Invidia - Dan Puric
Raspunsuri - Pagina 8
inaioana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sdcristian si lumea de acolo PLATESTE ca sa vada asta? |
Pai nu tre' sa faca si omul un ban cinstit ?
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.
sdcristian spune:
ma rog, filozofie din asta de coltul blocului are cine sa guste, ca exista destui care inteleg putin dar platesc ca sa aiba impresia ca inteleg mult
b.nica spune:
Interesant,interesant,ce opinii curg pe aici!
Intentionat nu am intervenit pana acum,desi cine ma cunoaste,stie ca am deschis si eu un subiect Dan Puric la Sufletul Credintei(mi se pare ciudat ca vad ca nu mai apare in cele ..7 pagini care se mai pot urmarii!)unde s-a lasat cu comentarii mai mult sau mai putin surprizatoare!
Parcurgand cele 7 pagini am ajuns la concluzia ca titlul este ff. inspirat mai ales pt. ca apare ...asa,fara ghilimele.
Pot sa spun ca nu mai reactionez la sloganurile care se instaleaza intotdeauna cand se gaseste un cetatean roman care vorbeste frumos si cu bun-simt,despre tara si credinta lui.
Automat apar useri(intresant sunt de 2 tipuri de persoane:aceleasi parca setate sa reactioneze in acelasi mod si altele care poate nu cunosc prea bine fondul discutiei dar imita atitudinea altor useri), cu o reactie in care apar acuze:extremist, nationalist,sovin,etc.
Eu personal am incasat de multe ori aceste sageti.
Acum nu imi mai pasa,exprim liber ceeace simt,sper intr-o tara unde se respecta libera opinie si atata timp cat nu incalc nicio lege,"...latra,caravana trece" cu artisti completi cum este Puric.
Dan Puric este acela care poate tine ore in sir o sala cum este Atheneul Roman plina la refuz cu personalitati de marca ai tarii si cine a avut curiozitatea sa urmareasca Recitalul "Omul frumos!"care este usor de gasit pe net(chiar va rog frumos pe cei care l-ati criticat pe aici!)ar putea urmarii reactia auditoriului,dar mai ales sa observe expresia de pe fata lor.
iileana spune:
| citat din mesajul lui b.nica Dan Puric este acela care poate tine ore in sir o sala cum este Atheneul Roman plina la refuz cu personalitati de marca ai tarii |
Zi trei.
Trei "personalitati de marca ai tarii" care-l aplauda pe Puric.
Te rog frumos.
b.nica spune:
Mai bine urmareste asta si ai sa-i gasesti:
http://www.youtube.com/watch?v=eHolztymd2c&feature=related
Desigur,nu-mi aduc aminte sa fi fost Tariceanu sau Crinutu,
,dar cred ca sunt ceva liberali pe acolo!
sdcristian spune:
da ce e aia "personalitate de marca"??? "ai tarii"
cine apare des la televizor? politicienii? vip-urile?
ca politician sunt si becali, si eba...
ca la o adica si dan diaconescu poate sa umple un stadion cu oameni care stau cu ochii cat cepele si-l asculta ca pe profetul profetilor... o fi si el una din "personalitatile de marca ai tarii"???
Laura25 spune:
| citat din mesajul lui b.nica Mai bine urmareste asta si ai sa-i gasesti: http://www.youtube.com/watch?v=eHolztymd2c&feature=related Desigur,nu-mi aduc aminte sa fi fost Tariceanu sau Crinutu, |
Deci nu stii sa dai exemple, ca daca stiai spuneai din prima:
1. ...
2. ..
3....
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
iileana spune:
Nu am intentia sa urmaresc materialul recomandat, te-am rugat pe tine, care ai facut afirmatia, (in cunostinta de cauza, speram) sa-mi enumeri citeva din "personalitatile de marca ai tarii" la care te referi, ca sa stim despre ce discutam aici si cam la ce scara de valori ne raportam.
Dar, daca nu stii si nu-mi poti raspunde, asta e...
In fond, e doar inca o afirmatie fara acoperire facuta pe DC, nu-i bai...
Laura25 spune:
In unul din filmuletele pe care am apucat sa le vad am recunoscut un primar de sector din Bucuresti (Chiliman parca ii zice) si pe Calin Geambasu ( backing vocals la 'Dansez pt tine', fiul lui tata Geambasu). Dar pe astia 2 nu i-as incadra tocmai la "personalitati de marca"
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
sdcristian spune:
si ma intreb
simplul fapt ca gasesti o multime de oameni care stau sa te asculte inseamna ca spui lucruri de valoare? daca multi oameni iti cumpara cartile - inseamna ca ele sunt de calitate?