Invidia - Dan Puric
Raspunsuri - Pagina 7
sdcristian spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui capcaunul www.youtube.com/watch?v=qQ-wxwww7mI" target="_blank">Dan Puric despre autobuzul numit Romania. Este scurta, are doar 7 minute si surprinde esenta mentalitatii romanului ultimilor cativa zeci de ani. |
si lumea de acolo PLATESTE ca sa vada asta?
inaioana spune:
Da, extrem de trist si scarbos.
Nu am putut evita sa remarc ca domnul cu citate multe stapaneste mai putin gramatica limbii romane si in plus ca impartaseste ticul verbal al lui Vanghelie "m-ati inteles?!"
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.
Laura25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sdcristian
si lumea de acolo PLATESTE ca sa vada asta? |
Da, si cica toti banii se duca la construirea manastirii-monument de la Aiud.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
kariguld spune:
imi place Dan Puric doar ca actor, in rest...recunosc ca nu prea i-am urmarit discursurile. in Romania e la moda ca, actorii, cantaretii, politicieni, ziaristi, etc sa-si dea cu parerea despre diverse, neavizati insa. se plimba de la o televiziune la alta. unii gafeaza rau. fiecare atinge un segment de tele/spectatori.
personal, ma deranjeaza cei care vorbesc aiurisme, fara sa aiba habar cu adevarat. sau copiangii, imitatorii de carton. si nu mai continui, ca nu vreau sa-mi stric ziua!
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!
capcaunul spune:
Asta-i secretul lui Dan Puric. Ambaleaza multe tampenii intr-o mimica si gestica de calitate. Publicul, la fel de needucat intr-ale stiintelor ca si domnia-sa, vrajit de ambalajul stralucitor, inghite galusca si cade pe spate.
Imi place mult ca actor, este inegalabil in arta lui, dar succesul l-a imbatat peste masura. In chestiunile pur stiintifice, istorice, economice sau social-politice omul este diletant rau. Cum insa majoritatea sunt la fel, diletantismul lui trece aproape neobservat.
turturica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sdcristian
si lumea de acolo PLATESTE ca sa vada asta? |
exact asta vroiam sa intreb si eu. Ce vad unii de adulat la tipul asta nu inteleg
Mami de Mara (19.08.2008)
capcaunul spune:
O completare.
Este absolut in regula cand Dan Puric isi etaleaza opiniile in talk-showuri, interviuri tv sau in presa. Este un om cu mult peste medie, foarte placut la vorba, stie sa asculte si sa dialogheze, un partener de conversatie pe care mi l-as dori oricand.
DAR el nu se multumeste cu atat. El bate tara-n lung si-n lat tinand prelegeri in care-si promoveaza opiniile. Asta deja este propaganda, mai mult sau mai putin politica. Si avem tot dreptul sa o combatem foarte dur.
blackpanterro spune:
| citat din mesajul lui capcaunul www.youtube.com/watch?v=qQ-wxwww7mI" target="_blank">Dan Puric despre autobuzul numit Romania. Este scurta, are doar 7 minute si surprinde esenta mentalitatii romanului ultimilor cativa zeci de ani. |
Na, astea sunt 7 minute pe care nu le ma primesc inapoi...asteptam un punch line, ceva, daca s-a vrut a fi un spectacol umoristic, dar nu a venit...cred ca te dau in judecata Capcaunule :)))
Adriana 31+
Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 aniA ticket to hell has never been funnier
ruxij spune:
| citat din mesajul lui unducthable [b]"Invidia Intr-o zi, vecinul nostru de bloc si-a luat un aparat de aer conditionat..... |
Textul asta are iz puternic de idei comuniste. Ala care a ajuns de la aparatul de aer conditionat la parlamentar, e prezentat ca un infractor, iar "noi", care nu facem nimic sa ne fie mai bine, ca niste martiri. Adica cineva care incearca sa isi faca viata mai buna e bun de bagat la puscarie, ca pe vremea lu' Ceasca n-aveai voie sa faci asta, dc. iti deschideai butic erai "bisnitar" si trebuia sa fii bagat la puscarie. Iar aia care's mai puturosi asa, sau pur si simplu mai neputinciosi, sunt "saraci dar cinstiti", plus nobili si intelectuali. Ma rog...nu stiu cine e Dan Puric, dar cred ca ideile lui sunt cam departe de ale mele si in general, retrograde si populiste.
ruxij spune:
Nu mai zic ca's mai feminista asa si ma deranjeaza cand vad ca "nevasta noua" e pusa pe aceeasi loc cu alte obiecte achizitionate, iar bietul sarac si cinstit ramane cu "aia veche", iar pentru asta e un amarat saracul![]()