Aradence DC (145)
Raspunsuri - Pagina 14
Somleac spune:
Mama ce de ati mai scris, sper sa nu uit cui si ce vreau sa raspund.
In primul rand despre noi. Matia e ceva mai bine in sensul ca de azi dimineata n-a mai avut nici un scaun, dar tot n-a mancat nimic. Atata bai sa fie. Eu nu o iau prea in tragic , obisnuita sa ma uit intotdeauna la partea plina a paharului vad si in bolile astea o parte din bucuria de a trai, adica ma bucur ca ma confrunt cu astfel de boli ( raceli, viroze) si le primesc cu zambetul pe buze, gandindu-ma intotdeauna ca adevarata suferinta sta acolo unde sunt boli grele incurabile. Na sper sa si pricepeti ceva ca m-am cam dat pe dupa minte.
Am fost din nou la biorezonanta. S-au ameliorat o gramada de lucruri, cum sa va zic de la un punctaj de 60 am ajuns undeva la 40, idealul e 0.In schimb ce ramane destul de nasol e oboseala cronica si insuficienta pancreatica. Na am luat o alta plasa de tot felul si continui tratamentul.
Sunt in pregateala mare ca-mi vin maine copii, asa ca gatesc, fac curat.....abia astept.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
Somleac spune:
Na l-am trimis pe ala sa nu-l pierd.
Milly super gradinita, banuiesc ca si pretul e pe masura.
Alina da au fost cazuri de raie, cam 30, inca de la primul val de caldura. Stiu de la cineva care lucra pe strand.Cica nu au bani sa cumpere substante dezinfectante asa ca...... Cum esti cu operatia?
Maria Rubi imi place ce scrii, asa si trebuie iti tin pumnii sa fie totul bine. Am primit mesajul tau dar n-am avut timp nici sa mor.
Moni bine ca nu-i infectie. Ciudat mai e si organismul asta al nostru.
Alina a combinatia asta suna super. Mie mi-a placut tare mult de Andron dar faptul ca era tare greu accesibil m-a determinat sa merg la homeopatila.
Gabi voi cum sunteti? I-a mai scazut lui Cipri febra?
Anca 16 daca zona e aspra s-ar putea sa fie dermatita atopica. Consulta un dermatolog si incearca sa folosesti produse cat mai outine pentru pielea bebelusului, din gama dermatocosmeticelor ( Mustela, Klorane) Mustela stiua ca au produse speciale pentru dermatita atopica.
A , tot am vrut sa va spun. Citesc o carte suuper. Evanghelia dupa Pilat de Eric Emanuel Schmit ( sper ca l-am scris bine).
zbor la treburi.
gabitzica spune:
Ada imi pare nespus de rau ca ai trecut prin asemenea experienta. Ai dreptate, nu exista o varsta potivita sa iti pierzi mama, si mai ales in felul asta. Si cu atat mai cumplit cu cat ai fost la o varsta la care ai priceput ce se intampla. O imbratisare mare de la mine
Miha, la MM nu cred ca a fost moment de ratacire, pentru ca a mai avut o incercare esuata acum 3 saptamani, deci a fost premeditare. Si nu o judec eu ci cel de sus o va judeca.
Cristina bine ca ai reusit sa te programezi la biopsie
Eu sunt ok. Cand sunt altii mai bolnavi nici nu pot sa ma gandesc la mine.
Cipri tot nasol e, il doare capul ingrozitor, are febra si e plin de bube, ca nu ai unde sa pui un deget.
Moni stii ca blocajul limfatic se poate rezolva prin reflexoterapie. Bunica lui Cipri a facut masaj reflexoterapeutic 25 de ani,nu mai face de vreo 5 ca e foarte batrana. A rezolvat un copil care avea asa ceva dupa cateva sedinte de masaj.
ILDI25 spune:
Saluatre
Dau si eu un semn ,n-am citit nimic dn urma ,doar m-am intalnit cu Gabi si mi-a zis cateva vesti nu prea bune ,despre Moni si Cristina ,sper ca sunteti bine ,sunt cu gandul la voi .
Noi luni am ajuns acasa din vacanta cu copii si acum am terminat de facut bagajele pt vacanta fara copii pe la 3 plecam ,sper sa fie ok.
