Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (166)
Raspunsuri - Pagina 2
Reallaura spune:
Neata
Sis felicitari iubita! Ce bine e sa ai 3 nepotei! -adica 2 nepotei si o nepotica PAi ce facea Ilincuta mea in minoritate?
Doloress ms de vestile bune despre Victoria! Da Domnul sa o tina tot asa
Ali scumpa mea, vreme frumoasa la munte si sper sa-l gasisti pe Vladi echilibrat. te cred ca mori de dorul lui Ma bucur ca progresezi cu resto
Ca-EricAsa am fost si eu la a doua sarcina, pic de rabdare nu am avut...pe voi va tine caldura in casa, pe noi frigul. 5 luni nu am iesit din cauza zapezii, ca Mirci voia in brate si mi-era frica sa-l duc pe distante lungi.
DanaH ce frumos ca va pregatiti de concediu...Odo e tare dulce!
Ylari spor la treaba! Ar tb sa-mi cumpar si eu mixer, ca s-a stricat ala vechi si i-as face un chec lui Mirci...in fine...abia am ajuns la 62 de kg, tb sa mai dau jos 5-6 si eu ma gandesc la checuri
Cleo ma bucur ca a iesit bine papa nicolau.
Reallaura spune:
Ah, uitam
Adriana eu mi-am luat de la Debenhams o rochie neagra, stransa sub sani cu 3 siruri de pietre lucioase. E din voal, pe bie si are un pliu in fata. Cred ca e f nimerita sa mascheze burti. La Debenhams in mall Vitan. Era redusa de la 500 la 400 de ron.
cleo78 spune:
niatza. Azi mara s-a trezit urland la 6 juma, voia piine. Zau....
partea frumoasa ca la gradi nu a miorlait. Nu i-a convenit canu mergem in parc dar.. o sa mergem deseara.
adriana, uite inca cateva modele (ca idee, nu te uita la firma, ca mori cu zile la ce preturi au):
http://www.envy.ro/moda/Rochii/Rochii-de-seara/Rochie-de-seara-Fiona-11969
http://www.envy.ro/moda/Rochii/Rochii-de-seara/Rochie-cocktail-Bien-Savvy-9082
http://www.envy.ro/moda/Rochii/Rochii-de-seara/Rochie-de-seara-Zolla-8067
http://www.envy.ro/moda/Rochii/Rochii-de-seara/Rochie-6665
http://www.envy.ro/moda/Rochii/Rochii-de-seara/Rochie-6669
http://www.envy.ro/moda/Rochii/Rochii-de-seara/Rochie-de-seara-5649
http://www.envy.ro/moda/Rochii/Rochii-de-seara/Rochie-de-seara-5671
http://www.envy.ro/moda/Rochii/Rochii-de-seara/Rochie-de-seara-5670
http://www.envy.ro/moda/Rochii/Rochii-de-cocktail/Rochie-Florette-Mango-11496
iti tre rabdare, si sa nu te sparii la primele rochii probate... si mie imi lipseste, ma apuca frustrarea, cand vad cat de nashpa arat in unele..
acu... bafta la cautat.
Site-u de pe care le-am luat, e cu reclame... si va promova numai anumite magazine. Dar ca idee...
Sa ne zici ce si unde umbli, da?
Simonix spune:
Neatza fetelor
In primul rand, sar si eu cu felicitari pentru Simona - sa vina un bebenou fetitza sanatos si frumos
Eu una mai stau oleaca, deh, m-am lenevit, profitez de vara asta, de copil cuminte, dormicios, am zis. Deci start la bebenou - 1 septembrie hehe :) Cand o vrea el sa vina, sa vina, ca noi il asteptam cu drag, chiar daca Robertzone face fitze. Ieri cica a cam batut-o pe mamaie la cap ca unde e bebe nou, ca ala e patutzul lu' bebenou Cred ca m-am grabit nitel cu intrebarile astea delicate
Ieri ne-a venit foaie de la gradinitza unde va merge cupilul - mi s-o pus nod in gat... O sa faca parte din grupa de Tigrishori I-am zis si lui, iar acum din Obet Tigru nu se scoate hihi. Gradinita ne invita pe la ei pe 30 august, sa vorbim cu doamnele, sa vedem clasele etc etc - noi din pacate suntem plecati atunci si asa ma oftiiic ... In rest mi-au facut listutza cu ce sa ii duc copilului, ce vor face ei pe acolo, cum sa lipesc etichete pe hainutze si altele Uf ... Au creut si dosar pentru "lucrari" hehe :) Opil maaaaie, nu gluma :) O sa lucreze de numa !
