Invidia - Dan Puric
Raspunsuri - Pagina 14
Olina87 spune:
| Citat: |
| Ma necajeste f. mult ca nu treceti peste resentimente si prejudecati!Totul ar fi atat de simplu si relevant daca v-ati exprima sincer impresiile fara sa VA FIE FRICA:de ridicol,de lipsa de cultura,de principii,etc.! |
b.nica spune:
Olina 87,stii principiul biblic?
Sa arunce primul piatra care nu a pacatuit!
Tu arunci piatra sau numai iti folosesti dioptriile ca sa te lamuresti?
Olina87 spune:
| citat din mesajul lui b.nica Olina 87,stii principiul biblic? Sa arunce primul piatra care nu a pacatuit! Tu arunci piatra sau numai iti folosesti dioptriile ca sa te lamuresti? |
Olina87 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Olina87
|
edit: nu am nevoie de dioptrii, nici sa ma lamuresc si nici nu imi e teama/frica sa spun ce gandesc; n-am gasit alt emoticon sa exprime stupefactia
Olina87 spune:
| citat din mesajul lui b.nica Olina 87,stupefactia fata de ce? |
b.nica spune:
Poti sa fii mai explicita,lasandu-l pe Decartes in pace ca nu vad ce cauta pe aici,pt. ca am o problema cu somnul care isi cere drepturile?
Nu de alta dar pot sa declin si eu ceva in latina:"cogito,ergo sum"!
Asa ne putem duela steril pana la ziua daca vrei,ca vad ca mi s-au pastrat reflexele desi maine trebuie sa fiu la treaba in gradina la rosii!
Capcaunule,nu vezi nicio rosie de la mine,sa fie clar!Am unele mici,cherries rosii si galbene,adorate de puisorii mei!
mikiion spune:
Deci si pana la urma, Puric a plagiat?...Sau autoarea a creat un subiect de genul Radio Erevan?
PS. Eu recunosc ca sunt din aia de peste mari si tari, noroc cu forumul asta ca mai aflu ce e prin tara....
De aia il iubesc....