adoarme cu mana in par
Raspunsuri - Pagina 2
luisa1983 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dana P
mi-a scapat sa mentionez personajul: OMUL MEU care a trecut de 40 de anisori. _ dana " Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." - Gabriel Jose Gabriel Marquez |
,da este foarte adevarat si adultii au acest obicei , asteptam sa ne spui daca fiul (fiica) a avut acelasi obicei(posibil mostenit de la tata),cum l-ai dezvatat, daca l-ai dezvatat. Vorbim despre copii ,nu-i asa?! Al meu este deja mare dar imi face placere sa citesc si sa-mi amintesc de acele vremuri! Copii cum bine spunea cineva aici pe forum sunt ,,mainile cu care ne primdem de Rai"!
Jasmin012 spune:
Vad ca multora le place sa doarma cu parul
Sincer, mie imi face placere sa-mi umble in par, chiar si ziua vine cateodata si-mi desface parul, daca-l am prins in clema, il apuca cu o mana ca si cum ar fi un buchet de flori si incepe sa miroasa, de parca ar fi trandafiri! Singurul moment in care pot spune ca ma deranjeaza putin este cand ne aflam in public si el imi strica coafura
Acest gest la persoane adulte e explicabil: e vorba de retrairea sentimentelor de siguranta, protectie, dragoste (sigur faceau la fel cand erau mici, cu mama lor), retrairea copilariei, necesitatea de a simti din nou, macar pentru cateva clipe ce simteau cand erau mici si fericiti). E ca si cum si-ar incarca bateriile, ca si cum s-ar umple de energie.
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
luisa1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Jasmin012 Acest gest la persoane adulte e explicabil: e vorba de retrairea sentimentelor de siguranta, protectie, dragoste (sigur faceau la fel cand erau mici, cu mama lor), retrairea copilariei, necesitatea de a simti din nou, macar pentru cateva clipe ce simteau cand erau mici si fericiti). E ca si cum si-ar incarca bateriile, ca si cum s-ar umple de energie. Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas |
Da Jasmin, asa este , este un ,,limbaj" de a-ti spune ca te iubeste , cunosc foarte bine situatia ,am simtit din plin sentimentul si sincer , mi-l voi aminti intotdeauna cu o foarte mare placere!
marutzu spune:
daaaa.... eu am parul cret si uneori din prea multa dragoste de fetita se apuca sa ma pieptene ea cu degetelele si mie imi place ca ea imi zike la sfarsit cand arat aproape ca si cruella devill ca sunt cea mai frumoasa, cateodata ma dragaleste asa si cand suntem la plimbare cand e obosita si suntem in vizita si eu trebe sa o culc imi strik parul, gen imi scoate toate clamele si ies din camera cu parul valvoi