Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (166)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

Lorich...sanatate si tie, ma bucur ca acum esti ok Doamne ajuta!

Simonix...asa sper si eu sa fie...cu asta ma linistesc...au fost doar pete usor maronii si deloc abundente.daca reapar il sun pe doctor. sa fie bine!

Alexandra mami de Alutzu
6 +

http://family.webshots.com/album/578153970vvopeW
http://family.webshots.com/album/578148846XQlnLc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Intram si noi pe aici dupa o pauza din motive de copil racit. Acum e mai bine dar sambata era saracutul racit cobza, cu ochii rosii si umflat la fata.

Am si eu o intrebare! A facut careva vaccinul antimeningococic????????????????????? Caut pareri, il avem in schema urmat de prevenar.

Am citit putin din urma si vreau sa le felicit pe cele doua noi gravidutze Aimee si Simonacip!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andrada, nu am facut vaccinul, dar stiu ca urmeaza curand. raducu a fost nitel cu rosu in gat si nu i l-a facut sapt trecuta.

L-am facut si la Andrei cand era mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Lori - nu stiu exact - daca stau acush sa ma scobesc in cap, parca au fost mai devreme petele alea la mine: ultimul ciclu la sfarsitul lui iulie, a trecut deci august si pe la inceputul lui sept - cam pe la finalul primei saptamani si in a doua au fost petele, eu asteptam ciclul... care intarziase. Poate am avut o ovulatie tarzie, habar nu am (ca nu prea ma pricep la fazele astea). Noah, eu nici macar nu am zis la doctor; bine, totul a fost ok, mi-au dat si mie niscai pastile bleah, preventiv (asa primeau toate grvidutele in Polonia). Insa cel mai bine se vorbeste cu doctorul, mai ales daca sangele este roshu si mai abundent (asa am citit). Eu am fost si in faza de denial rau de tot cu sarcina Mie nici dupa trei teste pozitive de sarcina nu imi venea sa cred, nici dupa consult la doctor , nici dupa inceputul gretzurilor, care au aparut dupa petele alea...

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Simonix eu cand le-am avut (pe d-soarele pete) la Robert, nu numai ca nu le-am bagat in seama si spus doctorului, dar ma bucuram ca-mi vine Cm, pt ca eu faceam pe vreme aia tratamente stomatologice, cu anestezie, raze, tetracicline...ufff...funny story, azi ma duc sa reiau ce incepusem atunci, ca printre sarcini, nasteri, alaptari si iar sarcini am zis ca treb sa merg s avad de caria aia ca mi s-o infecta naibii creierul, nu ca-i ceva bun pe acolo.

Mai, fetelor, ieri s-a sarbatorit Domnitza MsBB (care n-a venit si ea sa dea un cico, o maslina, un patratel de ciocolata!
La multi ani draga Adriana, sa fii sanatoasa, fericita si implinita!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

MsBB

Probabil te distrezi mult prea bine in alta parte si ne-ai lasat de izbeliste pe aici. Dam na-na sa stii.

Cleo:Putem sa ne vedem si azi daca vrei, plec un pic mai deveme eu si ajung acolo pe la 18-18,10

Adriana: Si eu sunt de parere ca-ti trebuie ceva mai sexy ca doar nu ai 100 ani. Am vazut la nunta printesei Victoria de Suedia toate babele aveau rochii in bretele si sexy. Cred ca o sa ne para rau mai tarziu daca nu profitam acum cat inca mai putem sa aratam bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Belleane, booked!! ai nrmeu de mobil? ti-l dau pi pm.

Laaaa multiiii ani,Adriana, sa fii sanatoasa tu si piticania ta, sanatoase, si fericite,si implinite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Tocmai mi-a scris pe mess cumnatul meu ca pleaca la spital. Naste sora mea! Moama ce emotii am si asa imi vine sa plang ca nu sunt langa ea. Doamne ajuta sa nasca usor ca la primul copil au apucat-o durerile pe la 2 noaptea si a nascut abia a doua zi dimineata. Moama nu mai pot de emotii!!!!!!!!!!!!!!

Gabitzam din acelasi motiv am amanat si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Tinem pumnii pentru sora ta, Andrada, sa nasca usor. Te cred ca ai emotii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Andrada: Sa dea DD un bebe frumos si sanatos pentru sora ta!!!!

Cleo: te sun cand ies de la metrou. 6-6,10

Mergi la inceput