Viitoare mamici de sept-oct 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

maitreyi,
intreaba totusi dr.
eu ma limitez la ce mi se spune mie,fara a generaliza.
spun doar ce mi se spune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

e o porcarie si nu am de ce sa intreb ginecologul pt ca am facut aceeasi facultate cu acelasi prof de farmaco se stie ca are efecte negative care nu apar acum ci peste ani.

-----

Mami de roza + 28 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

"metoclopramidul, se poate administra f#259;r#259; nici o re#355;inere pe toat#259; durat#259; sarcinii", a spus dl prof.univ.dr. Mircea Onofriescu, medic primar obstetric#259; ginecologie la Spitalul "Cuza Vod#259;" din Ia#351;i.

nu este insa neaparat pt arsuri.

eu, ti-am spus, cu ranitidina am singura relatie de prietenie, pt orice tine de stomac,ca nu pot lua atlceva.
nu am incercat rennie,pt ca imi e frica la excipienti.

eu caut date despre oxitocin si nu am gasit niciun prospect, nicio info in Romania,care sa imi spuna si mie cata histamina elibereaza.
daca stie cineva.....................ii multumesc din suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Asadar si prin urmare alta polemica. Deci in sarcina se poate lua rennie/maalox/dicarbocam, mai mult sau mai putin acelasi lucru. Inhibitorii H2 ( nu au nici o treaba cu alergiile) gen ranitidina doar la afectiuni gastrice documentate. Metoclopramid, de electie in caz de disgravidie emetizanta severa, pt ca beneficiile sunt mai mari decat riscurile ( deci nu in arsuri, in varsaturi).

Cristina 27+

Mergi la inceput

Oxitocina este un hormon natural pe care corpul tau il secreta, e cam greu sa ai reactie de respingere. Numai la nevoie se apeleaza la oxitocin din exterior, tot natural sau sintetic. Foarte rar exista reactie alergica la oxiton, eu n-am auzit pana acum.

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

OFFICE sanatate multa fetitei tale!

crina cu

Multumesc mult!

Tina, cu(32+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Mergi la inceput

Heeei gata ati plecat? Cum ramane cu petrecerea??

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Bine va gasesc la 100 de capitole!!!!

La doctor a fost ok, puiutul e bine, a mai crescut, avem 1200gr si suntem in grafic, chiar cu 2-3 zile mai marisori pe cand pana acuma eram tot pe minus...dar masuratorile astea se tot schimba.
Am facut si analize+urina, o sa avem rezultatul maine. Cat despre contractii...totul e bine cat stau cuminte, cum mai agit putin cum incep. Concluzia: concediul prenatal si liniste. Deci am scapat de scarbici.
Se pare ca inclinam si spre cezariana, unul din motive fiind, cum v-am mai povestit spatele, deci data nasterii va fi undeva prin 20 septembrie, cam pe acolo

27+ cu un carucior multicolor :)

Felicitari pt bebe sanatos!

Tina, cu(32+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Heeei gata ati plecat? Cum ramane cu petrecerea??

Cristina 27+

ce petrecere??
nu vezi ca lumea s-a imbatat
si eu care credeam ca sampania fara alcool nu face rau ...
acu lasand gluma si polemicile la o parte (pentru ncine poate) mai bine uitati-va la bebelusii care danseaza ca eu am ras cu lacrimi, nu va mai suparati (daca se poate!! ca mai stii o fi de la hormonii astia) eu va pup aproape pe toate ca poate unelel nu vor si nu vreau sa le supar

PS cumnata-mea a luat metrocclopramid in primele luni de sarcini si fata (2ani) e bine merci manaccioasa si alte alea, dar cand l-am intrebat pe medicul meu a zis ca el nu recomada dar ca stie ca se poate lua in sarcina

25+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

sarutmana
multam fain
nu e polemica.

sa inteleg ca oxitocina nu are excipienti?
iertati-ma,dar suflu si in iaurt.
daca nu stiu, intreb.

voi v-ati facut rost?
eu voi face comanda,daca e ok, la o prietena care e farmacista.

arsurile nu trec decat la nastere?
nu ma lasati in bezna nestiintei?
nu de alta,dar arsurile ma apuca seara, taman cand puteam ingurgita ceva!

Mergi la inceput