Si la noi e ff cald, nu se mai poate sta afara in timpul zilei. Insa ieri am testat program de Romania, cum ii zic eu Copil iesit afara pe la 9 dimineata, apoi bagat repede in casa culcat la pranz (yyupiii - a dormit doua ore) si iesit in parc pe la 7 seara, cand era inca f cald. Am fost intr-un parc cu ditai structurile de catzarat si alunecat etc, e aproape de noi, la cateva statii de buz. Si am papat inghetzata, am socializat cu alti pui de romani si polonezi, era plin parcul. Ne-am intors pe jos acasa, la 11 seara Robert a biciclit de numa, e topit dupa bicicleta aia fara pedale, e in stare sa mearga non stop pe ea, baga o viteeeza, isi ridica piciorii, chiuie (sa va zic ca e cel mai galagios pitic ? Apoi cand e de bucurat, el stie cum sa le arate la toti ). Asa ca avem program de vacanta, mai greu e azi cu serviciul hehe dar lasa, ca maine am programat o iesire la maaaare la soaaare.
Fetele care ati fost la mare -pe mine ma streseaza ideea de soare mult - cum faceti ? Noi din pacate nu ne putem retrage la pranz, ajungem acolo pe la 10-11, si mai stam noi pe la vreo terasa, dar nu putem sta non stop acolo. O sa dam cu crema la greu, la' la micu ii trantim o umbrela si o piscinutza din aia gonflabila ... Si speram sa nu ne frigem prea rau.
Lori - felicitari pentru eco buna si iti tinem pumnii sa ramana fetitza
Cleule - iaca un pupic
Concediu placut fetelor plimbaretzeeee
Si inchei cu un mesaj de incurajare pentru Desiree si Victoria - sa fie totul bine
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Lorich spune:
Simo eu am patit o sperietura mare cu soarele; acumaaa depinde ce vreme aveti, dar noi pe o vreme nu super calda (na, inceput de iunie chiar morocanos), in singura zi mai calda, am stat un pic dupa 11, mai exact a adormit dupa ce a intrat in piscina si a cazut si s-a lovit, a dormit pe sezlong, sub umbrela, deci umbrela, el cu un prosop pe el si cremuit. Si s-a trezit cu ceva insolatie, cu niste ochi ce nu ti-as dori sa vezi ever. Si apoi febra vreo 2 zile.
Chiar nu aveti cum sa ajungeti mai devreme de 10-11 pe plaja? Cum am zis, depinde mult de vreme, dar daca e cald asa cum stiu eu ca e in iulie-august (aporpo unde mergeti la mare?) ...nu te-as sfatui sa fii pe la ora 13 pe plaja.
Oricum, sa aveti un concediu super cu tigrisorul vostru!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 12+
andreap spune:
Simona,felicitari!!!!!!!Pupam mamica curajoasa!Sa ai o sarcina usoara,la termen si un BB sanatos si la fel de frumos ca baietii tai!Si daca e sa plusez,sa fie cu rochita si codite..eu din pacate m-am oprit la 2..cred.Sotul sa nici nu auda..si parca si mie mi-e cam frica
Lorich,sanatate multa si sa ramana tot fetita!
Eu am pierdut asa de mult..ca uneori citesc si ma minunez cate lucruri noi pe aici..Nici nu mai stiam de Bblusii Laurei,ai lui Alysh..de noile..offf..sper sa ma pun la punct.Oricum,felicitari tuturor!
Elenuca,habar nu am cu ne-am molipsit!E clar ca sursa e aceeasi din moment ce sotul meu a facut si el varicela la 3-4 zile dupa mine.daca lua de la mine,dura 2-3 saptamani pana ii apareau,nu?Mariuca a fost mereu cu noi..din fericire deocamdata e OK.Vaccinate nu sunt,ca mama lor e idioata (uneori).Vinerea trecuta,dupa ce mi-au aparut mie bubitzele,a fost Sebi la Infectioase cu ele sa le vaccineze,dar dt.a recomandat sa nu,ca oricum era tarziu.apoi am citit pe net ca se putea..naiba sa mai inteleaga.Cert e ca ma rog la D-zeu sa nu faca.