In concediu a fost bine am facut de toate am fost sa le salutam si pe Babe la Busteni ,ne-am balacit de ne-am inmoiat ,am avut vreme buna cu 2 zile de ploaie din 8 ,e acceptabil tinand cont de vremea asta schimbatoare , cand ne-am intors am venit pe Transfagarasanul ,ne-am batut si cu zapada ca acolo mai e din belsug .Asa ca intr-o singura zi ne-am si topit de cald, k dupa cateva ore sa facem bulgari de zapada. Copii s-au simtit f bine ,asta e cel mai important ,nu conteaza unde mergi ,important e sa vezi bucuria din ochii lor ,faptul ca poti pt doar cateva zile (din pacate) sa le dedic 24 ore din 24 doar lor ,fara sa-ti pese de nimic altceva si pt mine a fost fain ca n-a trebuit sa fac de mancare ,oh ce bine-i cand esti servit
Inchei ca merg sa ma intind putin, ca plecam imediat si ziua-i lunga
Va pup
monica70 spune:
ILDI ma bucur ca a iesit asa fain vacanta! Distractie placuta in urmatoarea
GABI da am citit si eu ca e buna reflexo,sper insa sa nu fie cazul sa apelez la ea.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
Claudelu spune:
neata!
azi va servesc nu doar cu
Ada, multumesc!!!!! ai fost prima
Claudia si Raul-Andrei
adablackcat spune:
Hihi, ma gandeam eu! La multi ani din suflet! Sa fii fericita iti doresc, si sanatoasa mereu!
Cristina rubi, tin pumnii sa iasa negativ la biopsie. Fetele ce fac?
Gabi, multumesc de big hug! Era de asteptat sa fie asa la Cipri. Insanatosire grabnica sa-i transmiti din partea noastra. Ce face toata ziua? Sta in pat cu laptopul in brate, sau nici de ala n-are chef?
Flavia draga, tu unde ne-ai disparut? Asa ocupata esti la job?
Ildi, te invidiez pentru concediile tale! Ma bucur mult ca ati avut asa vacanta reusita! Si eu vreau sa merg pe undeva cu copiii, sa simta si ei vacanta asta de vara.
Moni, am uitat ieri sa ma opresc la Stoica cd am iesit cu copiii de la gradi, asa intentionam. Dar ma opresc azi. Are ceva daca ma duc fara programare? Ca fara bilet de trimitere sigur merg, ca nu prea dau de dr. de familie. Cred ca ma mut cu totul de la ea. Alina m, voi mai primiti?
Miha, pe Matia. Fain ca-ti vin copiii mari acasa. Cred ca si Vic si Matia se bucura mult.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Somleac spune:
Clau Sa ai parte de toata bucuria lumii, sa te iubeasca sotul si cupilu si toti cei care iti doresti tu.
Miillyy spune:
La multi ani, Clau! Multa fericire, dragoste cat cuprinde si mai ales sanatate!
Miha, imi place atitudinea ta fatza de boli. Asa si trebuie, sa reactionezi doar cand e ceva grav. Eu inca nu sunt asa "cool", inca ma agit cand apare ceva...nu stiu de ce cand am copiii bolnavi ma simt uneori neputinciosa si ravasita, iar increderea in sistemul nostru medical nu ajuta nici ea...
Gradi nu e asa scumpa cum ma asteptam, poate si din cauza ca acum e scoala de vara. 150 euro cu masa de pranz inclusa.
Ildi, ce frumos povestesti tu de concediu acolo! Eu nu mai am prea multe zile, ca am avut concediul de maternitate, deci m-am relaxat destul .
Mie tare mi-e mila de MM, e oribil sa te simti urat si neimplinit, despresia asta e boala grea, am avut si eu momente si nu mai esti tu insuti, cand te uiti inapoi nu iti vine sa crezi ca puteai gandi asa. E trist ca totusi familia nu a ajutat-o mai mult. Cred ca sotzul trebuia sa sesizeze si sa faca ceva, sa o duca la psiholog, sa faca terapie, mai ales ca mai avusese o tentativa.
In alta ordine de isei si eu trebuie sa imi misc fizicul la doctor, ca am o durere retrosternala de vreo 2 ani, ca o apasare, mi-am facut ekg si nu am nimic la inima, dar tot nu-mi trece. Ma duc la un medic internist, poate ma orienteaza ce am de facut.
Va doresc o zi buna!
maria_rubi spune:
La multi ani, Clau! Multa sanatate si fericire iti doresc!
de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009