BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (158)
Raspunsuri - Pagina 3
michelle1981 spune:
Tin minte ca Oanei i-a facut analiza aceea pentru coagularea sangelui, sa fie just in case.
La mine e problema ca dr. mea e in concediu de pe 23 iulie, 10 zile. Si sincer mai devreme de 23 mi se pare mult prea devreme sa ma programeze avand in vedere ca bblina mea e micuta (nu ar avea nici 2800g), si in plus nu prea sunt de acord cu programarea asta.
As vrea sa isi aleaga bblina ziua in care decide sa vina pe lume
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">36+ cu
AMR 3+
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu! la amiaza... ce sa facem daca la noi acum se linistesc lucrurile... pana ne trezim, mai povestim cu mami, mai papam si ne schimbam, facem baita... trece timpul! acuma somn de voie...
Ooana, felicitari mamico! bine-ai venit bb Matei Marius! la multi ani si sotului tau. chiar aseara ii faceam "rezumatul" odiseei sotului meu si ii spuneam de ooana, saracuta, ca nu se dilata si sigur va ajunge la cezariana... si el -mirat- zice cukm le stiu eu pe toate?! pai in situatia ei as fi fost eu cu printesita, mi s-au rupt membranele la 5 dimineata dar nu aveam contractii nimic, am plecat la spital ca-mi era teama ptr bb. noroc ca m-am dilatat rapid fara perfuzii sau altele, la ora 8 aveam 6cm fara dureri, la 10 aveam 9 si incepusera ceva contractii, la 10:40 nascusem. si mi-a zis dr la inceput ca daca nu vrea bb sa vina, o sa-l scoata ei, ca fara lichid intra in suferinta fetala... si saracul meu sot cu gura cascata la ce-i spuneam...
racusor, sa creasca Andrei mare si sanatos, sa-si bucure parintii in fiecare zi si voi sa fiti o familie fericita...
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 ca sa vedeti ca nu are legatura alimentatia naostra cu colicile lui bb - la Eric am respectat tot ce-am gasit scris ref la alimentatie...n-am mancat multe, doar ca sa nu faca colici...cu toate astea, ne-am chinuit cu ele 3 luni noapte de noapte de am crezut ca innebunesc...acum cu Filip, mananc orice...si piciu e bine mersi, n-are colici...deci nu vad legatura...sincer... |
asa e cu colicii! vecina mea i-a dat exclusiv lapte praf de la o luna si plangea de trezea cartierul saracutul baietel... acum are 6 luni, a scapat...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
bumblebee spune:
L-am vazut pe Radu, offf, ce frumos! Tina mama, tu arati super!!
Alina 36+ cu
gargarita
rodyka spune:
crispro, am uitat sa laud camera lui bb!!! super frumos! la cat iti place tie verdele...
carmen, de salonul ala nu mai zic nimic... iti vine sa tot stai pe-acolo
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
bumblebee spune:
Michelle, sunt de acord cu tine... cred ca de asta am asa un gust amar, mi-as fi dorit totusi sa fie decizia lui.. dar, nu-mi mai bat capul, chiar daca sa vezi la sarcina viitoare, cand i fi vorba de VBAC parca si vad ca n-o sa am cu cine.
Despre arsuri mai fetelor, nu mai zic nik, ma insotesc de muuult timp. Am incercat si cu miere, si cu Rennie, am renuntat si la laptic seara (ca am auzit la Oana Cuzino ca de fapt nu face bine) oricum dau si ce mananc tot am, asa ca, bag de toate, pai da, daca tot e bal, bal sa fie!
De Pufescu mai stiti ceva? Ori sunt eu mai uituca, dar chiar nu mai stiu nik de ea Si sunt sigura ca mai sunt burtici care au absentat...
Alina 36+ cu
gargarita
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Neata BINE AI VENIT PE LUME MATEI!!!!! SA FII SANATOS, CUMINTE SI SA ITI FACI PARINTII MANDRI DE TINE!! Eu intotdeauna am avut o pb cu ziua de nastere, cum sunt nascuta a2a zi de Craciun, nu am avut niciodata tortul meu( ca erau multe prajituri de la Craciun), cadourile se cumulau, etc. Si intotdeauna m-am gandit ca e bine sa ai ziua ta de nastere, care sa nu fie cumulata cu alte zile... Am facut paralela asta, ca ma gandeam ca e bine ca Matei nu s-a nascut in aceeasi zi cu tatal lui...are ziua lui, nu e ziua lor. Asa gandesc eu, care sunt patita... Sorina, va cam tine pe jar delfinasul vostru. Paula, 37+ cu , AMR 18 zile |
Si eu am aceeasi problema, nascuta pe 30 decembrie cand toti sunt ori in pregatiri, ori pe drumuri.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 35+ Iulia Alexandra
bumblebee spune:
Desi nu am experienta personala, am vazut la finuta mea cum saracuta se chircea de durere de burtica si maica-sa nu punea leguma sau fruct in gura sa nu fermenteze... Si o alta prietena baga si pepene si de toate si o singura data am auzit-o ca o sa pape mai putini struguri ca parca era mai suparat ca de obicei bbloiul...
Cred ca o sa incerc de toate, dar va rog sa ma credeti ca eu o sa mor de foame daca nu o sa mananc fructe si legume
Alina 36+ cu
gargarita
racusor2010 spune:
Gata, am venit de la maternitate...am facut vaccinul BCG...dar lenesul meu, care ziua doarme si noaptea e flamangios si are chef de vorba, nu a plans si nici nu s-a trezit
tre sa vad cum ii schimb programul ca nu e a buna...noaptea doarme la mami ep burtica ca sa doarma si mami, ca altfel caraim toata noaptea noi vorbim, nu plangem, dar e noapte totusi si ziua papa putin si doarme....spre seara ce il apuca si pe el trezitul..
na, ca a deschis ochisorii...sa vedem cand incep urletele de foame asteptam pediatra acum sa ne vada cum am crescut
larisa, carmen, bumbleeblee, michelle, mycya, laurica multumim de urari! imediat va tineti si voi delfinasii in brate si sa vedeti ce repede trece timpul..larisa stie deja
Carmen, ce frumos arata rezerva...nici nu zici ca e la spital
larisa sper sa ii treaca raceala fetitei si sa petreaca frumos de ziua ei!
Oana recuperare rapida, sa ai laptic mult si sa ai un bebe sanatos, mancacios care sa va iubeasca mult de tot! la multi ani lui tati de Matei
aa, sa va zic....stateam la rand la maternitate la vaccin si ne intreaba un bunic: "azi ne externam?" eu ii zic nu, azi facem o luna
mami de brotacel Andrei Ioan
Mycya spune:
Bumblee eu lapte nu mai beau pentru arsuri de pe la 24 de saptamani cand i-am spus doctoritei si mia atras atentia ca mai rau face dupa.eu iau pastile ca altfel nu as putea dormi noaptea, ziua evit cat pot de mult si daca nu ajung sa e bine.
Bianca 35 + Andra Maria
SabrinaLia spune:
Treceti-ma si pe mine in clubul vostru de arsuri.
Eu inca mai am din cind in cind.E ,mai am putin si scap.
Otilia ,dar la voi se face eco rar..Eu una as fi ingrijorata moarta daca asa face eco asa rar.