Eu sunt OK,am mari sanse sa plec marti la Istambul.Imi doresc sa fac asta,ptr.Maria,ca prea se atreneaza.are antrenemante in fiecare zi,sambata un spectacol la Polivalenta.ii place tare mult sa danseze.
Am concediu medical pana pe 21..mi-e putin teama de controalele astora..sper sa scap!
Pe 4 august am bilet la mare..dupa ce mi-am inceput munca cu un CM prelungit,nici nu stiu cum sa mai aduc vorba de plecat la mare..ca sa nu va mai zic ca sotul meu mi-a luat bilet si al Felix,din 16 August(ca le-a mers tare bine fetelor anul trecut acolo..)..el credea ca mai sunt acasa ca anul trecut,sa ma plimb toata vara..acum ma gandesc cum trimit fetele cu bunicii la Felix,ca-i drum lung cu masina iar cu avionul e fff scump.
o sa vedem noi cum facem..ce probleme am si eu
Sara e bine,fericita ca e inconjurata numai ea de atata atentie...nu-mi inchipuiam acum 5-6 luni ca o sa vb cu ea la telefon fara sa urle dupa mine!A fost ieri la dermato ptr.bubitele alea de pe fundulet,i-a dat o alifie si cica sa o tinem fara pampers!pai o schimba saraca soacra-mea din 5 in 5 minute,ca ea nu are nici un gand de olita!
promit sa pun si poze cu ea,dar trebuie sa le fac..eu sunt cam lenesa la facut poze..oricum dupa ce ne reintregim familia,promit sa-i fac cateva ptr.voi
o zi buna
Simonix spune:
Lori - uf, de astea mi-e teama ... Nu mergem in concediu, ci doar o zi, sambata, la marea noastra belgiana. Vremea ce sa zic, a fost ok pana acum, e canicula (adica se invarte pe la 30 si ceva de grade), soare mult (io nu am vazut asa cer in Belgia pana acum). Nu prea avem cum sa ajungem inainte de 10-11, caci facem cam 1 ora si juma pana acolo, depinde de loc. Si nici nu il scol pe copil la 6 dimineata. Oricum faza e ca indiferent cand ajungem, tot va trebui sa facem ceva in orele alea de pranz ... caci nu avem camera la hotel, ci pur si simplu ne urcam in masina, mergem colo si ne intoarcem seara. Hmmm... mai videm ...
Andreea - nici noi nu stim de unde a luat Robert varicela cand a facut, la cresa nu avea nimeni, sotzul meu care (teoretic) nu a facut varicela, nu a luat (acum facem analizele sa vedem de ce nu a facut-o )
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
cleo78 spune:
simonixule, umbrela, prosop, carutul, creme, apa de baut, cana peferata, un tricou de al tau alb sa il pui pe el.
Alearga-l, baga-l in apa pana e rupt de ooboseala, la 12-1 sa pice de somn si sa doarma pe prosop,sau in carutz la umbra umbrelei
simonixu, poa al tau husband o fi facut boala in cupilarie si s-a uitat ... se poa face un test de linishtire daca e ori ba imun.
andreeap, ti-ai facut manichiura si pedichiura? mie mi se pare culmea rasfatzului sa apuc sa mi le fac pe indelete... si m-as uita la neshte seriale la care visez de ani de zile... si citi neshe cartzi care is prafuite.... dar am facut boala in copilarie, si tzin minte ca m-a pus mama in camera cu olitza cu tot, si un carton peste. Era iarna. Si stateam singura acasa...
Lorich spune:
Simo hai, ca-s cicalitoare rau azi, da' e mai safe sa-l scoli mai dimineata, eventual ii culci cu body-ul de plecare, sa nu-l zgandari prea tare. Si ca divertisment la orele toride, un mall/bazar, io stiu ce-o fi pe acolo...macar intre 12,13-15.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 12+
andreap spune:
Cleo,da' stii care-i culmea rasfatutlui?sa stau singurica atatea zile cu sotul meu..adica sa ne plictism in 2.stiti ce face el acum?a gasit un fazan in congelator si cauta retete sa-l prepare..adica el sa-mi spuna cum si eu sa-l prepar
eu una zilele acestea m-am desfatat pe..net!pai cand o sa mai am eu timp de net????si am facut curatenei in liniste..fara ca cineva sa vina in urma mea sa imprastie ceea ce eu tocmai stransesem!
acum singura problema e cu mancarea..cine sa o cumpere si sa ne-o aduca????asa ca astept sugestii..de la cei care sunt imuni la varicela!!!!