Invidia - Dan Puric
Raspunsuri - Pagina 11
Laura25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabriela42 unducthable draga mea ai reusit cu acest subiect sa ma amuzi si azi ..ma bucur ca subiectul a prins viata si va incita felicitari ud..... astept altul(hai si scuze sa mai ridem)![]() |
Trebuie sa gasesti alta sursa de amuzament, unducthable si-a inchis azi contul
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
iileana spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui sdcristian
qed |
"A facut un sindrom de guru",
B.nica, si cam cit e de scump biletul la expunerile lui Puric? (inteleg ca acest aspect conteaza pentru tine).
Mai scump sau mai ieftin ca la AC/DC?
Natasa spune:
b.nica, urit obicei mai ai cu stersul mesajelor sau cu editatul lor! Sa inteleg ca, spre deosebire de Puric, tu mai ai dileme...
Llaura spune:
Banel este un fotbalist, adica cineva (in mintea mea cel putin) care e ceea ce e si nu doreste sa para a fi altcineva; cineva onest.
b.nica spune:
| citat din mesajul lui sdcristian [quote]citat din mesajul lui b.nica [quote]citat din mesajul lui buli b.nica, in opinia mea, nu exista om destept fara dileme. |
Buli dixit!
Eu sunt surprinsa cum Credinta exprimata in vorbele lui Puric imi inlatura..dilemele!
b.nica spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Natasa
Nici mie nu mi se pare ca ar avea dileme. El le stie pe toate si binevoieste sa ni le impartaseasca si noua pentru a ne scoate din bezna. Sincer, unde il vezi tu pe Puric om de mare cultura? Sa invirtesti in niste fraze insotite de joc scenic aceleasi idei religioso-patriotice nu arata mare cultura ci mare talent de abera pe tema fixa. Stiu ca traim intr-o societate in care sint preamarite toate nulitatile si cumva Puric e peste Bote sau Basescu, dar e tare trist daca am ajuns sa-l luam ca model. Mult zgomot pentru nimic! |
Parerea este a ta,dar tare mi-as dori sa imi dai niste exemple de persoane de ..adevarata cultura,dar daca se poate si argumentat nu numai numit cum s-a procedat mai sus unde s-a votat Plesu.
b.nica spune:
| citat din mesajul lui iileana B.nica, si cam cit e de scump biletul la expunerile lui Puric? (inteleg ca acest aspect conteaza pentru tine). Mai scump sau mai ieftin ca la AC/DC? |
Nu stiu cat a fost biletul la AC/DC ca nu m-as fi dus nici cu forta!
Dar am asa o banuiala ca a fost cam tot pe acolo,
Asa ca sa echilibram ..fortele!
gabriela42 spune:
laura25 multumesc!
totusi eu cred in puterea ei de a reveni!de amuzament...urmaresc in continuare se imi ating scopul!ginduri bune fara apa(mai bine bere
)
buli spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui b.nica
Buli dixit! Eu sunt surprinsa cum Credinta exprimata in vorbele lui Puric imi inlatura..dilemele! |
atunci e clar ca avem pareri diferite despre desteptaciune.
pentru ca mie imi plac raspunsurile care nasc noi intrebari sau dileme, nu cele cu putere de axioma.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

.
astept altul(hai si scuze sa mai ridem)