Aradence DC (145)
Raspunsuri - Pagina 13
cristinacsa spune:
Doamne, Ada, nu am stiut prin ce ai trecut...Te imbratisez...
Cristina, ma bucur ca esti optimista, trebuie sa fie bine.Tinem pumnii sa iasa bine biopsia.Ce iti mai fac fetele?
Si eu am fost socata cind am auzit de MM...
Moni, iti tin pumnii...
Am vazut si eu pozele, foarte faine...Ada, nu ne inchiriezi trambulina?
Miha, cum mai e Matia?
Gabi, sanatate si voua.
Cristina si gemenele
ancapolgar spune:
Imi pare f rau sa aud atatea lucruri dureroase si pe aici.
Cristina, Doamne ajuta sa fie totul bine pana la urma!
Ada, sunt de acord cu tine. Nici eu nu pot ingelege un astfel de gest, l-am vazut mereu ca unul egoist si las, dar nu as putea judeca pe nimeni... Si eu consider ca adevarata provocare nu e moartea, ci viata, sa reusesti sa ii tii piept cu bune si cu rele. Si eu sunt o fire cam depresiva, datorita temperamentului predominant melancolic, dar mereu am considerat ca nu as avea dreptul sa fac asa ceva, daca eu ca persoana nu as mai avea niciun motiv sa merg mai departe, as trai prin copilul meu si tot nu as recurge la un gest atat de radical. Nu scriu f des nici pe aici, pt ca uneori simt ca trebuie sa astern cuvinte doar atunci cand am ceva de spus, iar cateodata cuvintele mi se par goale si inutile...
Miha, imi pare f rau ca e asa bolnav Matia, va doaresc multa, multa sanatate!
Pt. MM am plans putin, pt ca, cantecele ei mi-au mangaiat visele copilariei si am simtit ca am pierdut parca un vechi prieten, si totusi, atatia ani, ne-a daruit cu drag vocea ei frumoasa...
Eu in ultimul timp am ajuns la concluzia ca, din pacate, am fost invatati sa traim pt aparente si nimeni nu a stiut sa ne invete sa cautam lucrurile pe care noi ni le dorim cu adevarat, care ne incarca psihic cu energie pozitiva si care ne ajuta sa trecem mai usor peste greutati. Nu condamn pe nimeni pt asta, pt ca asa a fost societatea, vremurile, inaintasii nostri de multe ori nu au avut timp sa se gandeasca la asa ceva.
adablackcat spune:
Va multumesc pentru ganduri. Anca, ai dreptate. Pentru mine nu mai conteaza de mult gura lumii...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Miillyy spune:
Hai ca nu am disparut! Dar sunt tare ocupata...Plus ca atatea vesti rele in jurul nostru, parca mi-a trecut cheful de orice.
Cristina, cred ca e tare grea asteptarea, dar nu trebuie sa te ambalezi prea mult pana nu ai rezultatul concret. Sa dea D-zeu sa nu fie nimic!
Monica, sper ca te simti mai bine dupa antibiotic, e nasoala starea asta febrila, mai ales pe caldurile astea.
Ada, e tare trist prin ce ati trecut. Si mie mi-a murit tatal tanar si stiu ce inseamna durerea asta. Ma gandesc ca e cu atat mai greu in conditiile vostre.
La gradi Montessouri e deocamdata bine zic eu. Adica copilul nu a reactionat negativ, nu il vad traumatizat de gandul ca tb sa mearga dimineata acolo, dar nici nu e foarte exaltat. Imi spune ca ii place, mai merge, dar nu prea imi povesteste multe. Incerc acum sa aflu mai multe jucandu-ne de-a gradinita (asa m-a sfatuit o prietena), de genul "eu sunt Mihnea, tu esti educatoarea, am impins o fetitza, ce se intampla, cum reactionezi?" sau "e ora mesei. Ce fac eu, ce face educatoarea?"
Gradinita e super, au un teren de 4000 m2, cu loc de joaca mare, piscina, animalutze (vor sa aduca si ponei) pe care le hranesc copiii, plante. Zonele de joaca au un fel de asfalt cauciucat. Vine teatrul de papusi de 2 ori pe luna la ei, au contract cu Panoramic gym pt inot, fac tenis cu instructor, engleza. Mancarea e buna, numai ca al meu nu prea mananca felul 2, numai supa si desertul si restul ne pun la pachet. Eu sunt foarte incantata, sper sa ii fie bine acolo. Daca ne place si pe viitor, il duc si pe Codrin cand o face 2 ani si jumatate.
Va pup si fug la treaba!
