BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (158)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/michelle1981/michelle1981.jpg)
michelle1981 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SabrinaLia La mine bb sta cu capul in coaste si e cu spatele pe partea stinga.Ieri la cit s-a fitzit pe acolo am zis ca poate s-a intors cu capusorulin jos.De unde ca azi dimineata mi-a dat un picior in partea de jos si uite asa mi-am dat seama ca e tot in aceasi pozitie. 36+ wow ,mai am putin ![]() ![]() |
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Si eu am incercat cateva "tehnici" de intors insa fara niciun rezultat. Probabil daca ma apucam mai devreme.. pe la 31-32 saptamani...
![](chatterbox.gif)
Resurse:
17 Ways to turn a breech baby
The inversion. Tot pe site-ul asta am gasit www.spinningbabies.com/baby-positions/belly-mapping" target="_blank">Belly mapping, un articol despre cum poti sa iti dai seama de pozitia bebelusului.
Si eu inca mai sper sa se intoarca pe ultima suta de metri, dar la cat de lenesa e ma indoiesc ca o va mai face.
Si oricum chiar daca se intoarce tot nu avem garantia ca vom naste natural.
![](bang.gif)
Mihaela,
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
AMR 3+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui ochidut Felicitari Oana, recuperare rapida, laptic mult si bebe sanatos, mancacios si fara colici!! Si La Multi Ani sotului, azi chiar e cea mai frumoasa zi din an pentru el! Racusorule, unde ai facut vaccinul, la CMU? Medicul tau pediatru e tot de acolo, cat de des vine sa vada copilul, esti multumita de ea? Parca nu ma simt impacata cu medicul nostru pediatru, a venit acasa, a vazut bebe, mi-a raspuns la toate intrebarile, a avut rabdare, dar totusi ceva nu mi-a inspirat incredere. Am sunat-o o data cand a facut diaree Larisa si mi s-a parut cam repezita la telefon si oarecum iritata..... Ma gandeam la abonamentul de la CMU pentru copii, dar pe site nu inteleg exact ce si cum... ar trebui sa merg pana acolo cred. Larisa iar are o zi din aia "terminatoare" cand adoarme la san la fiecare masa si cum o pun jos incepe sa planga din nou ca vrea papa.Asa a facut si azi noapte. Dupa fiecare supt incerc sa ma mai mulg si sa ii dau si ce iese cu pompa; dar mai mlt de 20 nu am colectat. Racusorule,,nu stiu cum ai tu timp de altele, ca eu pana ii dau san, sta agatata de el, mai doarme, mai suge. Dupa, o pun jos, ea plange, eu ma mulg... apoi ii dau ce am muls sau daca nu e deloc completare, o sterg la gurita, regurgiteaza, mai schimbam un pampers, apoi spala sterilizeaza pompa si alte celea, mai strang dupa mine........ si deja sunt franta....eventual mai verific un mail sau ceva pt birou, un telefon si deja se face vremea sa manance din nou. Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
sa le luam pe rand..nu prea mai am timp de altele...pentru ca flacaul meu mananca din 2 in 2 ore aproape daca papa la san...doar cand ii mai dau completare ca nu mai are ce suge la san doarme 2ore jumate...
dar eu nu ma mulg, pentru ca oricum mananca des..nu stiu daca fac bine sau nu
![](chatterbox.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
mai zicea ca daca il lasi numa la san o sa inceapa sa curga mai mult lapte, dar in acelasi timp ca al nostru e mic si nu are rezerve, de asta cere asa des de mancare si noapte si zi..deci cum sa il las fara completare?
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
mie imi place de ea, imi arata, imi explica, are rabdare...
![](olala.gif)
![](floare.gif)
dar la CMU am fost pentru BCG ca acolo am nascut, de asta...era in pachetul de nastere. pe tine ar trebui sa te cheme unde ai nascut, chiar daca ai nascut la stat, asa ar fi normal...
si sa iti zic cum fac eu mancare? ce e mai usor, adica pulpite la cuptor...si asta am facut ieri pentru ca ploua si nu am iesit afara..nu mi-a luat mult sa le pun, apoi am dat focul la mic si a oprit tati focul cand a venit de la serviciu...ca eu alaptam copilul...curatenie o sa faca tati in weekend..si o sa o mai chem pe mama pentru mancare...pana ajunge piticul la 3 kile jumate - 4 ca sa se regleze cu masa, cu somnul...
cam asta e si programul nostru...trebuie multa rabdare..multa multa..si cu alaptatul, pediatra tot zice ca o sa vina lapticul ala mult, ca eu am lapte..dar totusi copilul nu se satura
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](mamica.gif)
racusor2010 spune:
Am fugit in parc..mai vad eu cand mai am timp sa intru...
