaa care se plange si plange si plange toata ziua!

Am rugat-o pe mama sa vin ade luni intr-o saptamana!

cred ca o sa fur juma de ora de somn!

Anca +34s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

ma duc sa fac curat in bucatarie si la baie ne auzim mai incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

crissy, draga de elise..., ce greu trebuie sa fie pentru voi...

speram sa ne dai vesti bune in curand!

carmen, aici nu e nevoie sa declari inainte copilul. la 24 de ore de la nastere iti da din spital un fel de certificat provizoriu cu care mergi la politie in termen de 3 luni parca sa-ti dea certificatul de nastere (spaniol) si livretul de familie. noi avem acum 2 livrete: unul in care e trecuta doar Anca-Maria (rom) si unul in care e doar Hannah Isabela (spaniol). certificatul romanesc il poti solicita la orice consulat, dureaza cam 2 sapt si preturile difera de data la care il soliciti si de cine te informeaza , adica intre 200-330 euro...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

felicitari belu, andreea, oana. ma bucur ca ati trecut cu bine de ziua Z. sa aveti parte numai de zile frumoase si fericite cu bebelasii vostri.

eu am intrat mai mult sa vad care-s ultimii delfinasi pe uscat. nu rezist prea mult in fata compului, ca-s rupta de obosita ca am avut 2 zile incarcate de vesti rele. noi mergem luni la control si atunci vedem cum stam si va anuntam data exacta a nasterii. speram sa ne mai tina placenta asta paguboasa pana saptamana viitoare.

va pupic cu drag pe toate si sper sa auzim numai de bine.

Ela 37+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

anca, pai tu care ne incurajai pe toate!!! stai tu cumintica acolo si mai dormi uita-te intr-o carte... cum ai reusit sa cazi pe spate?! ai grija, scumpo, ca echilibrul e greu de pastrat deja...

azi e ziua accidentelor... degetul lui crispro, anca a cazut...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Sa va zic una tare din spital:
Pacienta si dr, discutie la a doua sau a treia zi dupa cezariana.
dr: "Doamna, scaune aveti?"
Pacienta: "Am dom' doctor. Dar acasa, am vreo 4 dom' doctor!"

Cristina cu Beatrice-Teodora si Elise-Stefania (3 dec. 2005)
Site personal

nu mai pottt
mai am oleaca si ma pun pe burta de ras

Bianca 35 + Andra Maria

Mergi la inceput