Viitoare mamici de sept-oct 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

fetele,
dar un singur striper ajunge???????????????
ca esarfe,se strang ele.

Cu atatea esarfe o sa-l facem mumie!

Ana26+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Eu dulceata am de a socrella, ca e mare maestra
Legat de bubs-uri - pai se maronesc ca sa se vada si sa stie bebe unde trebuie sa se logheze pentru a primi laptic . La mine, dupa ce am terminat de alaptat, au revenit la culoarea initiala, deci nu va panicati, aveti sanse sa va roz-uiti din nou

Si ca tot ma bodoganeai cu greutatea, mai Chichi, ti-am zis eu ca vin puternic din spate. Intr-o saptamana am pus deja un kil . Si nu mai am decat vreo 13 saptamani pana nasc

Kiti, 26+ si mami de Vlad 15.05.2006

Asa asa, pune te rog mana si mmananca sa aiba copilul de toate!

Cristina 27+

Pai si cam ce crezi ca am facut eu de am cumulat kilu' ala asa rapid ? Am fost la dentist, am terminat, imi zice omul - vreo 2 ore nu mananci si tu nimic, sotul din dotare - aoleu...sa te vad eu stand doua ore fara mancare . M-a facut de cacao. Adica eu mananc tot timpul cica...

Ma rog, are si el dreptatea lui...
Important este sa mai incap in rochie sambata viitoare, la nunta, apoi liber!! Mai am de mers la un botez, pe 30, dar acolo pot fi si balenuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

si inca un dans aniversar

-----

Mami de roza + 28 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Si pe mine m-au apucat acu niste arsuri groaznice de la ciorbita! Il trimit pe sotul sa-mi ia lubenita ca de la aia imi trece!

Ana26+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

arsurile trec cu ranitidina,ca eu altceva nu pot lua.e inhibitor de receptori H@,adica antialergic,dar nu e bun pt gravidele normale,asa ca luati metoclopramid(cred ca am scris bine.il urasc sincer,ca am soc anafilactic la el).

nu-l facem mumie, il legam din mai multe locuri.................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Crinuta, pai erai trecuta pe lista, ce credeai, ca scapi? Adu sampania aia
Fug si eu acasa, sa iau esarfa si sa ma gatesc de petrecere
V-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Kiti am incepout sa ma obisnuiesc cu situatia. Toata lumea cum ma vede cum incepe sa exclame diverse, ba ca m-am latit, ba ca sunt o bila, acu nah, ce sa mai zic.... Stii tu, daca-ti zic 3 ca esti beat te duci si te culci! Botezul de sambata nu se mai tine din cauza vremii, era in aer liber si cika va ploua urat! S-a amanat pt 24 cand eu am o nunta in Fagaras tot la Sambata... De rochie nu m-am uitat! Mi lene!

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

arsurile trec cu ranitidina,ca eu altceva nu pot lua.e inhibitor de receptori H@,adica antialergic,dar nu e bun pt gravidele normale,asa ca luati metoclopramid(cred ca am scris bine.il urasc sincer,ca am soc anafilactic la el).

nu-l facem mumie, il legam din mai multe locuri.................

nike ai citit prospectul de la metoclopramid? cum sa il recomanzi in sarcina? el actioneaza la nivel cerebral inhiband voma (si nu arsurile). e o porcarie. in sarcina e permis rennie si cam atat.

-----

Mami de roza + 28 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

scuze,
dar stiu ca permis.e dat de ginecologi.intreaba.nu ma bag.mie mi s-a spus initial s ail iau,dar nu pot.
cu prospectul e o problema,ca si la xyzal de ex.
prospectul se actualizeaza o data la 2-3 ani.
de ex la xyzal(levocetirizina) scrie ca nu se da in sarcina, dar, la nivel mondial este cel mai recomandat antialergic in sarcina.mie mi l-au dat nemtii,l-a luat si alergoloaga mea cand era gravida etc.

nu ma bag,ca sa nu creez polemici,dar intreaba ginecologul.
eu, neavand ce face si evitand ,totusi, ranitidina, le suport cum pot.

rennie, e ranitidina romaneasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Maitreyi nu m-am uitat special sa vad daca Zoze s-a sters de pe lista, sa fiu sincera credeam ca e in vacanta... Imi pare rau ca s-a sters, nu cred ca era cazul. Zicea cineva ca mai sunt fete care nu vor sa mai intre din cauza unora dintre noi care nush ce facem sau zicem... e pacat... Credeam ca suntem oameni maturi si stim sa lasam lucruri la o parte, sa intelegem ca nu (toate) suntem perfecte si sa ducem la bun sfarsit ce-am inceput! Acum fiecare face cum il taie capul, ca de-aia-l are pe umeri si se mandreste cu el. No offence pt nimeni, dar daca sunt fete care nu mai intra doar din cauza ca X sau Y au fost acre la un moment dat... Vorbesc si eu sa n-adorm, asa e cand ma apuca filosofia...nu ma luati in seama...

Cristina 27+

Mergi la inceput