BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (158)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
mamicile,burticile si delfinasii
Oana felicitari..refacere rapida..mult laptic si bebe fara colici
bine ai venit pe lume Matei
Tina-vazut pozele cu Radu si tu arati f bine..nu zici ca ai fost insarcinata
Carmen-super salonul..de curiozitate cat costa?
periculos cu scarile rulante eu mi-am prins fularul noroc ca l-am scos repede de dupa gat..
Racusor-la multe luni brotacelului
Btz_ovi-ce grasunel ai in burtica
Crispo-vazut balonasul esti o graviduta frumoasa
Mi-a venit bucataria acus e gata
abia astept sa o vad montata
Eu nu ma inscriu in clubul de arsuri..ma inscriu cu dureri in ficat nu pot sta pe scaun
Bamboletta
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](zana.gif)
AMR 6+ pana vine
![](bebic.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mycya/Mycya.jpg)
Mycya spune:
am terminat si eu cu ma apucat iar harnicia si la fine am facut si un bors de fasole
de care nu m-am indurat sa nu pap cu ceapa
...din fericire am papat imediat dupa 2 felii de pepene galben si nu ma arde pe piept
aaa si azi a sosit si carutul delfinaseisunt asa happy
trebuie sa ii mai cumpar comoda unde ii pun hainutele si gata
Bianca 35 +
Andra Maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dragaica/Dragaica.jpg)
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mycya am terminat si eu cu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aaa si azi a sosit si carutul delfinasei ![]() ![]() ![]() Bianca ![]() ![]() |
Mama ce fata harnica, sa-ti fie de bine borsul de fasole, eu fac Ciorba Radauteana
![](pofticios.gif)
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
![](baietel.gif)
AMR 3 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
![](images/user_woman.png)
crispro spune:
Carmen, ma faci sa rad cu patania ta cu fusta in mall. Acum e amuzant, dar pe moment nu cred ca a fost atat de distractiv... Si eu is stresata cu scarile rulante, imi ridic fusta in cap si asa raman pana le termin de coborat/urcat. Apropo de spital, am ramas afis... Nu credeam ca exista asa ceva. Cat te costa nasterea acolo (cele 3-4 zile)?
Btz, am pus deja 25 de kile... Doctorului si celor care ma intreaba le zic 20... Am probat o bluzita de asta mai larga, gen babydoll, mai veche, de a mea. Nu imi intra nici macar pe maneci... Am fost si eu smechera, ca am facut 50 de poze, si doar 3 am ales (in care sa nu par atat de grasa
).
Michelle, . Camera are vreo 13 mp. Nu e prea mare, dar nici mica nu mi se pare. Oricum, si pe bebe 2, cand va fi, tot acolo il gazduiesc
Eu pana sa merg la facultate, tot intr-o camera de dimensiunea aia am stat, impartita cu sora-mea. Asa ca, nu iti fa griji...
Eladea, . Imi era groaza sa imi mai fac poze, sa nu ma gandesc ca vor fi ultimele cu burtica, si sa creada bebe ca are liber la nastere. Stiu ca tu ziceai cand ai pus ultimele poze graviduta ca ai mai pus niste pozici, ca cine stie cand mai apuci. Si nu ai terminat bine de scris, ca bebe Filip a hotarat ca e momentul. Asa ca am tot incercat sa le aman...
Btz, io cu IR-urile astea nu a pricep deloc. Nu stiu care is valorile normale, nu le-am gasit nici pe net. Mie mi-a facut doplerul ala de mai multe ori in aceeasi consultatie, asa incat am mai multe valori... NIci nu stiu cat... Dar nu a zis nimic dr ca nu ar fi bine...
Of, mamicilor care ati nascut, cred ca nu e usor, mai ales la prima nastere... Va pup pe toate si imi doresc sa aveti laptic mult, bebeii sa fie papaciosi, sa ia in greutate, sa va odihniti, sa nu fiti stresate... De fapt, va doresc tot ce imi doresc si pt mine.
Otilia, Ce m-am amuzat de explicatiile cu diareea la bebei!!!
Anca, cum ai reusit sa cazi? Of, Doamne...