aa, si nu are diaree..desi semana cu ce ziceai tu ochidut..dar a zis ca arata asa pentru ca e combinat lapte praf plus lapte matern...
de la laptele matern face repede, ca e usor digerabil, dar "textura" e influentata de laptele praf...
a zis ca e ok...
aaa, si sa il iau mai putin in brate, sa il mai las sa planga...ca e deja naravit plus ca daca plange asa aparent fara motiv e posibil de la gazute...chiar daca noi credem ca le-a scos, pot sa mai fie razlete care le dau dureri mari..si cand ii pui la san sau le dai biberon se linistesc, dar cand ajung in pat, iar gazutele ii supara..la fel daca ii tii pe pielea ta, se linistesc....
mami de brotacel Andrei Ioan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_goga/sorina_goga.jpg)
sorina_goga spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Hello gagici!!! Racusor LA MULTI ANI lui Andrei!!!!! Oanna,felicitari,recuperare rapida si mult laptic.Bine ai venit pe lume bebe Matei Marius,sa fii cuminte,sanatos si papacios.La Multi Ani si sotului,a primit cel mai frumos cadou din lume!!!! Sorina te astept cu vesti bune,macar tu!!! Te-am cautat azi cu privirea prin triaj,eu am ajuns pe la 9.30 aprox pe acolo,insa nici o creatza cu burtica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
la 9.30 eram plecata!!! vesti bune..... offf... eu inca mai sper poate poate in noaptea asta sau maine isi face aparitia si delfinasul meu sa nasc cu a mea doftorita, daca nu cel tarziu marti facem inducere. am plecat plangand de la spital.
![](bang.gif)
![](plang.gif)
in fine am bocit pe strada pana la masina, m-am racorit, m-am urcat la volan si am facut o plimbarica de relaxare.....
acum mai am o speranta dar de duminica o sa ma apuce crizele de suparare la gandul ce ma asteapta.
asta e, cu DD inainte si o sa trec si peste asta!!!
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_goga/sorina_goga.jpg)
sorina_goga spune:
LA MULTI ANI ANDREI!!! (RACUSOR), sa cresti mare si sanatos!!! FELICITARI OANA!!!!
BINE AI VENIT MATEI!!!!
40+
Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...
anagia spune:
Am fost azi la monitorizare si inca nimic. In ritmul asta nu cred ca or sa inceapa contractiile.
Dr a zis sa mai stau pana miercuri,dupa cum a iesit monitorizarea, dar daca vreau pot sa ma duc maine ca este de garda sa imi faca niste calciu, a zis ca altceva nu, daca incep contractiile ok ma interneaza sa nasc, daca nu mai stau pan amiercuri. Dar eu sunt tare nehotarata si obosita, in ultimele 3 zile am fost de doua ori la Bucuresti.
Parca nu m-as duce maine, dar imi e teama ca ajung tot la inducere si nu stiu daca mai poate sta dupa mine daca nu e de garda . Chiar nu stiu ce sa fac.
La ce dureri de burta am avut in timpul sarcinii nu credeam ca ajung la termen., si acum iata ca nu mai nasc
la prima sarcina mi s-a rupt apa cu 4 zile inainte de termen, nu stiam cum e sa ajungi la termen si sa astepti
Sorina vad ca e si ea stresata ca si mine.
georgiana 40+ cu
&
amalia (06 august 2006)
aelita spune:
OANA,Felicitari !!! Bine ai venit pe lume,Matei !!! imi pare rau ca v-ati chinuit atat..
Recuperare rapida ! La multi ani,tati !
SORINA daca ai contractii,si ai avut mereu,eu zic ca vei naste fara inducere,va veni momentul si va iesi.contractiile astea ajuta mult la momentul nasterii,sa vina repede si de la sine.
RAMO si eu ma chinui cu arsurile.vezi ce iti da medicul,eu iau ceva de aici,si imi mai trece.
RACUSOR oaaaaaaaaau o lunita deja ???? sa iti creasca mare baiatul !!! ati cam trecut greul
PUIUT MIC deci a functionat pompa aia de apa,a meritat ! bravo ! de acum ,daca ma ploua,macar sunteti cat de cat pregatiti,dar sper sa nu vi se mai intample,mai ales cand vine bebe si oti fi plecati..
BUMBLEE cum sa nu mananci frtucte si legume?? s-a mai vorbit pe aici,hai,sa zicem ca nu manaci chiar de toate,dar FRUCTELE si LEGUMELE sunt importante si neaparat trebuie mancate in timpul alaptarii !!! se pot evita chestii nocive,picante,care baloneaza,care constipa,care dau diaree,etc,dar nu fructele si legumele !!
