Invidia - Dan Puric

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hahaha, faza asta e chiar misto

mie imi place actorul DP, omul insa parca ar cam trebui sa se dea jos de la tribuna, e prea sigur pe el pentru gustul meu.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

auzi, ruxij, intelegi mai greu - tztztztz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

mie imi place actorul DP, omul insa parca ar cam trebui sa se dea jos de la tribuna, e prea sigur pe el pentru gustul meu.

Ma intreb de ce "siguranta" lui nu este pe gustul tau?Oare care pe ce se bazeaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Intreb si eu, unde-i cultura cu c mare? Personal m-am lasat de opinii, filmulete si scrisorele din Ro, o astept pe a lui Banel
La filmuletul pus de b.nica m-am uitat, un fel de stand up comedy pentru toata familia, cu poante cam rasuflate si trase de par, dar n-am vazut nimic nationalist, fundamentalist sau politic for that matter. (Apropo, cred ca pasul urmator e sa bage la Ateneu parastase si cumatrii )

Mergi la inceput

b.nica, in opinia mea, nu exista om destept fara dileme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Intreb si eu, unde-i cultura cu c mare? Personal m-am lasat de opinii, filmulete si scrisorele din Ro, o astept pe a lui Banel
La filmuletul pus de b.nica m-am uitat, un fel de stand up comedy pentru toata familia, cu poante cam rasuflate si trase de par, dar n-am vazut nimic nationalist, fundamentalist sau politic for that matter. (Apropo, cred ca pasul urmator e sa bage la Ateneu parastase si cumatrii )

Cine este Banel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Citat:

Nu mi s-a parut ca Dan Puric ar avea dileme.

qed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

unducthable draga mea ai reusit cu acest subiect sa ma amuzi si azi.doamnelor de ce atita patima?ce este de cistigat din mirifica situatie creata?mei chiar suntem toti precum presedintele?????????dan puric este un mare om .noi?si eu am aer conditionat ...voi face puscarie ...si apoi pot papa banutii strinsi...hmmmmmmmmm abea astept.ma bucur ca subiectul a prins viata si va incita felicitari ud.....siastept altul(hai si scuze sa mai ridem)

Mergi la inceput

SD, ce iute ai fost!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Citat:

Nu mi s-a parut ca Dan Puric ar avea dileme.

Nici mie nu mi se pare ca ar avea dileme. El le stie pe toate si binevoieste sa ni le impartaseasca si noua pentru a ne scoate din bezna. Sincer, unde il vezi tu pe Puric om de mare cultura? Sa invirtesti in niste fraze insotite de joc scenic aceleasi idei religioso-patriotice nu arata mare cultura ci mare talent de abera pe tema fixa. Stiu ca traim intr-o societate in care sint preamarite toate nulitatile si cumva Puric e peste Bote sau Basescu, dar e tare trist daca am ajuns sa-l luam ca model. Mult zgomot pentru nimic!

Mergi la inceput