Bamboletta, .
Of, degetelul meu e umflat si vanat... Sper doar sa nu fie rupt, ci doar luxat. Chiar ma gandeam ca ma tine o saptamana, poate nasc, voi merge tot schiopatand prin spital cu bebelu in brate.. Parca ma si vad... Tot stau cu gheata pe deget, dar pana am citit tot ce ati scris, mi s-a topit gheata, io m-am miscat, si a curs din punga pe jos, tot o apa am facut. Asa ca a trebuit sa imi misc fizicul sa sterg pe jos, ocazie cu care am luat si rezultatele de la IR. Asa ca BTZ-ule, ia vezi: IRAO - de la 0.55 la 0.69. La fiecare masuratoare dadea altceva. Iar IRCM de la 0.64 pana la 0.79. Intre limitele astea sunt si ale tale, asa ca cred ca is ok.
Acum chiar ca m-am intins de numa...
Cristina 39+ cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca_vlad/anca_vlad.jpg)
anca_vlad spune:
nu ma intreba ca habar nu am m-am trezit pe spate....
offfffffff doamne ajuta macar inca 2s de luni in colo!
Anca +34s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
DOAMNE AJUTA!
SabrinaLia spune:
Luana ,Otilia la voi cum decurge o consultatie de rutina fara eco.
Ca eu nu pot sa-mi imaginez ce va zice daca nu vede bebelul.
Cum isi poate da seama doctorul /tu ca bb e bine?
La mine bb sta cu capul in coaste si e cu spatele pe partea stinga.Ieri la cit s-a fitzit pe acolo am zis ca poate s-a intors cu capusorulin jos.De unde ca azi dimineata mi-a dat un picior in partea de jos si uite asa mi-am dat seama ca e tot in aceasi pozitie.
La noi s-a programat cezariana si pentru ca daca as face-o la urgenta m-ar costa mai mult.
Am tot intrebat cunostinte ,priatne care au avut bb in pozitie pelviana si sint multe care mi-au spus ca bb sau intors in pozitia normala pe ultima suta de metrii.
Mai erau unle care au recurs la exrecitii (alea de stat cu fundul in sus )Mi-a zis una ca a facut exercitii o luna de zile.Say What?
Eu mi-am rupt spatele din primele zile d'apai sa mai stau cu dosul in sus o luna.
36+ wow ,mai am putin
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mycya/Mycya.jpg)
Mycya spune:
Crispo esti frumoasa foc nu se vad cele 25 de kg in plus
Dragaica nu am facut niciodata ciorba radauteana dar cu siguranta voi incerca ca deja
. pofta mare pe cand ai sa papi
Bianca 35 +
Andra Maria
SabrinaLia spune:
Bamboleta ,sa stapinesti bucataria sanatoasa!
Mi-am adus aminte de o metoda de scos aerul la bb.Il pui pe burta sub supravegherea ta evident si il freci putin pe sapte si sa vezi ce repede da aerul afara.Daca nu si nu , atunci il culci cu capusorul intr-o parte sa nu se inece cu voma daca regurgiteaza.Dar e indicat sa dea aerul afara.
36+
CarmenAlbu spune:
Bamnoletta, Crispo, nu ma costa nimic sa nasc acolo, am asigurare privata de la serviciu, iar cei ce au de la stat stiu ca au o reducere de 25% insa nu stiu totalul, probabil cateva mii sigur 2-3ooo euro!
Raody multumesc pt lamuriri, noi am insistat sa nu-i luam acte in tara in care se naste si sa-i luam dubla cetatenie imediat va avea si germana si romana si cea ungureasca nu am vrut-o ca nu suntem niciunul maghiar, poate deaia e nitel mai scump
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!36+ cu
AMR 3+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/baby78/baby78.jpg)
baby78 spune:
Revin cu inrebarea mea...Va mai aduceti cumva aminte daca Oana se apucase de baut ceai de frunze de zmeur?...Ma gandesc daca are sens sa il mai achizitionez si sa il "savurez" daca Oana nu a trecut de pragul de dilatatie 2..........
Iuliana cu minune 36+
Tudor Constantin
AMR -3