VICTO ia sa vezi ca vine singurel !!! cand vrea el,de ziua lui
Citat: | ||
citat din mesajul lui Otiliav
Si eu am tot zis dar nu ma crede lumea. Dupa cezariana, pe foaie de externare primul motiv era ca vezi doamne bazinul meu a fost prea mic si turtit/aplatizat, ceva de genul asta. Si minune mare, am nascut dupa 4 ani natural, copil cu acelasi perimetru cranian ![]() Ai fost azi la monitorizare? Cum mai stai cu tensiunea? |
CARMEN-
Grija mare cu fustele lungi, eu cu rochie lunga pe o scara rulanta intr-un mall, s-a prins in scara si a trebuit sa o taiem/rupem ca sa pot pleca m-a ajutat lumea sa nu raman in fundu' gol, 2 barbati trageau de material sa-l rupa ca scara rula in continuare |
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Spitalul ala e de vis,zici ca nu e adevarat !!!!!
asa ca marea mea grija era sa nu-mi strice viitoarele haine noi |
DRAGAICA haha cica la ea spitalul e ca din Harry Potter
![](icon_smile_big.gif)
ADRIANA- imi pare rau ca suferi cu taietura ! sa te recuperezi repede !!!
![](pupic.gif)
Cat despre dimensiunea copilului estimata ecografic, pot spune ca eu am ramas fara cuvinte cand am aflat ca bebelina mea are de fapt in realitate doar 2850g, iar eco de 37 sapt arata ca ar avea inca de atunci 3100g. Eu nu mai cred in ecografii. |
normal ca as face cezariana cu motive clare,nu as risca ,dar doar dupa criteriul asta,ca arata ecograful o greutate,nu.
aici de aceea nu ne dau greutatea,tocmai pt ca ei spun ca e irelevanta,ca nu poate fi exacta,ca se pot face greseli,si nu e un criteriu bine intemeiat pt o cezariana.
stiu ca au mai fost cazuri de cezariene din cauza de copil maaare,si defapt a avut sub 3 kg ..
in plus,aici nu se mai face nici o ecografie de la 34 saptamani8eu am avut-o deja pe ultima),si daca nu nasti pana la 40s prinzi monitorizarea,fara eco,deci acolo nu se stie greutatea.
asa ca la nastere nu stie nimeni greutatea copilului,se hotaras de cezariana in timpul travaliului,daca vad ceva in neregula.
asa ca ma gandesc ca nu ar risca ei cu toti copiii.
ANAGIA stiu cum e,ca si eu eram stresata ca nu mai vine,sper sa vina si la tine singurel fara interventii ,zilele astea !!!!
![](pupic.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](zana.gif)
![](copilas.gif)
tina_80 spune:
Mi-am facut timp si ma uit la pozele cu burtici...numai din cauza lui Crispro, ca ea m-a facut curioasa
Crispro!!! Unde ai pus 20 si ceva de kg? Esti o burtica tare frumusica! Arati superb!
Mycya, la fel de frumoasa ai ramas!
Ramo, casa de piatra!Mamica frumusica, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de bebe!
Katalina, ce bine ti-a fost la mareee!
Arati super! Eu ma topesc cand iti vad baietii si tu in mijlocul lor insarcinata! Fa-ti mai multe poze ca-ti sta tare bine in formula asta
Pup baietii, ca mor dupa ei...mereu ii arat si sotului
Puiutz! Sexy mama!
Bamboleta, ce burtica si mamica frumusica!
Bubulino, in sfarsit am vazut si la tine o burtica!
Oricum ramai manechinul odiseei! Arati f bine!
Carla, ce burtica mare si frumoasa! Abia astept sa vad poze cu perechea odiseiei!
Michele, arati f bine si cred ca n-ai pus multe kg
Pe mine nu ma mai incapeau nici o pereche de blugi de prin luna a IVa, iar acum nu am curajul sa ma probez, inca!
Otilia, Cris, frumoase burtici! Tare plimbarete mai sunteti
....mai aveam de comentat dar Raducu da semne sa se trezeasca
tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010
Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/coteasca/coteasca.jpg)
coteasca spune:
Michelefructe mi-e teama sa mananc, am incercat o piersicuta si a facut copilul diaree, cat despre legume mananc dar cat mai putine, de ex am o supa de pui strecurata.
In rest va doresc numai bine
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dragaica/Dragaica.jpg)
Dragaica spune:
citat din mesajul lui aelita DRAGAICA haha cica la ea spitalul e ca din Harry Potter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vorbesc serios, uite o poza de pe Wiki
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Royal_Victoria_Montreal_archival.gif
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
![](baietel.gif)
AMR 3 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
![](icon_smile_big.gif)