Invidia - Dan Puric

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Dan Puric este dracul!

Nu eu am spus-o, ci www.youtube.com/watch?v=4FB0Ob4pS3g&NR=1" target="_blank">Parintele Iustin Parvu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Dan Puric este un om de cultura (asa cum eu sunt om de apa calda si fi-mea copil de balcon) dar in niciun caz nu este o personalitate culturala.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Hei, Viv, te-ai intors? :)

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Dan Puric este un om de cultura (asa cum eu sunt om de apa calda si fi-mea copil de balcon) dar in niciun caz nu este o personalitate culturala.

De ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Denizel, m-am intors asa... doar putintel. Nu plec de aici fara Tardis

b.nica eu cred ca o personaliate culturala trebuie sa fie purtatorul intregului continut al culturii (aici Beren a avut dreptate), un purtator a carui existenta trebuie sa fie marcata de sensurile, normele, valorile cunoasterii si de principiile ei morale.

Mi se pare o greseala sa confundam umanistul, literatul cu culturalul.
O adevarata personalitate culturala a fost Leonardo da Vinci.

Mie Dan Puric nu imi transmite nimic. Iar paralela intre cititorul de Seneca si facatorul de bani mi se pare fortata. Morala de la sfarsit transforma totul intr-o fabula prost scrisa cu personaje grotesti in care bataia de joc nu este la adresa facatorului de bani ci la adresa cititorului de Socrate.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Viviana,faptul ca Dan Puric "nu-ti transmite nimic" mi se pare edificator.
Faptul ca nu esti singura, ar trebui sa te consoleze sau poate sa te asocieze cu acele persoane ...care nu-l inteleg/plac pe Dan Puric,ceeace pt. mine este la fel de edificator.

Mergi la inceput

Viv, multumesc mult de tot ca nu ai uitat , dar te rog frumos sa nu-mi cumperi si mie Tardis. Plec si eu pe 1 august si o sa-mi gasesc sigur. Pup inca o data si vacanta frumoasa in continuare!!!!!!!!!!!

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

denizel, viviana, de ce nu discutati voi pe PM? Nu e mai fain si mai elegant sa purtati conversatiile particulare ... in particular?

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

denizel, viviana, de ce nu discutati voi pe PM? Nu e mai fain si mai elegant sa purtati conversatiile particulare ... in particular?

Bazar umanitar DC

Laura, nu e nici mai fain, nici mai elegant sa spui doar in particular cand pleci in concediu si ce nimicuri (in legatura cu alte doua topice de pe DC) vrei sa achizitionezi de pe-acolo.
Este insa in conformitate cu un Regulament aplicat strict, cazon, fara pic de elasticitate.
Daca neinsemnatul schimb de vorbe intre mine si Viviana incalca grav Regulamentul si altereaza estetica forumului, nu e nici o problema pentru mine daca imi stergi postarile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Bazar umanitar DC

Laura, nu e nici mai fain, nici mai elegant sa spui doar in particular cand pleci in concediu si ce nimicuri (in legatura cu alte doua topice de pe DC) vrei sa achizitionezi de pe-acolo.
Este insa in conformitate cu un Regulament aplicat strict, cazon, fara pic de elasticitate.
Daca neinsemnatul schimb de vorbe intre mine si Viviana incalca grav Regulamentul si altereaza estetica forumului, nu e nici o problema pentru mine daca imi stergi postarile.

Denizel, de ce trebuie sa aflu eu "cand pleci in concediu si ce nimicuri vrei sa achizitionezi de pe-acolo"? Eu = user generic, sau eu, , care am intrat aici sa citesc despre subiectul Dan Puric. Nu am citit si nu vad de ce ar trebui sa citesc "(... alte doua topice de pe DC)" ca sa-ti inteleg ironia off-topic.

Mergi la inceput