X-ray spune:
cristina trebuie sa fi optimista.asteapta biopsia nu-ti fa ganduri rele degeaba ok?
ada imi pare tare rau...nu am cuvinte...
milena sa sti ca acelasi lucru m-a ingrijorat si pe mine la eli,nu povestea nimic,plus ca ea mai si plangea ...dar e normal acum isi exerseaza memoria,nu stiu ce sa povesteasca din amintiri,doar asa cand le vine ideea.dupa multe intrebari zilnice am ajuns si noi la relatari mai amanuntite ceva ceva.acum toata lumea din casa joaca roluri eu sunt doamna ramo ea e doamna maia si tot asa.
miha am fost la o homeopata care a si facut practica cu andron si merge cam in aceeasi directie cu felul de a administra homeopate.fiind mai la inceput insa ii ia mai mult timp la un consult mai ales primul.ea are doi copilasi mititei,al doilea are doar 2 luni asa ca face consultatiile la ea acasa.e tanara e pasionata tare si asta vrea sa faca .maine sunt programata la andron,am facut programarea acum 2 saptamani.am cunostinte care merg la el si cand intervine ceva si nu e andron prin preajma merg la ea.cam asta ar fi variantele....multa sanatate lui matia,din pacate stiu cum e...
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
povestea noastra...
alinamoro spune:
anca16, daca-i pielea aspra la bb fa-l cu ulei de bebelusi sau crema (bepanten de exemplu). Bubitele poate-s de la caldura.
CristinaR, ma bucur ca esti mai optimista. Doamne ajuta sa fie bine rezultatul biopsiei!
Unde faci biopsia?
Aha, deci radiografie de col.cervico-dorsala n-ai facut... Ma gandeam ca ai facut si nu s-a vazut nimic decat la RMN...
La ce doctori ai fost aici in Arad pt. durerile de coloana?
Scuze ca te-am invadat cu intrebari.
Ada, imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva. Si Calin a avut o experienta similara...mama naturala a murit in accident de masina cand avea el 1 an jumate si prima mama adoptiva s-a spanzurat cand avea el 8 ani (calin era la ei de la 2 ani).
Moni, sa ne scrii ce-a zis Stoica.
Miha, imi pare rau de Matia saracutul! Multa sanatate!
O fi ceva viroza...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Este adevarat ca la strand au fost cazuri de raie? Stiti ceva? (asa mi-a zis un pacient azi, cica s-a inchis strandul)
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
maria_rubi spune:
Alina, am fost la fizioterapeuti la dr. Codreanu de la Ziri si apoi la dr. Patru de la Centrul Medical Eva, la reumatolog la dr. Murariu de la
Euromedic.
Biopsia sper sa o fac joia viitoare la Szeged, astept inca confirmarea programarii in cursul zilei de azi. In cazul in care trebuie asteptat mai mult de o saptamana pentru programare, incerc la Bucuresti. Sa vedem....
de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009
monica70 spune:
Am sosit si eu de la Stoica,cica e ok,nu e infectie,dar a zis sa continui cu antibioticul ala.Chestia e ca dupa ce mi-a scos firele s-a deschis putin si a tot curs limfa o zi,iar din momentul din care n-a mai curs a inceput sa ma doara locul si mana cand o ridicam,plus febra aia.Azi a inceput sa curga iar cate un pic ,dar nu ma mai doare,deci cred ca mai repede o fi fost un blocaj limfatic . Stare subfebrila vad ca mai am inca,dar cred ca deja s-a obisnuit organismul cu ea,ca ma simt relativ ok,nu ca marti seara cand m-a apucat prima oara si m-a luat cu friguri.In concluzie tot nu-s lamurita exact care-i hiba,dar daca el a zis ca se inchide singura si ca nu e infectie,asa o fi.
MILLY suna bine ce zici despre gradinita aia.Nici Diana care-i vorbareata nu povestea prea des ce se intampla la gradi,o mai tot intrebam eu.La ea noroc ca se juca toata ziua de-a gradinita,ea fiind "doamna" si eram super la zi cu ce se intampla in zona
ALINA raie la strand? Cum naiba,asta si din apa se ia?
CRISTINA tin pumnii sa rezolvi rapid si mai ales sa iasa ok rezultatul!
ALINA.A sanatate lui Eli
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
maria_rubi spune:
Am primit confirmarea, biopsia o voi face la Szeged joia viitoare la ora 9 ora Ungariei. Nu necesit internare, doar ma duc, ma impunge si ma lasa acasa, si se face sub control tomografic cu anestezie locala. Sper sa prinda anestezia
Moni, ma bucur ca nu e infectie!
Miha, nu am putut sa-ti raspund atunci, sorry. Cum sunt copiii?
de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009